Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13 !!

Distribuie!by Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13, defapt marea masa de manipulati l-au votat !! Protestatarii “victime colaterale ale diversiunii” . incapabili să se informeze, si-au luat o mare teapa !!! Marca Romania: “plai cu boi” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Photo credit: Silviu Pal – www.silviupal.ro


Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13, defapt marea masa de manipulati l-au votat !! Protestatarii “victime colaterale ale diversiunii” . incapabili să se informeze, si-au luat o mare teapa !!! Marca Romania: “plai cu boi” !!

loading...

– Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.


Ia să vedem, dacă se strâng protestatarii în fata firmei Schweighofer , vă mai susțin televiziunile si lasăre cu proiectari pe blocuri ? O să mai auziti trâmbițeli pe conturile ONG-iștilor ?

Iata ca se adevereste ipoteza in care manifestantii au fost manipulati de Iohanis & Co pentru a scapa TOTI „penalii” de sanctiunea asupra „abuzului in serviciu” obtinand prin anularea ordonantei 13 aplicarea deciziei 405/2016 a Curtii Constitutionale.(vezi decizia curtii de la Alba ) . Vor urma inchideri de dosare „pe banda” …unde vom regasi probabil si „cazul Iohanis”.


Ne vom ocupa din dispozitie prezidentiala doar de gasirea „Acarului Paun” dupa bunul plac al statului politienesc care a ajuns sa fie Romania.

Cine a declanșat procesul de dezincriminare a abuzului în serviciu? Cherchez Băsescu! Nu poate lipsi de la vreo golănie petrecută în justiție!

Băsescu – capelmaistrul dezincriminării abuzului în serviciu

Doar coperțile Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală au mai rămas neatacte la Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate. În rest cele două coduri sunt vraiște și arată măsura unui stat mafiot creat de BASESCU, BOC și camarila lor de impostori.

Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.

Cine își freacă mânile și hăhăie de încântare pentru aceste abominabile isprăvi? Nimenul altul decât artizanul statului mafiot chiorul bețivan Bășescu. Cine a pus botul la manipulările lui Băsescu care a apărut la România tv vituperând pe tema ABUZULUI IN SERVICIU? Păi prostimea în masă a vulgului și prostimea din presă. Cât de cretin poate fi unul ca MIRCEA BADEA, de pildă, când orgasmează la ideea că abuzul în serviciu e dezincriminat? România tv la scurtă vreme după ce BICA a fost pusă în libertate l-a meditizat vârtos pe Basescu în cruciada lui de a-și scăpa anturajul penal, luările de poziție în care clămpănea în legătură cu fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos.
Băsescu vădit interesat desigur, e cel care a dat de pământ cu sintagma îndeplinește defectuos, de parcă n-ar fi fost lingvistic suficient de clar care e semnificația termenilor. La perorațiile aberante ale lui Băsescu a dat curs și iluiminata Curte Constituțională care în zelul ei tembel a ajuns să stabilească total arbitrar inutile praguri de unde, chipurile, ar mai fi putut inceperăspunderea penală în cazul ABZULUI IN SERVICU, dacă desigur guvernul Cioloș catadicsea să-l armonizeze legislativ în cele 45 de zile după perfidul verdict constituțional. Că nici Comisia de la Veneția care o tot ține langa cu alienierea legislativă, nu vrea binele românilor, e inutil să mai subliniem. Din perspectiva acesteia azi, mâine n-ar fi exclus să ni se recomande închisori de 5 stele pentru criminali ș-alte cele.

Abuzul în serviciu, rămasese ultmul prag de agațare a infractorilor, e drept ca de cele mai multe ori utilizat penal abuziv dar nu ca infraciune in sine ci pentru a acoperi alte infracțiuni mult mai grave pentru care procurărimea nu era in stare să vină cu probatorii solide, incompetentă fiind.

2. S-a omis din lista dosarul Hexi Pharma – care pe langa faptul ca a stors din bugetul de sanatate multe milioane de euro pe „apa chioara” a constituit si un atac extrem de periculos la sanatate a natiei . S-a pus batista pe tzambal pe acest subiect desi acum nu mai exista la varful serviciilor nici o frana care sa tina miile de raportari ale SRI in sertar fara sa inceapa o ancheta pe linia sigurantei nationale, a sanatatii natiei, a genocidului produs. Aici politia politica romaneasca nua gasit nici un vinovat in afara „Acarului Paun” mort deja in accident… dar ne ocupam de alte nimicuri cu surle si trambite.

3. Nu se mai vb nimic de situatia din sanatate, de taxa de „Clowback” care baga in faliment industria farmaceutica romaneasca – inclusiv Institutul Cantacuzino – pentru a face favorurile si a baga preferential banii in buzunarele importatorilor de medicamente, ramura condusa de un fost ministru al sanatatii. Aici nu gaseste nimic de „arestat pe suspiciuni rezonabile” si de „anchetat politicieni” actuala politie politica de la Bucuresti – desi NUMAI in ROMANIA aceasta taxa este aplicata producatorului – in restul tarilor ea fiind aplicata lantului de distributie tocmai pt a pastra medicamentul la un pret cat mai apropiat de cel de fabricatie.

4. Se vb mai sus de nemodificarea redeventelor la resurse naturale …
Asta e un moft pe langa pierderile datorate politicii CDR-ului care prin tzapul-geolog si robotul-ciorbist au deposedat STATUL ROMAN de proprietatea asupra bogatiilor subsolului.. „exploatatorii strategici” platesc redevente in Romania ca in orice alt stat occidental sau de aiurea – dar mai platesc si o cota parte din valoarea zacamantului proprietarului de drept al terenului. In alta parte proprietarul terenului e „nenea Brown”, particular , proprietar al terenului si al bogatiilor subsolului, si isi ia cota parte din valoarea zacamantului pe care este proprietar – independent de ceea ce palteste „exploatatorul” ca redeventa la stat. La noi, STATUL, ca UNIC PROPRIETAR al bogatiilor subsolului nu primeste NIMIC, iar „strategicii” iau totul pe principiul „Ce-am gasit al meu sa fie”.
Exploatarea zacamintelor in cooperare cu strainii n-au inventat-o CDR-stii. A existat si pe vremea lui Ceausescu si dupa, pana in ’96. Numai ca pana la aparitia legii Tzapului privind mineritul si exploatarea, STATUL ROMAN era partener cu COTA PARTE din zacamant. Acum, are doar dreptul de a „cumpara la pret preferential parte din productie” – adica ne cumaparam dreptul de proprietate la „pret preferential”.

Evident, nici in acest caz de „decizie politica si parlamentara” politia politica din Romania nu gaseste de cuviinta sa faca cercetari si arestari .
In schimb iesim in strada si manifestam pentru „continuarea luptei anticoruptie”, cheltuim bani publici pe referendumuri idioate, blocam la „cucuveaua din Cotroceni” proiectul de buget pt ca prezidentul „vrea sa mai studieze documentu’ ” si frecam menta cu „inlocuirea clasei politice” la o luna de la alegerile in care 70% din romani nu s-au miscat din casa pana la urne.
Evident se va inlocui guvernarea… va intra la guvernare UDMR, ca intr-o guvernare pur romanesca n’avem incredere. Punct.

Ion Coja

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Premierul Orban, după ce Guvernul a anunţat gaură în buget de 21 miliarde lei, cumpără rachete de 3,9 miliarde de dolari
Untold - NEO/NOE/EON NicOlaE - Nicolae , Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.
Începe recrutarea tinerilor care doresc să devină soldaţi. Care sunt condiţiile
Peste câteva ore s-ar putea declanșa un nou conflict în Orient
Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral
Muzeul Țăranului Român difuzează un film acuzat că face propagandă homosexualității în rândul tinerilor
Site-ul „Adevărul”, cuib antiromânesc și cloacă de gazetari ai sistemului, trompetele din „presa militarizată”
Vladimir Putin s-a decis SĂ VORBEASCĂ despre celebrele ACUZAŢII din cazul "PANAMA PAPERS". Răspunsul liderului de la Kremlin: "Încearcă să ne ZGUDUIE din interior, să ne facă mai OBEDIENŢI"
CANTA CUCUVEAUA PENTRU TAICA LAZAR – Bomba: Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a inceput urmarirea penala impotriva autorilor comunicatului PICCJ din ianuarie 2017, prin care natiunea a fost mintita in privinta imprejurarilor aducerii in tara a fugarului Nicolae Popa. Acuzatiile: favorizarea faptuitorului si fals in declaratii. Potrivit legii, comunicatele de presa ale PICCJ sunt avizate de procurorul general al Romaniei
În „Scrisoarea deschisă” către Augustin Lazăr, Iulius Filip îl menționează și pe torționarul Gheorghe Lazăr. Deci nu e nici o confuzie de nume. Iulius Filip știa foarte bine cine sunt amândoi.
EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI, arborat permanent pe Centrul Reformat Timișoara. Drapelul României lipsește
Fetiţă de 13 ani, violată de pedofili şi batjocorită de judecători . Dosarul unor pedofili din Dâmboviţa – judecaţi, evident, în stare de libertate, fiindcă nu prezintă pericol public
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro