Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi

Distribuie!by Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient.   Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient.

 


Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient. Pe măsură ce orașele de vază ale Europei se umplu de imigranți de credințe diferite, aceștia se amestecă, invariabil, cu populația originală, iar rezultatul este o etnie mixtă, provenită din două culturi extrem de diferite, care în final, ajunge să abandoneze cultura și valorile din care se trage.

loading...

În trecut, această teorie ar fi putut părea puțin exagerată, însă în ziua de astăzi, lucrurile stau altfel. Atacați din toate părțile de imigranți, familii numeroase care depășesc cu multe familiile tradiționale europene, planul Coudenhove-Kalergi devine încet-încet o realitate.


Popoarele europene încep să pălească în fața valurilor de imigranți, care nu doar că sunt mai numeroși, dar și mult mai violenți și mai insistenți. Unde europeanul se dă peste cap pentru a-l face pe imigrant să se simtă binevenit, imigrantul nu are vreo ezitare în a-și impune religia și stilul de viață asupra gazdelor europene.
Iar cel mai rău este că acești oameni sunt primiți cu brațele deschise de proprii noștri lideri, niște oameni care ar trebui să apere interesele Europei, însă care fix asta nu fac.

Acești lideri sunt recunoscuți și răsplătiți pentru eforturile lor de a distruge populațiile Europei prin acordarea premiului Coudenhove-Kalergi. Această distincție europeană pretinde a onora personalitățile care au contribuit la crearea unei Europe libere și pașnice, însă adevărul este unul mult mai sinistru.


Premiul este adesea acordat liderilor politici care au făcut tot posibilul pentru a arunca cu noroi în valorile naționale și pentru a face poporul să-și uite identitatea națională. În trecut, acest premiu i-a fost acordat Angelei Merkel (iar situația imigranților în Germania este una arhi-cunoscută, una pe care chiar cancelarul german a recunoscut-o ca fiind o greșeală, ulterior) și fostului prim-ministru belgian, Herman Van Rompuy, un alt susținător al imigranților în Europa.

Mâine, premiul Kalergi îi va fi acordat președintelui Klaus Iohannis, pentru “meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene”.

Iohannis, un om vândut pe de-a întregul intereselor occidentale, este un pion mic, slab, lipsit de mare importanță pe scena mondială, care însă s-a zbătut și, se pare, a reușit să sărute competent cizmele stăpânilor, astfel încât mâine, va fi și el răsplătit.

Însă ce înseamnă asta pentru România? Un dezastru, un pericol pentru această nație bogată, plină de cultură, de eroi și valori naționale. În prezent, România nu cadrează prea mult cu planul Kalergi – avem prea mult drag de identitatea națională și suntem încă prea agățați de ea. Ea trebuie ștearsă, distrusă, călcată în picioare, și ce mod mai bun decât a-l premia pe Klaus Iohannis cu această distincție odioasă, pecetluind soarta României?

La ceremonie vor participa și Donald Tusk, preşedintele Partidului Popular European, care va rosti laudatio pentru președintele României, și prinţul Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi, care va înmâna premiul.

SURSE:

Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A murit Verestoy Attila "drujba lui Dumnezeu", insa padurile dispar in continuare sub Schweighofer | strainii au defrisat Romania din 1989 sub ochii romanilor care privesc "neputinciosi" cum altii se imbogatesc pe resursele tarii
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Parlament că salută decizia luată de Guvernul Dăncilă de a renunţa la serviciile SPP.
Procuror: Pe vremea lui Ceaușescu, pentru atacarea hotărîrilor vădit netemeinice și esențial nelegale, exista recursul extraordinar. Nu mai există. Legatura dintre Colectiv si desfiintarea SIIJ
„Minunile” din „Grădina Maicii Domnului”
Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”
După Austrieci, SUA abia așteaptă să ne ia și ei pe NIMIC gazul din marea Neagră : Comunicat Departamentul de Stat "Gazul românesc din Marea Neagră ar consolida securitatea energetică în această regiune" (dacă ar fi exploatat pe nimic de americani)
Tupeu fără margini al austriecilor, Liviu Dragnea, chemat la Viena de către Christian Kern. Cancelarul este îngrijorat de viitorul companiilor austriece din România, Dragnea anunță o anchetă Schweighofer
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Ohrana a murit, trăiască K.G.B.-ul! Reflecţii amare despre revenirea Basarabiei la România
Bilanț ÎNGROZITOR la 3 ani după COLECTIV. ROMÂNIA nu este nici acum PREGĂTITĂ
Dominique Fonvielle, fost agent al serviciilor de informații franceze: În 1989, a fost o alianță obiectivă între KGB și CIA pentru debarcarea lui Ceaușescu/Scenariul prevedea și INVADAREA României pe motive "umanitare" (Video)
V. Roncea: 3 idioți îl atacă pe maestrul Tudor Gheorghe
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro