PLANUL DE “OCUPARE” AL ADMINISTRATIEI CENTRALE SI LOCALE. ACTIVISTII DIN ONG-URI VOR INUNDA GUVERNUL SI ADMINISTRATIA CENTRALA. Dacian Ciolos: Experti europeni vor elabora proceduri si criterii de recrutare si evaluare a functionarilor romani.

Distribuie!by   NU VA ILUZIONATI: Profesionisti ar veni DOAR daca, de selectie si evaluare s-ar OCUPA comisii numite de Academia Romana comisii care ar Organiza Examene cu Numele Participantilor Secretizate, si nu Ministri pusi de reteaua ONG-urilor care “vor fi ajutati” “de expertii lor din retea, adusi de la FMI, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


NU VA ILUZIONATI: Profesionisti ar veni DOAR daca, de selectie si evaluare s-ar OCUPA comisii numite de Academia Romana comisii care ar Organiza Examene cu Numele Participantilor Secretizate, si nu Ministri pusi de reteaua ONG-urilor care “vor fi ajutati” “de expertii lor din retea, adusi de la FMI, Banca Mondiala si UE”.

loading...

Prin urmare, “in locul rudelor și prietenilor angajați pe posturi cheie în administrație” vor veni “cei din reteaua ONG-urilor” – Adica scapam de Dracu si dam de Taica-sau.


Nota Redactiei:

PLANUL DE “OCUPARE” A ADMINISTRATIE CENTRALE SI LOCALE


Care e planul de “ocupare” a Posturilor din Administratie Centrala si din cea Locala.

Pasul 1: Se vor stabili criterii de evaluare “europene” (prin aducerea de experti straini) pe care o mare parte din personalul din Administratia Locala si Centrala sa nu le poata indeplini.

Nota: Este evident ca o buna parte din personalul existent este angajat pe pile si pe relatii deci “implementatorii noii retele administrative”, vor specula aceasta situatie penibila, atat propagandistic cat si prin fapte si exemple reale. Exact asa procedeaza si vor proceda si pe plan POLITIC.

Pasul 2: Se va trece la Evaluare Intregului Personal din Administratia Centrala si Locala. O mare parte din personal, adica “procentul din administratie pentru care au cadre si care se doreste sa fie inlocuit” va fi declarat “necorespunzator” si va fi dat afara.

Pasul 3: Odata “locurile eliberate” se vor organiza concursuri si se vor face selectii similare cu ce ati vazut la formarea guvernului. In urma acestor selectii, “oamenii din reteaua ONG-urilor si cei legati de ei” vor ocupa posturile cheie din Administratia Locala si Centrala.

Pasul 4: Cei selectati “in noua retea administrativa”, vor primi salarii marite pentru a fi fidelizati.

Data de Start: 19 Noiembrie 2015

Termen de Realizare: 1 an

Nota : De ce se grabesc sa puna planul in aplicare cat mai repede? Pentru ca acuma pot tine la distanta influenta partidelor si sa-si numeasca in voie oamenii din propria lor “retea”. Dupa alegeri acest lucru nu ar mai fi fost posibil


Singurul mod de a opri acest plan este urmatorul:

1. Partidele, organizatiile profesionale si sindicatele sa ceara Academiei Romane sa stabileasca normele de evaluare

2. Tot Academia Romana sa fixeze baremul minim necesar peste care functionarii publici sa nu poata fi dati afara in urma evaluarii.

3. Evaluarea sa se faca DOAR IN SCRIS prin evaluari ANONIMIZATE (evaluari in care identitatea participantilor sa fie ascunsa ca la examenele de admitere)

4. Subiectele si Comisiile de evaluare sa fie facute de catre Academnia Romana (cu comisii de elauare formate strict IN INTERIORUL TARII)

Din pacate, la gradul de subordonare si spaima in care au ajuns Partidele politice nimic din toate acestea nu se va pune in aplicare.

Eficienta administratiei este un element esential pentru a atinge celelalte obiective privind calitatea absorbtiei fondurilor europene, a declarat premierul Dacian Ciolos dupa intalnirea avuta vineri cu comisarul european Corina Cretu, care tocmai a venit în graba la București după întâlnirea cu George Soroș de la Bruxelles.

Premierul a adaugat ca este posibil ca in cateva saptamani Romania sa beneficieze de o expertiza finantata de Comisia Europeana prin care sa poata aduce experti din alte state membre cu care sa lucreze la elaborarea unor proceduri si criterii de recrutare si evaluarea a personalului administrativ astfel incat pentru toate posturile vacante sa se poata face angajari pe criterii clare si transparente.

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit cu comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care au discutat despre stadiul privind finalizarea programului 2007-2013, unde Programul Operational Regional este blocat in urma unui audit al Comisiei Europene, dar si despre noua perioada de finantare 2014-2020 unde, a aratat Ciolos, mai sunt inca foarte multe lucruri care nu au fost inca facute in aceasta faza.

Potrivit premierului, trebuie terminat sistemul informatic, care inca nu este functional, procedurile de acreditare, care inca nu sunt finalizat,e si de indeplinit unele conditionalitati ca sa se poata lansa proiectele.

Totodata, sunt putine proiecte care sunt pregatite si gata de lansare, a  aratat Ciolos, adaugand: “Si aici la fel am intentia sa folosesc resursele umane, expertiza internationala a Bancii Eurppene de Investitii, a Bancii Europene de Reconstructie si de Dezvoltare si a Bancii Mondiale, care ne pot furniza experti cu finantare din asistenta tehnica din fonduri structurale pentru a ajuta beneficiarii sa isi finalizeze proiectele, pe masura ce noi, in paralel, vom fi in masura sa finalizam conditionalitatile ex-ante si sa dam drumul la proiecte.”

Ciolos amultumit comisarului european pentru oferta de sprijin rapid pe care ni-l poate furniza Comisia Europeana pentru a transparentiza si a eficientiza activitatea administratiei: “Unul dintre obiectivele mandatului meu de 1 an este sa incepem procesul de profesionalizare sau de a intarire a profesionalizarii administratiei, si vreau sa ma concentrez intr-o prima faza pe agentiile, autoritatile de management care gestioneaza fondurile europene pentru ca aici exista deja un grad de profesionalizare dat de toate pregatirile care au fost facute in acesti ultimi ani.”

“Am inteles ca in cateva saptamani am putea avea o expertiza finantata de CE prin care am putea aduce din strainanatate experti cu experienta in elaborea unor proceduri si criterii de recrutare si evaluare a personalului administativ pentru ca pe toate posturile vacante sa putem face angajari pe criterii clare, transparete si cu evaluari clare”, a declarat Ciolos, afirmand ca “eficienta administratiei mi  se pare un element esential pentru a ne putea atinge celelalte obiective privind absorbtia fondurilor, de calitatea absorbtiei fondurilor”.

Dacian Ciolos a mai precizat ca saptamana viitoare va fi organizat un prim grup interministerial pentru a discuta situatia fondurilor europene.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Coruptia, o perdea de fum : Traian Băsescu si mafia portocalie au vândut România străinilor
De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Premierii Ungureanu si Ponta, prieteni pentru masoni, americani si Israel!
EXPLOZIV! MApN retrage 800 de grade militare | Isărescu, MRU, Sorin Blejnar şi Hagi, cu epoleţii uşuraţi
Falimentul propagandei Soros
RAZBOI NEVAZUT SUA – GERMANIA/UE PE TERITORIUL ROMANIEI?
KLAUS IOHANNIS UN AN DE MANDAT IMPOTRIVA ROMANILOR: A incalcat Constitutia acceptand relocarile fortate, a fost lobbistul bancilor si al multinationalelor straine, omul ONG-urilor lui SOROS, dusmanul Zilei Nationale si al Republicii Moldova
Renumit avocat si primar al NY: Clinton, familia de infractori numărul unu din America
Guvernul PNL a anulat licitații de 120 milioane de euro pt. achiziția de tramvaie noi in 5 orașe
Dupa lovirea ambasadei lor de la Damasc, rusii testeaza ”Terminatorul” în Siria
INGRIJORATOR! Seful NATO ne vrea PREGATITI PENTRU RAZBOI !
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro