Pericol mare! Alertă de zahăr cu probleme în România! Solicitare de urgență a gigantului care l-a vândut

Distribuie!by Alertă în România! Un gigant a retras de la vânzare acest tip de zahăr, iar toți oamenii care l-au cumpărat trebuie să-l returneze, pentru a fi distrus. loading... Colosul Mega Image a pus la vânzare zahăr brut nerafinat Solaris, dar ulterior, după o informare provenită de la furnizorul SC […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alertă în România! Un gigant a retras de la vânzare acest tip de zahăr, iar toți oamenii care l-au cumpărat trebuie să-l returneze, pentru a fi distrus.

loading...

Colosul Mega Image a pus la vânzare zahăr brut nerafinat Solaris, dar ulterior, după o informare provenită de la furnizorul SC Radix SRL, a hotărât să-l scoată de pe rafturi.


Furnizorul SC Solaris Plant Srl a initiat o retragere a loturilor de produs mentionat mai sus deoarece exista SUSPICIUNE DE PREZENTA A UNOR CORPURI STRAINE.

Bugetul.ro vă prezintă anunțul privitor la acest caz făcut de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).


„Nume produs:
27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G

Nr. Loturi: 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122
Detalii retragere
Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare, din magazinele in care exista conceptul Equilibrium, produsul 27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G, numar loturi 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122.
Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul SC Radix Srl. Furnizorul SC Solaris Plant Srl a initiat o retragere a loturilor de produs mentionat mai sus deoarece exista SUSPICIUNE DE PREZENTA A UNOR CORPURI STRAINE.
Totodata Solaris Plant mentioneaza faptul ca nu a fost semnalata nici o problema asociata cu consumul produsului.
Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori
Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa
NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga sa le returneze la punctul de vanzare din
care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal”, informează ANSVSA.

https://www.bugetul.ro/pericol-mare-alerta-de-zahar-cu-probleme-in-romania-solicitare-de-urgenta-a-gigantului-care-l-a-vandut/?fbclid=IwAR1h7FNEf5414HzXKCzOmG_WmLQlSJXU2XpJTPOKhtZx-5sQKatDGp3Aj8M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV! SOV pune punctul pe i | Băi GENERAŢIE, ambele găşti te-au minţit!
Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”
S-a scris ISTORIE: Cele şapte 'minuni' ale moţiunii de cenzură
Unitatea militară SRI NU va înceta să intervină ilegal în viața României! 
Strigător la cer! Legătura dintre procurorul din Caracal și interlopii traficanți de fete
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Fabrica de ciocolată celebră a Braşovului CIBO este istorie. A scăpat de bombardament, dar nu a rezistat capitalismului
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Avocatul familiei Ceauşescu: Toată străinătatea a criticat modul în care nu a existat proces. Iar noi am căutat în continuu să-i spunem proces. La ce să-i spunem proces?
Ignorând complet celelalte țări din UE, Germania a dat undă verde proiectului conductei „North Stream 2” ce alimentează doar Germania direct din Rusia. Aceeași Germanie a urlat până ce Bulgaria a renunțat la conducta "South Stream"
INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro