Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Distribuie!by   Atac dur la președintele Klaus Iohannis și la premierul Viorica Dăncilă! Gelu Vișan, cunoscut drept un susținător al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de trădare națională. loading... Vișan susține că Dragnea a fost executat politic, pentru parafarea Memorandumului pe Energie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Atac dur la președintele Klaus Iohannis și la premierul Viorica Dăncilă! Gelu Vișan, cunoscut drept un susținător al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de trădare națională.
loading...

Vișan susține că Dragnea a fost executat politic, pentru parafarea Memorandumului pe Energie dintre România și SUA.

Trădarea Națională a Monstruoasei Coaliții.


România nu este vândută, este dată pe degeaba.

Arătam în urmă cu cinci luni că Iohannis a bătut palma cu Dăncilă pentru a-l condamna pe Dragnea, pentru a deveni președintă de partid și candidat la prezidențiale din partea PSD. Mai spuneam că am avut informația de pe 13 mai, în plină campanie electorală.


Scriam că motivul real pentru care a fost condamnat Dragnea a fost acapararea pe degeaba de către Exxon Mobil a gazelor de la Marea Neagră în beneficiul SUA, al Austriei, al Ungariei și al altor ocupanți, iar Românii și România să nu câștige nimic din gazele care sunt ale noastre.

Dragnea avusese “tupeul” să spună că aceste gaze de pe teritoriul României sunt ale noastre, ale românilor, și ar trebui să beneficieze și ei un pic de aceste gaze.

Într-o țară în care mai mult de trei milioane de gospodării se încălzesc cu lemne, asta ar fi însemnat că în următorii cinci-zece ani toate aceste gospodării puteau fi racordate la gaze românești cu preț mic, că în toare gospodăriile din România, fie bucătării, centrale de apartament și încălzirea centralizată prin CET-uri, prețul gazelor ar fi scăzut, că se relansa încălzirea pe bază de cogenerare, că industria consumatoare de gaze beneficia de gaz mai ieftin, că putea fi relansată industria, inclusiv industria metalurgică, de mașini grele și industria producătoare de îngrășăminte pentru agricultură. Mai mult, prețul energiei electrice ar fi scăzut, alături de cea termică, având un preț mai mic al gazelor, iar România ar fi devenit atractivă pentru investițiile străine.

Pentru ca toate acestea să nu se întâmple și pentru ca de gazele românești să nu beneficieze românii, a fost băgat Dragnea in pușcărie și a fost înlocuit cu Dăncilă care, împreună cu Iohannis, să dea aceste gaze străinilor, nu Românilor.
Acum o lună Iohannis s-a dus în SUA și a dat asigurări că românii nu vor beneficia de gazele lor, semnând un Memorandum.
După aceasta, Ministerul Energiei a pus în Dezbatere publică Legea așa- zisă a Gazelor, în care tot ce obținuse Dragnea pentru Români va fi anulat, de ele benficiind oricine, în afară de români.

Astăzi, Viorica Dăncilă a anunțat că va merge în SUA și

“Vom semna un Memorandum pe energie” (!!!)
adică va parafa și va contrasemna înțelegerea lui Iohannis. (!!!)

Acest Memorandum este un Act de TRĂDARE NAȚIONALĂ a Președintelui Iohannis și a Primului Ministru Viorica Dăncilă
împotriva României și a Românilor, o condamnare la continuarea încălzirii cu lemne a peste trei milioane de gospodării, a menținerii unui preț mare al imtreținerii, al energiei, dar și o condamnare a industriei Românești.

Este un furt fără precedent al resurselor românești și o condamnare a românilor la sărăcie.
Aceasta este Colonia România!
Aceasta este Monstruoasa Coaliție dintre PSD și PNL, între Dăncilă și Iohannis!
Pentru asta a fost executat politic Dragnea.
România a devenit oficial Colonie condusă de Occident prin Corporații.
S-a încheiat!”,

scrie, pe Facebook, Gelu Vișan.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MEGA SCANDAL DE 40 MILIARDE EURO: Gazele din Marea Neagră vor merge direct în Austria
Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!
CE ÎNSEAMNĂ NAȚIONALIZARE?
Protest împotriva Procurorului General: Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general, gașca #rezist care se dădea anticomunistă a lipsit, deci înțelegeți la comanda cui lucrează!
VIDEO Ghițăleaks: Kovesi m-a abordat în clădirea SRI pentru a stabili cum să distrugem Realitatea TV
Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
"Pulimea de mall-uri" nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv! Scene şocante la un concert Carla’s Dreams | Mai multe persoane, inclusiv copii, şi-au pierdut cunoştinţa: „Când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza” Video
CSM: magistratii pot fi masoni?
Avem o țară plină de imbecili cu studii superioare, care nu știu că America e continent. Sunteți o generație aproape pierdută
Luna septembrie se anunță a fi una grea pentru economia României, datele transmise de Ministerul Finanțelor Publice dând fiori.
România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
România nu va beneficia de niciun metru cub din gazele Mării Negre. Vă convine cum a rezolvat Iohannis? Gaz nu, vize nu, excursia în SUA a fost în paguba României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro