Ponta a mintit din nou. Joi a fost in TURCIA: „Extrem de SUSPECTE vizitele astea secrete”

Distribuie!by Mai multe publicatii au anuntat joi ca premierul Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Spre seara, Ponta a declarat pe Facebook ca este acasa, insa jurnalistul Dan Tapalaga sustine ca acesta minte „prin omisiune”. „A spus ca se uita la meci, dar n-a negat ca dat o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Mai multe publicatii au anuntat joi ca premierul Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Spre seara, Ponta a declarat pe Facebook ca este acasa, insa jurnalistul Dan Tapalaga sustine ca acesta minte „prin omisiune”. „A spus ca se uita la meci, dar n-a negat ca dat o fuga la Erdogan”, spune Tapalaga.

loading...

Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca primul ministru anunta pe 23 iulie ca „este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta”.

Insa premierul a negat, spre seara, ca se afla in Turcia, fara a specica ce a facut de fapt in timpul zilei.


„LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!!

A venit uimita sa ma intrebe ce fac? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine!”, a scris Ponta, ironic, pe Facebook.


Jurnalistul Dan Tapalaga de la hotnews.ro sustine insa ca nu exista niciun dubiu ca Ponta a fost plecat la Istanbul. Mai mult, aceste vizite ar fi „extrem de suspecte”.

„Ponta s-a afla in Turcia in cursul zilei de joi. Suta la suta. Nu exista dubii asupra acestui fapt. A ajuns seara acasa si a mintit prin omisiune. A spus ca se uita la meci, dar n-a negat ca dat o fuga la Erdogan. Mincinos patologic, omul are nevoie de tratament.

HotNews.ro a postat stirea putin dupa ora 18, precizarile diversioniste ale premierului au venit patru ore mai taziu. Nu avea cum sa dezminta chiar din Turcia sau de pe avion. A mintit cu scopul de a mai decredibiliza putin niste jurnalisti si surse de stiri. In tot cazul, extrem de suspecte vizitele astea secrete in Turcia”, a scris Tapalaga pe Facebook.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prăbușirea sportului românesc, după Revoluție. Ce ne-a mai rămas după trei decenii. Comunismul a avut doar perfromanțe in sport!
Capitalism: Motivul pentru care tinerii români se desprind greu de casa părintească. Argumentul lui Ionuț
Călător în timp? Misterul unui român ce pare că vorbește la un telefon mobil în anii 80, cu 30 de ani înainte ca acest dispozitiv să fie inventat
Codul Fiscal modificat de PSD scade veniturile corporatiștilor
Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Ceea ce înainte era conspirație a devenit oficial: China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
EXPLOZIV/CARACATIȚA lui Oprea ajunge până la vârful Parchetului General, SRI şi DNA. Noi DEZVĂLUIRI
Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis? „Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”
Rezerviștii îl taxează pe Klaus Iohannis: Ne exprimăm dezaprobarea fermă pentru implicarea de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale
Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!
De la cine din România ar fi obținut Black Cube printr-un legendar șef al Mossad confirmarea acțiunii speciale Kovesi. Scandalul Black Cube ar putea lua o turnura halucinanta Redactia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro