Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi

Distribuie!by Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient.   Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient.

 


Planul Kalergi, care-și derivă numele de la politicianul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), are în vedere un complot de a amesteca și de a distruge popoarele europene, prin imigrarea în masă a indivizilor de credințe și etnii diferite din Orient. Pe măsură ce orașele de vază ale Europei se umplu de imigranți de credințe diferite, aceștia se amestecă, invariabil, cu populația originală, iar rezultatul este o etnie mixtă, provenită din două culturi extrem de diferite, care în final, ajunge să abandoneze cultura și valorile din care se trage.

loading...

În trecut, această teorie ar fi putut părea puțin exagerată, însă în ziua de astăzi, lucrurile stau altfel. Atacați din toate părțile de imigranți, familii numeroase care depășesc cu multe familiile tradiționale europene, planul Coudenhove-Kalergi devine încet-încet o realitate.


Popoarele europene încep să pălească în fața valurilor de imigranți, care nu doar că sunt mai numeroși, dar și mult mai violenți și mai insistenți. Unde europeanul se dă peste cap pentru a-l face pe imigrant să se simtă binevenit, imigrantul nu are vreo ezitare în a-și impune religia și stilul de viață asupra gazdelor europene.
Iar cel mai rău este că acești oameni sunt primiți cu brațele deschise de proprii noștri lideri, niște oameni care ar trebui să apere interesele Europei, însă care fix asta nu fac.

Acești lideri sunt recunoscuți și răsplătiți pentru eforturile lor de a distruge populațiile Europei prin acordarea premiului Coudenhove-Kalergi. Această distincție europeană pretinde a onora personalitățile care au contribuit la crearea unei Europe libere și pașnice, însă adevărul este unul mult mai sinistru.


Premiul este adesea acordat liderilor politici care au făcut tot posibilul pentru a arunca cu noroi în valorile naționale și pentru a face poporul să-și uite identitatea națională. În trecut, acest premiu i-a fost acordat Angelei Merkel (iar situația imigranților în Germania este una arhi-cunoscută, una pe care chiar cancelarul german a recunoscut-o ca fiind o greșeală, ulterior) și fostului prim-ministru belgian, Herman Van Rompuy, un alt susținător al imigranților în Europa.

Mâine, premiul Kalergi îi va fi acordat președintelui Klaus Iohannis, pentru “meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene”.

Iohannis, un om vândut pe de-a întregul intereselor occidentale, este un pion mic, slab, lipsit de mare importanță pe scena mondială, care însă s-a zbătut și, se pare, a reușit să sărute competent cizmele stăpânilor, astfel încât mâine, va fi și el răsplătit.

Însă ce înseamnă asta pentru România? Un dezastru, un pericol pentru această nație bogată, plină de cultură, de eroi și valori naționale. În prezent, România nu cadrează prea mult cu planul Kalergi – avem prea mult drag de identitatea națională și suntem încă prea agățați de ea. Ea trebuie ștearsă, distrusă, călcată în picioare, și ce mod mai bun decât a-l premia pe Klaus Iohannis cu această distincție odioasă, pecetluind soarta României?

La ceremonie vor participa și Donald Tusk, preşedintele Partidului Popular European, care va rosti laudatio pentru președintele României, și prinţul Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi, care va înmâna premiul.

SURSE:

Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pedofilii vor aceleaşi drepturi ca şi homosexualii
Atac al Ministrului Culturii - agentul Șoroșist , către Florin Zamfirescu: Sunteți agentul lui Putin
Guvernul vrea ca MORȚII să poarte BRĂȚARĂ. VEZI care e scopul
DEZINFORMARI DE LA BRUXELLES – Avocatul Aurelian Pavelescu demasca manipularea Comisiei Europene, cum ca oficialii CE au imunitate si sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE: „Comisia Europeana minte... CJUE nu are competente de cercetare penala si nu e instanta penala... Timmermans si Jourova au imunitate parlamentara... Daca exista o cercetare penala, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati... Comisarii europeni se considera deasupra legii”
Turcia a anunţat cucerirea incă unui oraş-cheie din Siria, în ofensiva anti-kurdă, curănd incepe iar un razboi !!
Deepfakes. Manipularea din 1938 în 2019 - (Video)
Hackerul român, Guccifer, și fondatorul Wikileaks, Julian Assange, au contribuit enorm la alegerea lui Donald Trump ca Președinte al SUA
Sorina Matei : Suntem raiul pedofililor, pornografiei infantile şi al prădătorilor sexuali, de la americanul Kurt Treptow până la olandezul Jonannes Visscher
Divizia de presă a SRI
Vaccinurile naziștilor: Criminali nazişti condamnaţi au devenit directori în marile companii farmaceutice din SUA care vă vând astăzi vaccinuri
România normală: Iohannis a fost premiat pentru ce? Pentru a popula România cu emigranți din Siria! Vrea să vă depopuleze prin vaccinuri ca să facă loc altora!
Ungaria și Polonia vor intra în SUA fară Viză. Romania mulțumește pentru șapcă. Iohannis a uitat să pună "problema pe masă"!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro