Pericol mare! Alertă de zahăr cu probleme în România! Solicitare de urgență a gigantului care l-a vândut

Distribuie!by Alertă în România! Un gigant a retras de la vânzare acest tip de zahăr, iar toți oamenii care l-au cumpărat trebuie să-l returneze, pentru a fi distrus. loading... Colosul Mega Image a pus la vânzare zahăr brut nerafinat Solaris, dar ulterior, după o informare provenită de la furnizorul SC […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alertă în România! Un gigant a retras de la vânzare acest tip de zahăr, iar toți oamenii care l-au cumpărat trebuie să-l returneze, pentru a fi distrus.

loading...

Colosul Mega Image a pus la vânzare zahăr brut nerafinat Solaris, dar ulterior, după o informare provenită de la furnizorul SC Radix SRL, a hotărât să-l scoată de pe rafturi.


Furnizorul SC Solaris Plant Srl a initiat o retragere a loturilor de produs mentionat mai sus deoarece exista SUSPICIUNE DE PREZENTA A UNOR CORPURI STRAINE.

Bugetul.ro vă prezintă anunțul privitor la acest caz făcut de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).


„Nume produs:
27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G

Nr. Loturi: 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122
Detalii retragere
Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare, din magazinele in care exista conceptul Equilibrium, produsul 27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G, numar loturi 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122.
Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul SC Radix Srl. Furnizorul SC Solaris Plant Srl a initiat o retragere a loturilor de produs mentionat mai sus deoarece exista SUSPICIUNE DE PREZENTA A UNOR CORPURI STRAINE.
Totodata Solaris Plant mentioneaza faptul ca nu a fost semnalata nici o problema asociata cu consumul produsului.
Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori
Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa
NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga sa le returneze la punctul de vanzare din
care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal”, informează ANSVSA.

https://www.bugetul.ro/pericol-mare-alerta-de-zahar-cu-probleme-in-romania-solicitare-de-urgenta-a-gigantului-care-l-a-vandut/?fbclid=IwAR1h7FNEf5414HzXKCzOmG_WmLQlSJXU2XpJTPOKhtZx-5sQKatDGp3Aj8M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

BREAKING NEWS: Prima LOVITURĂ a guvernului PSD pentru COMPANIILE STRĂINE din România!
Vladimir PUTIN voia să INVADEZE ROMÂNIA ! Amenințare FARA PRECEDENT !
Samy Tuțac: Eurovisionul discriminează creștinii..și ăsta e doar începutul dacă le dăm drepturi gay-ilor!
Donald Trump- discurs istric la ONU: "Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”
Mă proştilor: ”V-am lăsat fără datorii, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”
Măcar de s-ar fi spart vreun geam…
Iulian Capsali: ”Sar puricii din blana udă”
Clanul de romi Cârpaci, apărat de generali şi de serviciile secrete
Incepe balul! Primele promisiuni electorale ale PSD, aruncate la cosul de gunoi !
Klaus Iohannis, acuzat de contrafacere (plagiat)
Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis s-a executat. A dat drumul defrișărilor!
DOSARUL DNA-PLOIESTI A CRAPAT LA ICCJ DE DOUA ORI IN ZECE ZILE – Inalta Curte a constatat ca DNA nu a indreptat abuzul comis impotriva fostului sef al PCA Ploiesti Liviu Tudose si a retrimis cauza la parchet in vederea remedierii neregularitatilor. Prima restituire a fost dispusa la 26 septembrie 2016, cand judecatoarea suprema Maricela Cobzariu a exclus declaratia de martor data de Tudose in dosarul lui Sebastian Ghita pe motiv ca DNA a folosit-o in mod nelegal ca proba in acuzarea sa (Minuta)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro