Plângere penală pentru discursul din Parlamentul European impotriva lui Liiceanu !

Distribuie!by loading... Liviu Dragnea a răspuns în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 declaraţiilor făcute de Gabriel Liiceanu în Comisia de Libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European că liderul PSD a cerut demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. „Iată declarația explicită a șefului PSD, rostită la un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Liviu Dragnea a răspuns în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 declaraţiilor făcute de Gabriel Liiceanu în Comisia de Libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European că liderul PSD a cerut demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Iată declarația explicită a șefului PSD, rostită la un post de televiziune săptămâna trecută: ”Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”, a susţinut Liiceanu.

Întrebat despre această declaraţie, liderul PSD a susţinut:  „Nu aveţi cum să găsiţi această declaraţie pentru că nu am spus. Am transmis un comunicat presei, este un pic ca la Radio Erevan, eu îmi aduc aminte că la un răspuns de acum două săptămâni am spus că nu voi cere demisia doamnei Kovesi după decizia CCR. Şi am fost criticat de o parte a presei. Am spus că nu este rostul meu. Obiectivelor noastre nu sunt acelea de schimbare a şefilor Parchetelor. Am aflat cu stupoare şi am crezut că totuşi în România poate apărea o limită a minciunii, a manipulării. Să citezi o declaraţie falsă în Parlamentul E uropean mi se pare grav. Eu am trimis comunicatul, nu ştiu cât de mult va ajunge la europarlamentari. Dincolo de atacul la mine, este un atac violent la adresa României. (…)Sunt nişte oameni care vor să facă mult rău României. Guvernul României va trebui să aibă o poziţie oficială, pentru că o asemenea afirmaţie gravă trebuie combătută foarte ferm”, a declarat Liviu Dragnea.

 


Sursa: sokant.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Cei mai bine plătiți români trăiesc într-o bulă. Viața celor 20% într-o țară încă săracă
Moment PENIBIL / Iohannis, invitat sa cante la alta masa
Politicienii PNL tratati ca niste gunoaie de ambasadorea Finlandei ! Autoritățile finlandeze refuză dialogul despre cazul Smicală !!
Klaus Iohannis : ''luati laba de pe multinationale''
HALUCINANT!! Economistul Constantin Cojocaru: Romania a taiat pensii si salarii si s-a imprumutat la FMI pentru ca a imprumutat SUA, cumparand titluri de trezorerie americane. In plus, Guvernul Boc a alimentat generos conturile firmelor capusa care au pus borduri Bechtel-style. Bonus: TOP-ul datornicilor la FMI. Romania, pe prima pozitie
Deși Germania nazistă s-a luptat cu URSS, nazismul a fost tot o ideologie socialistă
Jerusalem Post: "Cum poate fi prieten al Israelului, președintele României, Klaus Werner Iohannis, care 23 de ani a fost președintele Forumului Democrat al Germanilor, organizație care pretinde că este succesoarea legală a unei foste organizații naziste?"
Cum fac multinaţionalele legi în Parlamentul României
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda
Teodor Meleșcanu : Rex Tillerson a venit în România pentru a se interesa de achiziția rachetelor Patriot
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro