Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”

Distribuie!by Trăim într-o corporatocraţie Hardy F. Schloer este directorul general executiv şi fondatorul grupului de consultanţă Schloer Consulting Group. Compania sa realizează analize geopolitice, economice şi strategice. Specialistul în geopolitică a vorbit despre conflictul din Ucraina şi despre poziţia României în această cauză. Potrivit acestuia, România trebuie să-şi croiască propria […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trăim într-o corporatocraţie Hardy F. Schloer este directorul general executiv şi fondatorul grupului de consultanţă Schloer Consulting Group. Compania sa […]

Trăim într-o corporatocraţie

Hardy F. Schloer este directorul general executiv şi fondatorul grupului de consultanţă Schloer Consulting Group. Compania sa realizează analize geopolitice, economice şi strategice. Specialistul în geopolitică a vorbit despre conflictul din Ucraina şi despre poziţia României în această cauză. Potrivit acestuia, România trebuie să-şi croiască propria poziţie faţă de criza din Ucraina şi să discute separat cu Rusia, pentru că România se află la graniţa unei probleme adevărate, nu Germania”.

Schloer crede că Rusia va încerca să anexeze o parte din Republica Moldova şi că posibilitatea ca războiul din estul Ucrainei să devină nuclear este reală.

Cred că, în acest punct, Rusia este foarte interesată să preia partea estică a Moldovei. Asta ar însemna să captureze întâi sudul Ucrainei, să-i taie Kievului complet ieşirea la Marea Neagră, să ia Odesa şi întreaga zonă. Cred că aceasta este prioritatea Rusiei acum, a spus Hardy F. Schloer, pentruAdevărul.

Schloer mai spune că aderarea ţărilor din Europa de Est la Uniunea Europeană a fost o greşeală:

Putea să fie Uniunea Est-Europeană, spre exemplu, şi nu ar fi fost deloc un lucru rău, pentru că ţările din Europa de Est au istorii şi culturi similare, precum şi probleme şi resurse asemănătoare. Spre exemplu, solul din Bulgaria şi până în Letonia este cel mai fertil din lume, cu oportunităţi minunate pentru irigaţii. Cred cu fermitate că România ar trebui să preia iniţiativa în crearea acestui coridor estic al cooperării economice, în primul rând pentru consolidarea sectorului agricol şi pentru ca regiunea să devină puntea agroalimentară dintre Est şi Vest. Europa de Est ar trebui să se concentreze de acum pe producţia alimentară, acolo stă adevărata valoare a regiunii, însă trebuie să lucreze la implementarea tehnologiilor moderne, pentru a se eficientiza”.

Acesta are un sfat pentru România, şi anume dialogul cu Rusia:

Angela Merkel discută cu Putin? Da. Preşedintele francez, François Hollande, discută cu Putin? Da. Premierul italian discută cu Putin? Da. Şi-atunci România de ce ar trebui să fie ca un copil care să facă ceea ce-i spune părintele UE să facă? România trebuie să se trezească, să se emancipeze şi să gândească pentru ea însăşi, să acţioneze pentru ea însăşi şi să acţioneze regional. Pentru că România este la graniţa unei adevărate probleme, nu Germania, nu Franţa, nu Italia. Şi atunci de ce ar trebui să ia ei decizii pentru România?

Evident, este un interes european comun şi evident că România, Germania, Franţa şi Italia şi toţi ceilalţi vor acţiona împreună, cu respect şi interes comun. Însă asta nu înseamnă că România n-ar trebui să ridice ochii şi să privească către zonele în care are de lucrat, pentru a începe să se definească individual ca lider regional şi să-şi înceapă negocierile. Pentru că este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”

Schloer mai spune că lumea se va schimba masiv în următorii 10-20 de ani:

În perioada 2025-2035 vom trece printr-o tranziţie fantastică. Probabil că vom avea o singură monedă la nivel mondial, dacă vom mai avea monedă. Nu avem neapărat nevoie de monedă, ea este mai degrabă o barieră. La fel şi bursele şi sistemele financiare. Toate sunt bariere.

Guvernele sunt absolut inutile. Nu ne mai trebuie la nimic. Putem înlocui tehnologic tot ceea ce fac acum guvernele pentru noi. Putem crea astăzi tehnologii care să ţină cont de nevoile tuturor, de problemele de mediu, de securitate şi să creeze echilibru între toate provocările şi toate resursele pe care le avem.

Corporaţiile dictează cine câştigă alegerile, pentru că finanţează campaniile. Ele controlează activităţile de lobby şi dictează ceea ce ar trebui să credem, corporaţiile deţin presa, aşa că presa transmite mesajele lor. Totul este foarte bine organizat, iar această organizaţie nu vrea să renunţe şi să dispară pur şi simplu, pentru că această organizaţie consideră că trebuie să controleze totul. Şi, apropo, o corporaţie nu este o democraţie. Nu funcţionează aşa. Toate corporaţiile sunt dictaturi. Trăim într-o lume în care totul, mai mult sau mai puţin, ne este dictat.”


Sursa: Justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
PĂRINTELE ELPIDIE – PROFEŢIA DESPRE CIPUL CE VA FI IMPLANTAT IN VREMEA LUI ANTIHRIST (TEXT CE NU A FOST TRADUS PÂNĂ ACUM)
Cu ce populaţii sunt înrudiţi românii. Concluzia surprinzătoare oferită de prima hartă genetică interactivă a lumii
Scenariul „Siria 2”? Ce servicii secrete STRĂINE joacă tontoroiul pe DESTINUL României ?
"Poporul e pregătit pentru o dictatură. Și-o dorește chiar"
Masoneria o spune pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene
Dictatura PNL împotriva României: Cercetător gradul I și membru corespondent al Academiei de Științe Agricole, om de știință cu recunoaștere internațională, a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene fiind inlocuit cu un incompetent
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
Mugur Isărescu verișorul regelui Mihai a încasat anul trecut salarii de 171.000 de euro de la BNR plus pensie de 2.000 de euro pe lună . Vă convine?
Delia cea periculoasă: piesa „Da, mamă“, desfiinţată de specialiştii antidrog. „Îndeamnă la excese. Noi vedem zilnic efectele unui astfel de mesaj“
O femeie din Sibiu a murit de gripă, deși fusese vaccinată. Așa că mai ușor cu FAKE NEWS-urile din PRESĂ!!!!
Soviani, afirmații zdrobitoare la adresa tehnocraților. Cele 10 mld. lipsă. Falsificarea PIB și cheltuieli pe datorie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro