Ponta ARUNCĂ BOMBA despre Iohannis. Care este LEGĂTURA NEŞTIUTĂ cu Berlinul?

Distribuie!by Victor Ponta a afirmat miercuri la Parlament că preşedintele Klaus Iohannis este subordonat administraţiei de la Berlin. De asemenea, acesta a spus despre prim-ministrul Sorin Grindeanu că sprijină o Europă “care nu mai există”. loading... “Klaus Iohannis votează cum vine faxul de la Berlin-România pierde timp stand în genunchi”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Victor Ponta a afirmat miercuri la Parlament că preşedintele Klaus Iohannis este subordonat administraţiei de la Berlin. De asemenea, acesta a spus despre prim-ministrul Sorin Grindeanu că sprijină o Europă “care nu mai există”.

loading...

“Klaus Iohannis votează cum vine faxul de la Berlin-România pierde timp stand în genunchi”, a spus Ponta, conform news.ro.

Fostul premier a susţinut că ar face chiar “mâine” o cerere prin care România să între în Grupul de la Vişegrad.

“Ce aş face eu? Ce face domnul Grindeanu? Înţeleg că susţine Europa unită, care nu mai există. Eu aş face mâine cerere să ne alăturăm Grupului de la Vişegrad. Dar eu, pe persoană fizică, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred că avem altă şansă decât stand cu nişte vecini ai noştri care au şi ei un pic de curaj şi de demnitate. Stand tot timpul în genunchi şi cu domnul Iohannis, care votează cum vine faxul de la Berlin, pierdem timpul”, a afirmat Victor Ponta.

 


Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro