PNL să ceară scuze românilor că au votat în Parlamentul European împotriva sancţionării alimentelor mai proaste pentru România

Distribuie!by Liderul eurodeputaţilor PSD, Dan Nica, a declarat luni că lideralii ar trebui să-şi ceară scuze românilor pentru votul împotriva sancţionării dublului standard în privinţa alimentelor din Parlamentul European şi să explice de ce au ales să susţină companiile neloiale în detrimentul cetăţenilor. loading... Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, condamnă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul eurodeputaţilor PSD, Dan Nica, a declarat luni că lideralii ar trebui să-şi ceară scuze românilor pentru votul împotriva sancţionării dublului standard în privinţa alimentelor din Parlamentul European şi să explice de ce au ales să susţină companiile neloiale în detrimentul cetăţenilor.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Paleologu, atac la Barna: Cum se face că tocmai Ghinea (USR) v-a secretizat contractele?
Jerusalem Post: Scopul ascuns al finanțărilor lui Soros
Romanii sunt condusi de "masoni, fochisti si curve" | A muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul Romaniei!
Economia străină din România: Băncile şi corporaţiile străine menţin România subdezvoltată, pentru a extrage cât mai mult profit.
România şi alte ţări vor profita de atacul de la Paris, pentru a lua măsuri de îngrădire a drepturilor fundamentale
Adrian Năstase, AUDIAT în Dosarul Rompetrol!
EXCLUSIV NAȚIONAL Se întorc americanii! | Serviciile secrete internaționale au declanșat „Bătălia pentru România”
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.
Mesaj din SUA pentru Kovesi: 'După dezvăluirile lui Ghiță, trebuie să îl rețină pe Coldea de îndată'
Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro