Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare

Distribuie!by loading... sursa foto:  stiripesurse.ro Foarte mulți l-au criticat pe președintele PSD Liviu Dragnea pentru că nu-i permitea lui Sorin Grindeanu să ia cuvântul în conferințele de presă referitoare la programul de guvernare, deși el era premierul. O intervenție în direct la Antena 3 a lui Sorin Grindeanu îi dă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sorin-grindeanu

loading...

sursa foto:  stiripesurse.ro

Foarte mulți l-au criticat pe președintele PSD Liviu Dragnea pentru că nu-i permitea lui Sorin Grindeanu să ia cuvântul în conferințele de presă referitoare la programul de guvernare, deși el era premierul.


O intervenție în direct la Antena 3 a lui Sorin Grindeanu îi dă însă dreptate lui Dragnea, întrucât premierul României pare că atunci când deschide gura face gafe uluitoare, pe principiul „dacă tăceai filosof rămâneai”.

Cea mai gravă a fost însă cea referitoare la ordonanța de urgență pe tema grațierii. În primul rând, deși a fost pusă în dezbatere publică deja ca și ordonanță, Grindeanu a spus în direct că poate totuși o trece prin Parlament pentru ca nu s-a decis încă modul în care se va proceda. Acest lucru este complet stupid, întrcât odată ordonanță de urgență nu are ce să caute în Parlament.

O altă gafă impardonabilă a fost cea referitoare la data de pe ordonanță, mai exact de când anume se va aplica. În momentul de față este stipulat că vor fi grațiate persoanele care au săvârșit infracțiuni până la data de 18 ianuarie 2017, ceea ce este și firesc. Grindeanu spune însă că va schimba data, în funcție de când va intra în vigoare. Ar putea fi de exemplu 24 ianuarie, spune Grindeanu, șocându-i pe jurnaliștii Antena 3, prezenți în studio.

Acest lucru este extrem de periculos pentru că ar însemna că din acest moment, toata lumea ar putea comite infracțiunile prevăzute în ordonanță știind că vor fi grațiați pentru că vine ordonanța salvatoare.

Este evident că odată pusă în dezbatere publică, data trebuie să rămână 18 ianuarie și cei care săvărșesc infracțiuni după această dată să nu mai fie grațiați. Practic, premierul invita infractorii să comită fapte penale pentru că el îi va grația.

Premierul Grindeanu trebuie să-și ia rapid un consilier care să-l pună la curent cu ceea ce se întâmplă prin guvernul pe care îl conduce sau măcar să-l învețe ce să spună pentru ca astfel de gafe îl descalifică în fața electoratului.

 


Sursa: bugetul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro