Pleșii de tot soiul cauta explicațiile colapsului uman românesc!

Distribuie!by loading... Romanii l-au plâns sincer pe Dej, cel care, in 1957, a legalizat avortul! Romanii l-au votat zdrobitor pe Iliescu, cel care, in 1989 – in a doua zi de Crăciun – a legalizat avortul! Romanii l-au urat sincer pe Ceaușescu si s-au bucurat ca barbarii când acesta a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Romanii l-au plâns sincer pe Dej, cel care, in 1957, a legalizat avortul!
Romanii l-au votat zdrobitor pe Iliescu, cel care, in 1989 – in a doua zi de Crăciun – a legalizat avortul!
Romanii l-au urat sincer pe Ceaușescu si s-au bucurat ca barbarii când acesta a fost asasinat! Sub Ceausescu, romanii au fost cei mai numeroși si au beneficiat de cea mai curată hrana din toată istoria lor. Atât de curată, încât la 4-5 ani de la moartea liderului socialist, romanii au început sa consume, in moft si bășini de cuc, ceea pentru ce huleau pe Ceaușescu: pâine neagra cu târâte ( vai, Graham!) si ceea ce era privit ca măsluire pentru salam: soia! Vai , draga, tofu! Pateu vegetal! La oras, tinerele taranci gateau tofu, iar cele bătrâne făceau “șnițele” din soia, cu Vegeta – “sa juri ca e carne”! In schimb, Ceaușescu era tiran pentru ca băgase – teoretic!- niște procente de soia in salamuri!

Deci! In ’46 strigau “Trăiască bomba atomica!”. In ’57 aveau voie sa avorteze pe sant! In ’66 a dat Ceaușescu “decretul” si a început sa aducă țăranii la oras! In ‘ 77 țara mergea mai bine decât oricând, dar a venit Cutremurul. Ceaușescu a fost in prima linie de bătaie, la dezastru! Toți care își pierduseră locuințele, au primit altele noi, complet echipate, inclusiv radiouri si televizoare. In ’86, au început sa unelteasca! Sa asculte Europa Liberă si teoriile Școlii de la Frankfurt!


Era mai greu, ca se achitau datoriile, dar ERA! Se fura cu spor! Funcționa trocul! Dar începusera sa le placa dolarii, filmele porno si cele de mâna a14-a, cu “ninja”! Așa ca in 89 au pus osul si au mușcat mâna care i-a hrănit! In 90 au ales un criminal! In 2000 au eliminat prin vot si propaganda pe patriotul Vadim, preferând pe autorul mineriadelor: un țigan evreu. Bine, au mai avut crize! “Il votam pe Emil! Il votam pe Emil! Pe Emil votam!” “Omul bun si pomul copt, ăștia n-au avut noroc!” – N-am uitat nimic! Apoi 10 ani de desant marinăresc! Când li s-au tăiat salariile, drept răzbunare, l-au mai votat odata! Apoi, in 2015, romanii s-au saturat sa mai umble cu jumătăți de măsura si sa voteze numai alogeni deghizați! Au ales pe unul declarat, dar au insistat, totuși, sa mai bage încă unul in finala!

Deci, pot spune ca am găsit cauza dezastrului: ROMANII!


 

Sursa: Butelia cu Gaz

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro