Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

John Perkins: Monsanto şi Chevron folosesc asasini economici. ORICINE încearcă să convingă poporul român că sunt bune e un asasin economic


Autorul “Confesiunilor unui asasin economic”, John Perkins spune că modelul descris în cartea sa este folosit şi în România de companii precum Bechtel sau Chevron.
Perkins spune că oricine încearcă să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu criminală, acela este un “criminal economic”.
Fiecare mare corporaţie are echipamentul şi oamenii necesari pentru a face treaba unui asasin economic. Monsanto, Chevron, de exemplu, folosesc asasini economici.E mai greu de identificat, dar oricine face presiuni care să ducă la preluarea controlului de către o corporaţie, oricine încearcă, de exemplu, să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu una criminală, aşa cum este în realitate, oricine face aceste lucruri prestează o muncă tipică asasinilor economici”, a afirmat el într-un interviu din Cotidianul.
Acesta mai afirmă că România se află în mijlocul unei zone foarte importante, ocupând o poziţie cheie. Totodată, Perkins regretă că Texaco sau Bechtel sunt implicate în România.
În ceea ce priveşte România, cred că trebuie realizat că este o ţară de mijloc, se află chiar în miezul unei zone foarte importante. România ocupă o poziţie cheie în acest moment, e o ţară aflată la mijloc.Dar văd ceea ce se întâmplă în România, ce încearcă să facă Chevron, care este o organizaţie criminală şi a dovedit asta în Ecuador, unde a lăsat în urmă un dezastru ecologic. A refuzat să cureţe, să ecologizeze, şi au rezultat boli cumplite, cancer… Texaco este o organizaţie criminală şi îmi pare foarte rău să văd că se implică în România şi mi-e teamă că pe români îi aşteaptă o serie de probleme”.
Perkins a mai spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.
Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MAX ARUNCA BOMBA: KOVESI FACUTA MARE LA O BAUTA
Oile- inamicul americanilor la Deveselu | americanii au intrat in proces cu un cioban deoarece oile nu se supun exigentelor de securitate
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei !! CLUJ-NAPOCA, UN ORAȘ RETROCEDAT. CE LE MAI RĂMÂNE ROMÂNILOR?
Stați liniștiți: Banca Mondială protestează pentru dumneavoastră!
Argentina naţionalizează petrolul,
Pădurile României, vândute pe Alibaba, gigantul magazin din China. Un lot de pădure din județul Vrancea, cu goruni, tei, nuci, frasini și stejari se vinde cu peste 300.000 de dolari
Petre Daea a fost cel mai performant ministru al agriculturii .A scos România agrară din pârloagă și a dus-o pe locul 3 in Europa în doar 3 ani.
Pentru că s-a declarat primul secui din Argeș, Lucian Mândruță a devenit idolul separatiștilor maghiari care acționează pentru ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.
Lupte la vârful PUTERII/Cioloș dă Ministerul Justiției pe mâna Monicăi Macovei... o altă șoroșistă!
Bunăciunea Vanessa Youness din dosarul Microsoft NU este amanta lui Emil Boc, ci iubita unui mare fost șef al Serviciilor Secrete românești din Cluj. Vezi CINE! Plus: Stim si cine e denuntatorul Vanessei!​
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: „Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie…”
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro