Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii! Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de “pneumonie” dupa ce a fost vaccinata!

Distribuie!by Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii! loading... Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de “pneumonie”, ar trebui sa va determine sa scoateti capul din nisipul in care l-ati ingropat adanc si sa incepeti sa va folositi Ratiunea care ne […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii!

loading...

Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de “pneumonie”, ar trebui sa va determine sa scoateti capul din nisipul in care l-ati ingropat adanc si sa incepeti sa va folositi Ratiunea care ne deosebeste pe noi, Oamenii, de animale.


De anul acesta a fost introdus vaccinul antipneumococic in Schema nationala de vaccinare recomandata(dar prezentata de medici parintilor ca fiind obligatorie!) pentru copii.

Asadar, la varsta de 2 luni, 4 luni si 11 luni, unui bebelus i se injecteaza 7 vaccinuri. Sase dintre acestea sunt injectate simultan sub forma vaccinului hexavalent, iar al saptelea vaccin se injecteaza sub forma monovaccinului antipneumococic.


Fetita fusese vaccinata cf Schemei nationale si a decedat, iar diagnosticul de pana acum este cel de pneumonie (ati citit vreodata, din GRIJA fata de proprii copii, prospectul oficial integral al vaccinului antipneumococic sau al celui hexavalent sau al celorlalte vaccinuri care le sunt injectate copiilor dvs?)

Au mai fost si alte cazuri in care bebelusi aflati la varste fragede, vaccinati cf Schemei nationale de vaccinare, au decedat subit si in certificatul de deces diagnosticul vorbeste, de exemplu, despre o cedare totala a organelor.

Oare ce anume ar putea sa duca la cedarea organelor unui bebelus de cateva luni, complet sanatos la nastere si fara probleme medicale inainte de a-i fi injectate diverse vaccinuri?

“Praful stelar” este de vina pentru decesele inexplicabile ale acestor bebelusi si nu vaccinurile care le sunt injectate, nu-i asa? Cum sa fie vaccinurile de vina pentru decesul acestor copii din moment ce stiti dvs, pentru ca asa vi se zice, ca vaccinurile ar fi “sigure”?

Atat de “sigure” sunt actualele vaccinuri incat toate companiile care produc vaccinuri REFUZA sa isi asume IN SCRIS raspunderea legala pentru siguranta propriilor lor vaccinuri!

Dar pe dvs nu va intereseaza asemenea “nimicuri”, nu? Pe dvs nu va intereseaza nici faptul ca, in copilarie, nu ati fost injectati cu asemenea vaccinuri.

NICIODATA nu vi s-au injectat 3 doze de vaccin hexavalent la varsta de 2 luni, 4 luni si 11 luni! Puneti mana si va informati ca sa nu mai repetati, fara noima, ca “si noi am fost vaccinati”, nu mai comparati mere cu pere.

NICIODATA nu vi s-au injectat 2 doze din vaccinul trivalent ROR la varsta de 12 luni si 5 ani.

Mai vreti informatii? Atunci puneti mana si INFORMATI-VA!

Repet, diferenta esentiala dintre un OM si un animal este aceea ca omul este inzestrat cu RATIUNE, adica cauta informatii, intreaba daca nu intelege ce citeste, analizeaza informatiile si trage singur concluziile care reies din acele informatii oficiale.

Folositi-va Ratiunea si incetati sa mai credeti orbeste ce vi se spune(stiu, e mult mai comod asa, sa crezi ca au altii “grija” de tine si de copiii tai).

De 30 de ani marea majoritate a adultilor din Romania crede orbeste ceea ce ni se spune de “sus” sau de catre mass-media “incoruptibila”, in loc sa se informeze si sa rationeze, iar rezultatele se vad din plin (pe plan social, al degradarii continue a starii de sanatate a populatiei tarii, pe plan economic, politic, etc).
Doar citește, apoi verifică, iar după poți gândi. 😁
”În actualul program național privind vaccinurile, în primii 6 ani de viață, copilul primește următoarele ingrediente pentru vaccin:

• 17,500 mcg 2-fenoxietanol (insecticid)
• 5.700 mcg aluminiu (un neurotoxin cunoscut)
• Cantități necunoscute de ser fetal bovin (sânge de vițel avortat – Human
Forma bolii Mad Cow legată de vaccinuri în Anglia)
• 801,6 mcg formaldehidă (agent cancerigen, agent de îmbălsămare)
• 23,250 mcg gelatină (carcase de animale îngroșate)
• 500 micrograme albumină umană (sânge uman)
• 760 mcg de L-glutamat monosodic (cauzează obezitate și diabet)
• Cantități necunoscute de celule MRC-5 (copii umani avortați)
• Peste 10 mcg de neomicină (antibiotic)
• Peste 0,075 mcg polimixină B (antibiotic)
• Peste 560 mcg polisorbat 80 (cancerigen)
• 116 mcg clorură de potasiu (utilizată în injecție letală pentru a opri inima și a opri respirația)
• 188 mcg fosfat de potasiu (agent de îngrășământ lichid)
• 260 mcg de bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu)
• 70 mcg de borat de sodiu (Borax, utilizat pentru controlul gândacilor)
• 54,100 mcg de clorură de sodiu (sare de masă)
• Cantități necunoscute de citrat de sodiu (aditiv alimentar)
• Cantități necunoscute de hidroxid de sodiu (Danger! Corrosive)
• 2.800 mcg fosfat de sodiu (toxic pentru orice organism)
• Cantități necunoscute de fosfat de sodiu monobazic monohidrat (toxic pentru orice organism)
• 32000 mcg sorbitol (nu trebuie injectat)
• 0,6 mcg streptomicină (antibiotic)
• peste 40.000 mcg zaharoză (zahăr din trestie)
• 35.000 mcg proteină de drojdie (ciupercă)
• 5.000 mcg uree (deșeuri metabolice din urină umană)
• Alte reziduuri chimice

(Din cartea “Ce companiile farmaceutice nu doresc sa stii despre vaccinuri” – de Dr. Todd M. Elsner)

E alegerea fiecaruia dintre dvs cum veti proceda de aici inainte!

Sursa George Stoian

[https://monitoruldevrancea.ro/…/video-dr-mihalache-a-consu…/](https://monitoruldevrancea.ro/…/video-dr-mihalache-a-consu…/)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezastru ecologic în Argeş: cum a nenorocit clanul „Brânză” 23.000 de copaci şi a ţepuit statul cu ajutorul angajaţilor de un ocol silvic privat
JOS LABELE de pe ultimele companii valoroase rămase în proprietatea statului. Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea. a primit asigurări de la Grindeanu că până la sfârșitul anului încă halcă uriașă din Hidroelectrica va fi vândută pe BURSĂ
Jurnalul Elenei Udrea cutremură din nou scena politică | Un nou fragment cu dezvăluiri incredibile despre SRI, Iohannis, Băsescu, Ghiţă
Despre alogenii din SRI, Mossad, masoni, Maior, Hellvig, Schnecker… Tatăl lui Hellvig vorbește doar idiș și ungurește, pentru cine este depopulată România !
Rascoala in PSD, una dintre cele mai puternice filiale se opune indicatiilor lui Dragnea. Mai mult, seful PSD este tras de urechi
Vezi ce mesaje le-au mai fost transmise iniţiatorilor Legilor Big Brother la protestele de la Bucureşti, Cluj şi Iaşi
Mă autodenunț: sunt fanatic religios!
„România educată” a lui Iohannis: Cu profesorul din fruntea țării a crescut alarmant analfabetismul funcțional!
Banca Națională a României cumpără brânzeturi de 70.000 de euro! La ce le vor folosi? Vă convine?
DEZINFORMARI DE LA BRUXELLES – Avocatul Aurelian Pavelescu demasca manipularea Comisiei Europene, cum ca oficialii CE au imunitate si sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE: „Comisia Europeana minte... CJUE nu are competente de cercetare penala si nu e instanta penala... Timmermans si Jourova au imunitate parlamentara... Daca exista o cercetare penala, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati... Comisarii europeni se considera deasupra legii”
Fascismul civic și succesul SRI în Piața Victoriei – cauze și efecte
Orban a blocat-o pe Merkel | Ungaria și-a folosit dreptul de veto pentru a opri acordul UE-Turcia privind refugiaţii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro