Poliția Română a fost condusă de un MASON! Amănunte INCENDIARE! Presa din România TACE!

Distribuie!by loading... Fraților, ce căcat de țară e asta? Ce servicii secrete avem? Chestorul Liviu Popa, trimis în judecată zilele trecute de procurorii DNA într-un dosar de corupție, este mason! Și este mason, membru al Marii Loje a României, încă din anul 2008! Amănuntul apare chiar în comunicatul DNA prin […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fraților, ce căcat de țară e asta? Ce servicii secrete avem? Chestorul Liviu Popa, trimis în judecată zilele trecute de procurorii DNA într-un dosar de corupție, este mason! Și este mason, membru al Marii Loje a României, încă din anul 2008! Amănuntul apare chiar în comunicatul DNA prin care s-a anunțat trimiterea în judecată. Pe care îl puteți citi, în FOTOCOPIE, mai jos! Realizați în ce țară trăim? Popa ăsta a fost promovat de Vasile Blaga. Cu a cărui mașină, pe care i-o ducea la București, a făcut și un accident. Tot din secta asta de căcat care a penetrat România corupților face parte și judecătorul din Oradea trimis în judecată odată cu Popa…

„În perioada 2008 – 2016, inculpații Popa Liviu și Galea Ovidiu Daniel nu au menționat în declarațiile de interese calitatea de membri ai unei Loje din România.”, scrie în Comunicatul DNA.


Liviu Popa a fost numit la șefia Poliției Române în noiembrie 2010. Popa a fost numit sef la DGA in octombrie 2009, de catre fostul ministru de Interne Vasile Blaga. Anterior a ocupat, timp de patru ani (2005-2009), postul de inspector sef la IPJ Bihor.

Intre 2003 si 2005, Popa a fost detasat la Parchetul National Anticoruptie – sectia Oradea, iar intre 1998 si 2003 a fost ofiter la Biroul Politiei Economico-Financiare din Politia Municipiului Oradea. A intrat in politie in 1995, ca ofiter la Serviciul pentru Combaterea Criminalitatii Economico-Financiare din IPJ Bihor.


Masoneria conduce România. Dovezi oficiale

Fostul șef al Poliției Române este mason. DNA îl acuza pe Liviu Popa de fals în declarații pentru că a ascuns apartenența la Marea Lojă Națională din România.

Este pentru prima data, într-un document public, când o instituție a statului dezvăluie că, în paralel cu funcțiile oficiale, unii demnitari se supun regulilor impuse de „organizații discrete”. Din masoneria bihoreană fac parte oameni de afaceri locali, politicieni, șefi de instituții, medicii, dar și judecătorul Ovidiu Galea de la Tribunalul Oradea, cel care judecă inclusiv  dosare ale ‘fratilor’.

Ne întrebăm câtă justiție putea să se facă în Bihor dacă afaceristul mason era cercetat de subordonații polițistului mason iar în final ajungea la judecata „magistratului-frate”. Acest scenariu s-a și petrecut în realitate. Potrivit surselor comisarului, „nașii masonici” ai judecătorului ar fi chiar fostul șef al Poliției, Liviu Popa, și respectiv omul de afaceri, Ioan Mintas, pe care Galea și soția sa,  judecător la Curtea de Apel Oradea, l-au judecat in trecut. Asta și acuza DNA: magistratul nu avea cum fie imparțial câtă vreme avea legături de „frăție” cu alți membri MLNR, relație pe care a ascuns-o chiar dacă legea îl obligă să o dezvăluie, în declarațiile de interese. În această situație,  cine ajungea împotriva lui Mintas sau firmelor sale, la judecata lui Galea, nu avea nici măcar posibilitatea de a recuza  judecătorul, în lipsa informațiilor despre „rudenia lor masonică”. Dacă pe unul din nașii masonici, Galea l-a ajutat , de la celălalt ar fi putut primi chiar judecătorul sprijin, pentru că, prin natură funcției de șef al Poliției, Liviu Popa avea acces la activitățile DNA de urmărire a magistratului, suspectat inclusiv de luare de mită și putea astfel să-l  avertizeze și să-l protejeze.

Prin urmare, nu „iluminarea masonică” e problema penală a  chestorului și a judecătorului ci falsul în declarații, care a afectat atât garanția unor procese echitabile cât și activitatea instituțiilor statului de a proba eventualele infracțiuni comise de magistrat. Fals pe care nu l-a comis și unul din cei mai cunoscuți masoni din Oradea, administratorul public al orașului, Dacian Palladi, cel care a completat în declarația de interese apartenența la Marea Loja Nationala. E însă unul dintre puținii masoni care recunosc public că participă și la activități discrete, în paralel cu serviciul public. Chiar dacă nu există dovezi oficiale, în presă s-a mai scris că fostul primar din Oradea și europarlamentar, Petru Filip, ar fi fost și el membru al Marii Loje, instituție devenită de interes public printr-o hotărâre a Guvernului Năstase din 2004 și ajutată apoi inclusiv de fostul premier Victor Ponta, așa cum Comisarul.ro a mai scris.

De altfel, dosarul masonilor din Bihor are relevanță și la nivel național, pentru că Liviu Popa a condus Poliția Română, vreme de 2 ani iar Petru Filip a fost pentru o perioadă scurtă președintele Senatului. Pentru ca tabloul penetrării masoneriei să fie complet, poate nu e lipsit de importantă să precizăm, că șeful Poliției Bihor este membru și în Adunarea Eparhiala a Episcopiei Ortodoxe a Oradiei, o altă instituție cercetată de DNA în ultimul an, după ce s-a descoperit că mai mulți preoți cu funcții înalte vindeau anumite parohii din județ. Prin prisma relațiilor strânse, episcopul Sofronie Drincec, i-a făcut loc chestorului mason dornic și de funcții bisericești ca reprezentant al credincioșilor mireni.

Procurorii DNA Oradea au trimis în judecată, săptămâna asta, mai mulți șefi de poliție din Bihor, în frunte cu comandantul Inspectoratului Județean, Liviu Popa, fostul șef al Poliției Române în perioadă 2010-2012. Pe lângă faptele de corupție pe care anchetatorii i le imputa chestorului, Liviu Popa va trebui să se apere în instanță și pentru acuzația de fals, întrucât în declarațiile de interese depuse în ultimii ani, a omis să precizeze, deși legea îl obligă, că este membru al Marii Loji Naționale din România.

‘In perioada 2008 – 2016, inculpatul, Popa Liviu, nu a menționat în declarațiile de interese calitatea de membru ai unei Loje din România” se arată în comunicatul oficial transmis de DNA, după trimiterea chestorului în judecată. De aici rezultă că Liviu Popa, a devenit mason în 2007 sau 2008, calitate din care a fost propulsat în 2010 la vârful Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul prietenului sau, Vasile Blaga, fostul presedinte PNL . Tot în dosarul trimis acum în judecată de DNA Oradea, reiese că Popa nu si-a uitat  protectorul  așa că în ultimul an i-a reparat mașina, fără ca Blaga  să și plătească pentru asta. De altfel nici chestorul n-a făcut-o așa că acum, pe lângă falsul în declarații va răspunde și pentru luare de mită.

 

Sursa: Comisarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rusia ameninţă România | „Vă pregătiţi peentru un atac nuclear”
TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. Noua lege a redevențelor e cea veche: Pentru productia din pământul țării de petrol si gaze va fi același BACȘIȘ la fel ca până acum. Norvegia 78% impozitare totală pe petrol și gaze, Marea Britanie 62% și 81%, Danemarca 64%, Romania 19%
STATUL PARALEL EXCEDE MCV – Vicepresedintele CE Frans Timmermans confirma ca a primit de la Razvan Savaliuc “Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii din perioada 2005-2017”, trimis cu posta speciala la Bruxelles. Uluitor, oficialul CE transmite ca are alte preocupari: “Criteriile din cadrul MCV nu se extind la activitatile de informatii si controlul democratic asupra acestor activitati si din acest motiv nu fac obiectul rapoartelor MCV” (Adresa)
Sataniștii masoni: “Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor alege un Mesia FALS !
Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video
Decizie fără precedent luată împotriva Schweighofer! | FSC retrage DEFINITIV certificarea și se disociază de compania austriacă, din cauza defrișărilor ILEGALE
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV: Peste 300.000 de români ascultați oficial, în Săveni 259 de dosare de interceptare
Si iată cum ne pierdem ţara ...NIS – Gazprom revine în forţă în Bihor
Marian Munteanu si-a sters CHIPUL dintr-o fotografie cu extremisti
PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro