Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

Distribuie!by Un moment fără precedent în ultimii ani a avut loc la Ministerul Agriculturii. La plecarea din Minister, Petre Daea i-a adunat în sala de conferințe pe angajații instituției pentru a le mulțumi de colaborare. loading... După un discurs în care a vorbit despre ceea ce a făcut în Ministerul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un moment fără precedent în ultimii ani a avut loc la Ministerul Agriculturii. La plecarea din Minister, Petre Daea i-a adunat în sala de conferințe pe angajații instituției pentru a le mulțumi de colaborare.

loading...
După un discurs în care a vorbit despre ceea ce a făcut în Ministerul Agriculturii, Petre Daea a fost aplaudat la scenă deschisă de la finalul discursului și până la ieșirea din Minister.


”Vă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare, cu tot respectul pentru făuritorii de hrană ai țării!”, a scris Petre Daea, pe Facebook.

 

 


https://www.stiripesurse.ro/petre-daea-plecare-triumfala-aplauze-la-scena-deschisa-din-partea-angaja-ilor-din-ministerul-agriculturii-video_1399568.html?fbclid=IwAR0hTSquVSOcGRZ1ItUruYJxjCfJOA48AvQ6YlMSOmAWkbsZybwqZy7lN7M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV! | Statul român, expropriat de OMV si Gazprom?
Un arădean, șocat de arabii din Timișoara, la un poligon de tir cu armă letală
Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!
Hackerul român Guccifer, condamnat la 52 de luni de închisoare de un tribunal american
Din România AU DISPĂRUT două reactoare nucleare! «Părintele» centralei de la Cernavodă face DEZVĂLUIRI INCENDIARE Unde ești, Petre Roman? Unde te ascunzi, nemernicule?
Ambasadorul SUA la Chişinău: "Moldova nu este România, îşi are propria sa istorie", oare orice afirmatie este aruncata derizoriu ?
Președintele Donald Trump demască pe Twitter minciunile şi dezinformările practicate de rețeaua de presă progresistă americană şi mondială din care fac parte: CBS, MSNBC, CNN, Washington Post, New York Times, Politico, WSJ, The Guardian
Klaus Iohannis: "Am vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre plagiat. Nu se simte vinovată"
CE-A CÃUTAT AMBASADORUL KLEMM LA VASLUI? (foto)
Lucian Mîndruță: "Este clar că dacii sunt înrudiți cu românii, pentru că toți erau ho*i. Dacii erau niște proto-ho*i"
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
Papa de la Roma : „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro