Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

John Perkins: Monsanto şi Chevron folosesc asasini economici. ORICINE încearcă să convingă poporul român că sunt bune e un asasin economic


Autorul “Confesiunilor unui asasin economic”, John Perkins spune că modelul descris în cartea sa este folosit şi în România de companii precum Bechtel sau Chevron.
Perkins spune că oricine încearcă să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu criminală, acela este un “criminal economic”.
Fiecare mare corporaţie are echipamentul şi oamenii necesari pentru a face treaba unui asasin economic. Monsanto, Chevron, de exemplu, folosesc asasini economici.E mai greu de identificat, dar oricine face presiuni care să ducă la preluarea controlului de către o corporaţie, oricine încearcă, de exemplu, să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu una criminală, aşa cum este în realitate, oricine face aceste lucruri prestează o muncă tipică asasinilor economici”, a afirmat el într-un interviu din Cotidianul.
Acesta mai afirmă că România se află în mijlocul unei zone foarte importante, ocupând o poziţie cheie. Totodată, Perkins regretă că Texaco sau Bechtel sunt implicate în România.
În ceea ce priveşte România, cred că trebuie realizat că este o ţară de mijloc, se află chiar în miezul unei zone foarte importante. România ocupă o poziţie cheie în acest moment, e o ţară aflată la mijloc.Dar văd ceea ce se întâmplă în România, ce încearcă să facă Chevron, care este o organizaţie criminală şi a dovedit asta în Ecuador, unde a lăsat în urmă un dezastru ecologic. A refuzat să cureţe, să ecologizeze, şi au rezultat boli cumplite, cancer… Texaco este o organizaţie criminală şi îmi pare foarte rău să văd că se implică în România şi mi-e teamă că pe români îi aşteaptă o serie de probleme”.
Perkins a mai spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.
Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ONU: „Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi” George Soros: „În felul acesta, rasa albă va dispărea”
Video mesaj către toți românii!
Mugur Isărescu verișorul regelui Mihai a încasat anul trecut salarii de 171.000 de euro de la BNR plus pensie de 2.000 de euro pe lună . Vă convine?
„Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și când plagiază Kovesi, nu mai contează”
In timp ce romanii rup usa la McDonald's , in Bolivia cantinele McDonald's au dat faliment, deoarece bolivienii nu vor sa fie contaminati cu chimicalele acestora !
Justitiarul in 2018: Domnul Augustin Lazăr este un fost procuror comunist, un „dinozaur” de pe vremea lui Ceaușescu. L-am cunoscut personal,la fel cum am cunoscut-o și pe colega acestuia, doamna procuror Carmen Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis
“Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE
NOAPTEA MINȚII. Piața Lui Soros și Realitatea TV au cântat în această seară "Mai bine SOROȘIȘT decât Comunist" Păi, măi analfabeților SOROȘIST înseamnă NEOCOMUNIST. Își bate joc REȚEAUA SOROS cum vrea de voi din cauza analfabetismului vostru
Bucurați-vă! Drujbele vor hurui mai sprintene începând de azi, asfaltul autostrăzilor va reintra în pământ, iar o halcă din Portul Constanța se va mai pierde în Mare.
Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi!
Primul mesaj al lui Joe Biden pentru România
Rusia și Iranul amenință SUA: „De acum, vom reacționa ferm la orice agresiune împotriva Siriei”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro