Ponta, Ghiţă şi Diaconu au declarat război şefului SRI: Hellvig a fost plătit de Soroş!

Distribuie!by Un cunoscut realizator de emisiuni tv cu specific politic, Răzvan Zamfir, a lansat un atac furibund la adresa lui Mirel Palada (foto), membru de vază în PRU şi purtător de cuvânt al acestei formaţiuni. loading... Totodată, Zamfir face o paralelă şi atrage atenţia asupra unui război care a izbucnit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un cunoscut realizator de emisiuni tv cu specific politic, Răzvan Zamfir, a lansat un atac furibund la adresa lui Mirel Palada (foto), membru de vază în PRU şi purtător de cuvânt al acestei formaţiuni.

loading...

hotnews-ro-eduard-hellvig

Totodată, Zamfir face o paralelă şi atrage atenţia asupra unui război care a izbucnit recent între oamenii politici. El susţine că tridentul Ponta, Ghiţă şi Diaconu, preşedintele PRU, au declanşat un atac frontal împotriva şefului SRI. Jurnalistul aduce aminte că, în anii ’90, Eduard Raul Hellvig a fost coordonator al Fundaţiei Soros.


“Lăsaţi-l pe Mirel Palada, omul nu există. Stirea e că Ponta, Ghita si Diaconu tocmai i-au declarat razboi directorului SRI.

Eduard Raul Hellvig a fost coordonator de programe în cadrul Fundației Soros, filiala Cluj (1995-1996)”, a postat, în urmă cu puţin timp, pe un o reţea de socializare, realizatorul tv.


Autor: Denisa Miron

Sursa: Stiri pe surs

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro