Pentru prima oară în istorie, datoria României a depășit 100 de miliarde de euro. Ceaușescu cu 11 miliarde de dolari a construit o țară!

Distribuie!by Datoria externă a României a ajuns, la 1 iulie 2019, la 103,67 de miliarde de euro, depășind, pentru prima oară în istorie, pragul de 100 de miliarde, anunță Banca Națională. loading... Doar în primele șase luni ale acestui an, țara noastră s-a îndatorat încă 4,25 miliarde de euro, o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Datoria externă a României a ajuns, la 1 iulie 2019, la 103,67 de miliarde de euro, depășind, pentru prima oară în istorie, pragul de 100 de miliarde, anunță Banca Națională.

loading...

Doar în primele șase luni ale acestui an, țara noastră s-a îndatorat încă 4,25 miliarde de euro, o creștere de aproape 10 la sută față de anul precedent.

Datoria externă pe termen lung a însumat 70,361 miliarde de euro, la 30 iunie 2019 (67,9% din totalul datoriei externe), în creştere cu 3,5% faţă de 31 decembrie 2018. Datoria externă pe termen scurt a înregistrat nivelul de 33,310 miliarde de euro (32,1% din totalul datoriei externe), în creştere cu 5,9% faţă de 31 decembrie 2018, se arată într-un comunicat de presă al Băncii Naţionale a României (BNR).


Datoria externă în creștere nu poate decât să ducă la slăbirea monedei naționale.

Mai mult, în acest moment, România are datorii externe mai mari decât valoarea tuturor terenurilor arabile pe care le deține. Cele aproape 15 milioane de hectare existente fiind evaluate la puțin peste 75 de miliarde de euro.


Pe cap de român, datoria este de aproape 5.000 de euro, iar fiecare gospodărie din țara noastră ar avea de dat aproape 14.000 de euro.

Aceste cifre arată cât de ”performante” au fost măsurile luate de conducătorii țării în ultimii 30 de ani, perioadă în care au fost acumulate toate aceste datorii.

Pentru prima oară în istorie, datoria României a depășit 100 de miliarde de euro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
Cine este adevăratul inamic al României?
Cazul senatorului Antonie Iorgovan care în urma dezvăluirilor despre masonerie și serviciile secrete românești s-a topit în doi ani de cancer
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”
Nestle, în mijlocul unui scandal uriaş: Gigantul elveţian este acuzat că a vândut apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, sub numele unui brand premium
Nemtii au inchis fabrica de zahar din Oradea. Trebuie sa se importe zahar din Germania, fermierii ar vrea sa preia fabrica dar nemtii cer mult domne pe fabrica care a apartinut candva statului /poporului
Planul secret al Budapestei “pentru desfiinţarea neamului românesc”. Operatiunea de maghiarizare, de la Huszár Antal la Viktor Orban
CUM ISI BAT METEOROLOGII JOC DE ROMANI, DE DRAGUL MAI-MARILOR STATULUI
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro