Poliția a început vânătoarea camionagiilor participanți la mitingurile anti-RCA

Distribuie!by Un important patronat al transportatorilor rutieri afirmă că Poliția a început cercetări în privința șoferilor participanți la mitingurile anti-RCA de acum două săptămâni. loading... La două săptămâni după ultimul protest organizat de transportatori în Piaţa Victoriei şi în alte 22 de oraşe din ţară, îndreptate împotriva creșterii masive a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un important patronat al transportatorilor rutieri afirmă că Poliția a început cercetări în privința șoferilor participanți la mitingurile anti-RCA de acum două săptămâni.

loading...

PARTIDELE SI RCA -CAPTURA

La două săptămâni după ultimul protest organizat de transportatori în Piaţa Victoriei şi în alte 22 de oraşe din ţară, îndreptate împotriva creșterii masive a tarifelor RCA, Poliţia Rutieră a început “atacurile” la companiile de transport care au participat la proteste, acuză transportatorii rutieri grupați în Federația Operatorilor Români de Transport (FORT), într-un comunicat de presă remis vineri.

”Firmele de transport, ale căror vehicule au fost filmate şi fotografiate în timpul protestelor, primesc solicitări din partea Poliţiei Rutiere, pentru a furniza datele şoferilor ce se aflau la volan în timpul manifestărilor de la jumătatea lunii septembrie, sub ameninţarea unor amenzi uriaşe”, spun transportatorii.

comunic politie

FORT spune că aceste acţiuni sunt ”abuzuri menite să intimideze transportatorii şi să determine să renunţe la orice formă de protest”. Ei cer Ministerului de Interne să stopeze toate intimidările şi presiunea faţă de cei care au dispus de un drept constituţional.

”În ţări cu democraţie mult mai consolidată, transportatorii sau alte bresle organizează manifestaţii publice care duc la blocaje pe perioade lungi de timp fără a suporta consecinţe nefireşti şi abuzuri instituţionale”, afirmă FORT.

Nu este prima dată când Poliția sau Jandarmeria sancționează participanți la mitinguri neautorizate, în pofida argumentelor solide avute de aceștia pentru a protesta.

În iunie activistul civic Carmen Uscatu a fost amendată cu 3.500 de lei de către Jandarmerie. Ea a fost acuzată că s-a numărat printre organizatorii unui protest neautorizat în Piața Universității din București privind situația critică a spitalelor din România.

 


Sursa: digi24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
Medicul Vasile Astărăstoae a învins DNA: "PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!
Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Ce vrea Prinţul Charles de la România ? Una este percepția, alta – realitatea. Alteţa Sa Regală nu promovează România, ci Transilvania
Ce nu a reuşit Troţki pot face IT-iştii noştri cu banderole #rezist: Informaţia purificată
MARELE PLAN al Tehnocratilor :Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!
"stat de drept" - Fâs cu fâs
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Dezbaterile din Parlament privitoare la Legea offshore i-a determinat pe investitorii care au concesionat platforme în Marea Neagră pentru exploatarea de petrol și gaze naturale să anunțe că se retrag din România.
Gica Hagi pleaca din tara: 'Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România'
Ne vindem pământurile, lemnul din păduri, zăcămintele naturale și forța de muncă. Iar până nu demult, ne-am vândut și copiii. Din orfelinate și din pragul casei. RELUÃM ADOPȚIILE INTERNAȚIONALE? Un deputat USR propune asta, într-un proiect de lege. România a exportat 30.000 de copii, „cu un profit de un miliard de dolari pentru oficialități și intermediarii care au înlesnit adopțiile” Depopularea Romaniei continua
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro