Ponta ARUNCĂ BOMBA despre Iohannis. Care este LEGĂTURA NEŞTIUTĂ cu Berlinul?

Distribuie!by Victor Ponta a afirmat miercuri la Parlament că preşedintele Klaus Iohannis este subordonat administraţiei de la Berlin. De asemenea, acesta a spus despre prim-ministrul Sorin Grindeanu că sprijină o Europă “care nu mai există”. loading... “Klaus Iohannis votează cum vine faxul de la Berlin-România pierde timp stand în genunchi”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Victor Ponta a afirmat miercuri la Parlament că preşedintele Klaus Iohannis este subordonat administraţiei de la Berlin. De asemenea, acesta a spus despre prim-ministrul Sorin Grindeanu că sprijină o Europă “care nu mai există”.
loading...

“Klaus Iohannis votează cum vine faxul de la Berlin-România pierde timp stand în genunchi”, a spus Ponta, conform news.ro.

Fostul premier a susţinut că ar face chiar “mâine” o cerere prin care România să între în Grupul de la Vişegrad.

“Ce aş face eu? Ce face domnul Grindeanu? Înţeleg că susţine Europa unită, care nu mai există. Eu aş face mâine cerere să ne alăturăm Grupului de la Vişegrad. Dar eu, pe persoană fizică, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred că avem altă şansă decât stand cu nişte vecini ai noştri care au şi ei un pic de curaj şi de demnitate. Stand tot timpul în genunchi şi cu domnul Iohannis, care votează cum vine faxul de la Berlin, pierdem timpul”, a afirmat Victor Ponta.

 


Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Averi și conflicte de interese. Publicăm banii, casele, mașinile și firmele aleșilor. Astăzi, Regiunea Nord – Vest
Klaus Iohannis, îţi place? Sunt cei care te-au votat în 2014. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care îi bat pe jandarmi
In orase precum Timisoara, Brasov sau Iasi se circula pe scara in autobuze deoarece nu se mai gasesc soferi nici pe 4500 de lei plus cazare!
Hackerul român Guccifer, condamnat la 52 de luni de închisoare de un tribunal american
Ofensiva pedofililor: vor același drepturi ca și homosexualii și luptă pentru ele, pas cu pas, urmându-le modelul. Cum scapă pedofilii de pușcărie în România
Aurul și Petrolul au înțeles Tristul Adevăr. Și tu?
Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”
La revedere mancare sanatoasa: Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!
Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
CCR: Legea care elimină 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-tv, este constituțională
EVZ: Dan Tăpălagă recunoaște că a intrat ilegal în arhiva secretă a SIPA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro