Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13 !!

Distribuie!by Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13, defapt marea masa de manipulati l-au votat !! Protestatarii “victime colaterale ale diversiunii” . incapabili să se informeze, si-au luat o mare teapa !!! Marca Romania: “plai cu boi” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Photo credit: Silviu Pal – www.silviupal.ro


Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13, defapt marea masa de manipulati l-au votat !! Protestatarii “victime colaterale ale diversiunii” . incapabili să se informeze, si-au luat o mare teapa !!! Marca Romania: “plai cu boi” !!

loading...

– Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.


Ia să vedem, dacă se strâng protestatarii în fata firmei Schweighofer , vă mai susțin televiziunile si lasăre cu proiectari pe blocuri ? O să mai auziti trâmbițeli pe conturile ONG-iștilor ?

Iata ca se adevereste ipoteza in care manifestantii au fost manipulati de Iohanis & Co pentru a scapa TOTI „penalii” de sanctiunea asupra „abuzului in serviciu” obtinand prin anularea ordonantei 13 aplicarea deciziei 405/2016 a Curtii Constitutionale.(vezi decizia curtii de la Alba ) . Vor urma inchideri de dosare „pe banda” …unde vom regasi probabil si „cazul Iohanis”.


Ne vom ocupa din dispozitie prezidentiala doar de gasirea „Acarului Paun” dupa bunul plac al statului politienesc care a ajuns sa fie Romania.

Cine a declanșat procesul de dezincriminare a abuzului în serviciu? Cherchez Băsescu! Nu poate lipsi de la vreo golănie petrecută în justiție!

Băsescu – capelmaistrul dezincriminării abuzului în serviciu

Doar coperțile Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală au mai rămas neatacte la Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate. În rest cele două coduri sunt vraiște și arată măsura unui stat mafiot creat de BASESCU, BOC și camarila lor de impostori.

Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.

Cine își freacă mânile și hăhăie de încântare pentru aceste abominabile isprăvi? Nimenul altul decât artizanul statului mafiot chiorul bețivan Bășescu. Cine a pus botul la manipulările lui Băsescu care a apărut la România tv vituperând pe tema ABUZULUI IN SERVICIU? Păi prostimea în masă a vulgului și prostimea din presă. Cât de cretin poate fi unul ca MIRCEA BADEA, de pildă, când orgasmează la ideea că abuzul în serviciu e dezincriminat? România tv la scurtă vreme după ce BICA a fost pusă în libertate l-a meditizat vârtos pe Basescu în cruciada lui de a-și scăpa anturajul penal, luările de poziție în care clămpănea în legătură cu fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos.
Băsescu vădit interesat desigur, e cel care a dat de pământ cu sintagma îndeplinește defectuos, de parcă n-ar fi fost lingvistic suficient de clar care e semnificația termenilor. La perorațiile aberante ale lui Băsescu a dat curs și iluiminata Curte Constituțională care în zelul ei tembel a ajuns să stabilească total arbitrar inutile praguri de unde, chipurile, ar mai fi putut inceperăspunderea penală în cazul ABZULUI IN SERVICU, dacă desigur guvernul Cioloș catadicsea să-l armonizeze legislativ în cele 45 de zile după perfidul verdict constituțional. Că nici Comisia de la Veneția care o tot ține langa cu alienierea legislativă, nu vrea binele românilor, e inutil să mai subliniem. Din perspectiva acesteia azi, mâine n-ar fi exclus să ni se recomande închisori de 5 stele pentru criminali ș-alte cele.

Abuzul în serviciu, rămasese ultmul prag de agațare a infractorilor, e drept ca de cele mai multe ori utilizat penal abuziv dar nu ca infraciune in sine ci pentru a acoperi alte infracțiuni mult mai grave pentru care procurărimea nu era in stare să vină cu probatorii solide, incompetentă fiind.

2. S-a omis din lista dosarul Hexi Pharma – care pe langa faptul ca a stors din bugetul de sanatate multe milioane de euro pe „apa chioara” a constituit si un atac extrem de periculos la sanatate a natiei . S-a pus batista pe tzambal pe acest subiect desi acum nu mai exista la varful serviciilor nici o frana care sa tina miile de raportari ale SRI in sertar fara sa inceapa o ancheta pe linia sigurantei nationale, a sanatatii natiei, a genocidului produs. Aici politia politica romaneasca nua gasit nici un vinovat in afara „Acarului Paun” mort deja in accident… dar ne ocupam de alte nimicuri cu surle si trambite.

3. Nu se mai vb nimic de situatia din sanatate, de taxa de „Clowback” care baga in faliment industria farmaceutica romaneasca – inclusiv Institutul Cantacuzino – pentru a face favorurile si a baga preferential banii in buzunarele importatorilor de medicamente, ramura condusa de un fost ministru al sanatatii. Aici nu gaseste nimic de „arestat pe suspiciuni rezonabile” si de „anchetat politicieni” actuala politie politica de la Bucuresti – desi NUMAI in ROMANIA aceasta taxa este aplicata producatorului – in restul tarilor ea fiind aplicata lantului de distributie tocmai pt a pastra medicamentul la un pret cat mai apropiat de cel de fabricatie.

4. Se vb mai sus de nemodificarea redeventelor la resurse naturale …
Asta e un moft pe langa pierderile datorate politicii CDR-ului care prin tzapul-geolog si robotul-ciorbist au deposedat STATUL ROMAN de proprietatea asupra bogatiilor subsolului.. „exploatatorii strategici” platesc redevente in Romania ca in orice alt stat occidental sau de aiurea – dar mai platesc si o cota parte din valoarea zacamantului proprietarului de drept al terenului. In alta parte proprietarul terenului e „nenea Brown”, particular , proprietar al terenului si al bogatiilor subsolului, si isi ia cota parte din valoarea zacamantului pe care este proprietar – independent de ceea ce palteste „exploatatorul” ca redeventa la stat. La noi, STATUL, ca UNIC PROPRIETAR al bogatiilor subsolului nu primeste NIMIC, iar „strategicii” iau totul pe principiul „Ce-am gasit al meu sa fie”.
Exploatarea zacamintelor in cooperare cu strainii n-au inventat-o CDR-stii. A existat si pe vremea lui Ceausescu si dupa, pana in ’96. Numai ca pana la aparitia legii Tzapului privind mineritul si exploatarea, STATUL ROMAN era partener cu COTA PARTE din zacamant. Acum, are doar dreptul de a „cumpara la pret preferential parte din productie” – adica ne cumaparam dreptul de proprietate la „pret preferential”.

Evident, nici in acest caz de „decizie politica si parlamentara” politia politica din Romania nu gaseste de cuviinta sa faca cercetari si arestari .
In schimb iesim in strada si manifestam pentru „continuarea luptei anticoruptie”, cheltuim bani publici pe referendumuri idioate, blocam la „cucuveaua din Cotroceni” proiectul de buget pt ca prezidentul „vrea sa mai studieze documentu’ ” si frecam menta cu „inlocuirea clasei politice” la o luna de la alegerile in care 70% din romani nu s-au miscat din casa pana la urne.
Evident se va inlocui guvernarea… va intra la guvernare UDMR, ca intr-o guvernare pur romanesca n’avem incredere. Punct.

Ion Coja

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PREMIERĂ: DNA face dosar penal pentru cei care nu și-au declarat public apartenența la masonerie
Obama, „UMILIT INTENȚIONAT” de chinezi, la sosirea la Summit-ul G20. Scene INCREDIBILE pe aeroportul din Hangzhou | VIDEO
Ce dovezi mai vreți românaşilor ? Soroşiştii recunosc ei înşişi că organizează Marele Miting.Florin Bădiță unul dintre instigatorii şi organizatorii Marelui Miting: "Am avut o relație faină cu fundația Soros. Soros m-a făcut să fiu un cetățean implicat"
Ministrul Victor Negrescu, „căsătoria” homosexuală pe repede înainte
Iulian Vlad, fostul șef al Securității, iese din TĂCERE la aproape 26 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989; CUPOLA ȘI MĂCELUL
Poate vede si Dragnea. Asa arata cu adevarat „dezastrul” lasat in urma de Dacian Ciolos si guvernul sau. Iata ce s-a realizat doar intr-un an
Donald Trump, decizie fără precedent înainte de investire
Cioloș își servește stăpânii, goldsteinii ”canadieni” cu aur - ”the second largest gold deposit in Europe” s-a livrat, cretinilor de hipsteri de hăuleați cu Roșia Montană și ați cerut ”guvernul străzii”...
CUM AU RESUSIT ISLANDEZII SA FACA O REVOLUTIE SI NOI NU SUNTEM IN STARE !
US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR
Cehii nu i-au uitat pe români și pe Ceaușescu datorită evenimentului din 1968. Dacă românii nu îl apreciază pe Ceaușescu, îl apreciem noi!
Washingtonul dă Facebook în judecată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro