POLONIA A SCOS STEAGUL UE DIN TOATE INSTITUTIILE GUVERNAMENTALE

Distribuie!by Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului polonez, au constatat marţi jurnaliştii, după o reuniune a cabinetului conservator al premierului Beata Szydlo, informează AFP. loading... Chiar dacă aprobă apartenenţa Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului polonez, au constatat marţi jurnaliştii, după o reuniune a cabinetului conservator al premierului Beata Szydlo, informează AFP.

loading...

Chiar dacă aprobă apartenenţa Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege şi Justiţie (PiS) condus de Jaroslaw Kaczynski, adoptă adeseori un ton eurosceptic şi pledează pentru o mai mare independenţă faţă de Bruxelles.


„Suntem membru al UE, un membru activ, însă am stabilit un principiu conform căruia reuniunile guvernului polonez şi declaraţiile de la finalul reuniunilor vor fi făcute pe fundalul unor drapele mai frumoase, în opinia mea: drapelul alb-roşu polonez”, a declarat Szydlo, întrebată cu privire la dispariţia drapelelor europene din sală.

„Respectând apartenenţa noastră la UE, vom desfăşura o politică pentru a trage maxim de profit pentru cetăţenii polonezi, pentru economia poloneză şi patria noastră”, a subliniat premierul Poloniei, înconjurată de 12 drapele poloneze.


Totodată, Beata Szydlo s-a declarat „bucuroasă că în aceste vremuri dificile Polonia este membră a UE şi NATO”.

Drapelul european a fost arborat în sala pentru conferinţe de presă pe vremea guvernelor centriste ale Platformei Civice (PO), întâi al lui de Donald Tusk, apoi al Ewei Kopacz, în ultimii opt ani.

Partidul Lege şi Justiţie, unul populist catolic, a venit la putere în urma alegerilor legislative din 25 octombrie, după ce candidatul său Andrzej Duda a câştigat alegerile prezidenţiale din 24 mai.  Polonia este membră a UE din 2004, titrează agerpres.ro

 

Sursă: Stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EROU – Maior Rumeanțev Serghei Alexandrovici
Un tata care si-a vaccinat copilul: LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII POATE CREA SITUAȚII MONSTRUOASE
SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!
Atentie romani, in doua luni va incepe procesul de “bail in” prin care bancile va pot lua toate economiile din depozitele bancare
DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Au distrus fabricile să facă malluri straine, locurile de subcultura unde romanii merg de placere . Unde au dispărut 80 de mari uzine româneşti
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
Unde au fost serviciile secrete în timpul jefuirii Ţării?
Medicii care nu-și fac bine meseria nu mai pot fi acuzați de malpraxis! Acordul care îi protejează!
Spaga de la Chevron - Basescu, Obama, Chevron, Nato, Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro