Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!

Distribuie!by   loading...   Surîsul misterios cu care şi-a încheiat Klaus Iohannis anunţul că, deşi consultările s-au terminat, deşi în Parlament s-a format o largă majoritate, deşi Traian Băsescu l-a propus pe Eugen Tomac la mişto premier din partea PMP al Coaliţiei inexistente de Dreapta, el va desemna premierul „După […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

sevil-akram

loading...

 


Surîsul misterios cu care şi-a încheiat Klaus Iohannis anunţul că, deşi consultările s-au terminat, deşi în Parlament s-a format o largă majoritate, deşi Traian Băsescu l-a propus pe Eugen Tomac la mişto premier din partea PMP al Coaliţiei inexistente de Dreapta, el va desemna premierul „După Crăciun”, a stîrnit în presă multe interpretări.
Diversitatea lor îşi are cauza în credinţa că surîsul lui Klaus Iohannis e asemănător cu surîsul Sfinxului.

Ce-a vrut să zică Sfinxul făcîndu-ne cu ochiul?
Că-i plac şi lui pulpele turistei care-l trage-n poză?
Ce-a vrut să spună surîsul lui Klaus Iohannis?
După Crăciun, profitînd şi de sporul de inteligenţă pe care-l dau sarmalele şefilor de stat de stat români, va administra Coaliţiei PSD-ALDE o lovitură de să nu se vadă om cu om şi Liviu Dragnea cu Sevil Shhaideh?
Că după Crăciun va trebui să aibă și o consultare a tinerilor frumoşi şi liberi, dispuși să iasă în stradă, odată ce s-a încheiat permisia de Crăciun?


Deşi între Sfinx şi Klaus Iohannis nu văd altă asemănare decît aceea că şi unul şi altul sînt, la o adică, Bolovani, mă înscriu şi eu în oastea celor care se ocupă de interpretarea surîsului lui Klaus Iohannis şi voi spune că eu i-am găsit următoarea explicaţie:
Surîsul lui Klaus Iohannis e cel al unui muritor ales prin vot direct și universal care, spre deosebire de noi, simplii muritori, cei pe care nu-i alege nimeni, știe Ceva.

Acel Ceva e cuprins într-o Notă pe care Serviciile i-au pus-o în față în tăcere, după care s-au retras, tot în tăcere, deschizînd ușa cu fundul.
O Notă despre soțul lui Sevil Shhaideh, musulmana pe care Liviu Dragnea a propus-o ca premier.


Ce scrie în Nota respectivă?
Klaus Iohannis ne-a lăsat doar să înţelegem.
Traian Băsescu ne lasă să înțelegem mai mult, manifestînd pe Facebook o agitație grozavă, disperată, de preoteasă a Zeilor care vede că cei din jur nu-i iau în seamă profețiile despre Sfîrșitul iminent al Lumii.

Semn că, deși nu mai e preşedinte, Serviciile i-au arătat şi lui Nota (în copie și cu anumite elemente șterse, deoarece acestea pot fi văzute doar de Înalții Ochi ai președintelui în exercițiu).

Akram Shhaideh, soţul lui Sevil Shhaideh, e agent adînc conspirat al Serviciilor Secrete Siriene, care l-au recrutat în 2010 și l-au trimis în România cu misiunea precisă de a se însura în 2011 cu o anume Sevil Cambek, funcționară la CJ Constanța.

De ce cu Sevil şi nu cu Maricica? a întrebat agentul, în româneşte, desigur, deoarece învăţase deja româna, pentru a vorbi cu Liviu Dragnea, germana, pentru a vorbi cu Klaus Iohannis, tătara, pentru a vorbi cu viitoarea soție și rusa, pentru a se înțelege din priviri cu agenții KGB rămași în România după Revoluția din decembrie 1989.
Pentru că peste șase ani, în 11 decembrie 2016, PSD+ALDE vor cîştiga alegerile într-o manieră zdrobitoare, dar preşedintele PSD nu va putea să se autopropună premier, din cauza Legii 90, şi atunci o va propune premier pe Sevil Cambek, devenită între timp Shhaideh.

Sevil va ajunge astfel vicepreşedinte CSAT, va avea acces la documente secrete NATO, pe care le va aduce acasă, în poșetă, tu te vei trezi noaptea, vei deschide poșeta, vei fotografia documentele și ni le vei trimite printr-un izraelian de la Black Cube, să nu se prindă Serviciile secrete românești că vin de la un arab.

Astfel, prin noi, Vladimir Putin va şti de planurile americane de război, deoarece România e partener strategic al SUA şi, în consecinţă, America împarte cu România nu numai slana, ci şi secretele nucleare.

De ce spun că surîsul lui Klaus Iohannis era al unuia căruia Serviciile i-au pus în faţă o astfel de Notă?
Pentru că un surîs asemănător l-am întîlnit în ultimul an de mandat şi la predecesorul lui Klaus Iohannis, Traian Băsescu.
Nu surîdea la fel Traian Băsescu şi cînd ne spunea că Serviciile i-au făcut un Raport din care rezulta că nu ele, ci Altcineva, despre care doar el, Traian Băsescu, are dreptul să știe, a spionat-o pe Elena Udrea la Paris?
Nu surîdea la fel Traian Băsescu şi cînd Serviciile îl asigurau că ne pe el, ci pe spionul Tal Silberstein, îl monitorizează de șapte ani sub mandat de siguranță națională?
Nu surîdea la fel Traian Băsescu și cînd Serviciile îi spuneau că nu e nimic grav în faptul că fratele său frecventează Clanul Bercea?

Ca istoric al clipei interesat de istorie am întîlnit în Trecut sute de astfel de surîsuri triumfătoare ale şefilor convinşi că Notele puse în faţa lor de Servicii conţin Adevăruri copleșitoare, la care doar ei, Șefii, au acces.
Fără a-şi da seama că așa zisele adevăruri nu erau altceva decît tragerile pe sfoară premergătoare tragerii preşului de sub picioarele lor!

 

Sursa: cristoiublog.ronasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O profesoara de romana anunta ca nu mai vrea sa predea Eminescu si Creanga la scoala: „Nu voi respecta programa scolara” , #Rezista !!
Putin şi-a încercat forţele în Siria! Atacul chimic a avut loc cu știința Moscovei, care avea trupe speciale la baza Shayrat | Kremlinul își asumă riscul unei confruntări cu SUA
„Cuplurile” homosexuale din Grecia vor putea primi copii în plasament
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul Codului Fiscal. Familia e înlocuită cu "Gospodăria" ce poate fi formată din oricâte persoane de oricâte sexe. Cum se vor impozita "Gospodăriile" cu oricâți membri de orice "gen"?
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
Dupa 28 de ani: Datoria tarii a crescut de la ZERO la 96 de miliarde, nou-nascutii au scazut de la 314.000 la 185.000, consumul de carne a scazut cu 4%, locurile de munca s-au injumatatit de la 8.2 la 4.6 mil., pensionarii au crescut cu 40%
Adjunctul FBI McCabe a demisionat după ce a fost acuzat de Donald Trump de implicare politică
DNA ține de 2 ani 3 dosare ale fratelui lui Kovesi. Vezi cine spune asta!
Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Iohannis NU renunță la casa din Sibiu pierdută în justiție
Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti,
SOROS NU SE LASĂ. ONG-urile lui SOROS și activiștii Rețelei Progresiste sunt din nou în stradă. Realitatea TV - alias SRI TV l-a chemat pe unul dintre capii Rețelei Soros din România - Mircea KIVU să ne explice "Ce VREA ȚARA" = "ȚARA LUI SOROS" bineînțeles
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro