Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

Distribuie!by Un moment fără precedent în ultimii ani a avut loc la Ministerul Agriculturii. La plecarea din Minister, Petre Daea i-a adunat în sala de conferințe pe angajații instituției pentru a le mulțumi de colaborare. loading... După un discurs în care a vorbit despre ceea ce a făcut în Ministerul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un moment fără precedent în ultimii ani a avut loc la Ministerul Agriculturii. La plecarea din Minister, Petre Daea i-a adunat în sala de conferințe pe angajații instituției pentru a le mulțumi de colaborare.

loading...
După un discurs în care a vorbit despre ceea ce a făcut în Ministerul Agriculturii, Petre Daea a fost aplaudat la scenă deschisă de la finalul discursului și până la ieșirea din Minister.

”Vă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare, cu tot respectul pentru făuritorii de hrană ai țării!”, a scris Petre Daea, pe Facebook.

 

 

https://www.stiripesurse.ro/petre-daea-plecare-triumfala-aplauze-la-scena-deschisa-din-partea-angaja-ilor-din-ministerul-agriculturii-video_1399568.html?fbclid=IwAR0hTSquVSOcGRZ1ItUruYJxjCfJOA48AvQ6YlMSOmAWkbsZybwqZy7lN7M


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Acordul postum al unui tânăr decedat în Colectiv, pentru ca dosarul său medical să ajungă la părinți | „Îmi cer scuze că nu am avut prezența de spirit să vă întreb atunci, pe loc, dacă voi mai ieși viu de acolo”
Ungaria si Polonia vor intra in SUA fara Viza. Romania multumeste pentru sapca si cu resursele de gaze din Marea Neagra date GRATIS !!
Vremea ilegaliştilor. După ce Plăvanul a dat o lovitură de stat în urma incidentului de la Colectiv(neanchetat, desigur, deoarece ar fi ieşit la lumină iţele negre ale afacerii) a continuat permanent în direcţia slăbirii statului român.
Tun de 500 de milioane de euro cu terenuri retrocedate aparținând POMICOLA FOCȘANI
EXPERIMENTUL FINAL AL LUI SOROS: DISOLUŢIA NAŢIUNII ŞI A FAMILIEI ÎN EUROPA
EXPLOZIV / Jaful BARONILOR LOCALI(AVERE) într-un top al americanilor despre corupţia din România !
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros (VIDEO)
Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene.
Siegfried Mureșan, tânăra speranță a lui Băsescu, marele trădător al intereselor naționale. Partidele au pus în mâna unor politicieni toporul călăilor care execută România
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
Dezvăluiri despre un sistem din umbră care controlează statul român şi distruge orice oponent
Partidul pedofililor din Olanda, despre pedofilie: „Așa cum societatea s-a obișnuit cu mariajul între doi bărbați, se va obișnui și cu mariajul între un bărbat și un copil”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro