Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Distribuie!by   Atac dur la președintele Klaus Iohannis și la premierul Viorica Dăncilă! Gelu Vișan, cunoscut drept un susținător al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de trădare națională. loading... Vișan susține că Dragnea a fost executat politic, pentru parafarea Memorandumului pe Energie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Atac dur la președintele Klaus Iohannis și la premierul Viorica Dăncilă! Gelu Vișan, cunoscut drept un susținător al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de trădare națională.

loading...

Vișan susține că Dragnea a fost executat politic, pentru parafarea Memorandumului pe Energie dintre România și SUA.


Trădarea Națională a Monstruoasei Coaliții.

România nu este vândută, este dată pe degeaba.


Arătam în urmă cu cinci luni că Iohannis a bătut palma cu Dăncilă pentru a-l condamna pe Dragnea, pentru a deveni președintă de partid și candidat la prezidențiale din partea PSD. Mai spuneam că am avut informația de pe 13 mai, în plină campanie electorală.

Scriam că motivul real pentru care a fost condamnat Dragnea a fost acapararea pe degeaba de către Exxon Mobil a gazelor de la Marea Neagră în beneficiul SUA, al Austriei, al Ungariei și al altor ocupanți, iar Românii și România să nu câștige nimic din gazele care sunt ale noastre.

Dragnea avusese “tupeul” să spună că aceste gaze de pe teritoriul României sunt ale noastre, ale românilor, și ar trebui să beneficieze și ei un pic de aceste gaze.

Într-o țară în care mai mult de trei milioane de gospodării se încălzesc cu lemne, asta ar fi însemnat că în următorii cinci-zece ani toate aceste gospodării puteau fi racordate la gaze românești cu preț mic, că în toare gospodăriile din România, fie bucătării, centrale de apartament și încălzirea centralizată prin CET-uri, prețul gazelor ar fi scăzut, că se relansa încălzirea pe bază de cogenerare, că industria consumatoare de gaze beneficia de gaz mai ieftin, că putea fi relansată industria, inclusiv industria metalurgică, de mașini grele și industria producătoare de îngrășăminte pentru agricultură. Mai mult, prețul energiei electrice ar fi scăzut, alături de cea termică, având un preț mai mic al gazelor, iar România ar fi devenit atractivă pentru investițiile străine.

Pentru ca toate acestea să nu se întâmple și pentru ca de gazele românești să nu beneficieze românii, a fost băgat Dragnea in pușcărie și a fost înlocuit cu Dăncilă care, împreună cu Iohannis, să dea aceste gaze străinilor, nu Românilor.
Acum o lună Iohannis s-a dus în SUA și a dat asigurări că românii nu vor beneficia de gazele lor, semnând un Memorandum.
După aceasta, Ministerul Energiei a pus în Dezbatere publică Legea așa- zisă a Gazelor, în care tot ce obținuse Dragnea pentru Români va fi anulat, de ele benficiind oricine, în afară de români.

Astăzi, Viorica Dăncilă a anunțat că va merge în SUA și

“Vom semna un Memorandum pe energie” (!!!)
adică va parafa și va contrasemna înțelegerea lui Iohannis. (!!!)

Acest Memorandum este un Act de TRĂDARE NAȚIONALĂ a Președintelui Iohannis și a Primului Ministru Viorica Dăncilă
împotriva României și a Românilor, o condamnare la continuarea încălzirii cu lemne a peste trei milioane de gospodării, a menținerii unui preț mare al imtreținerii, al energiei, dar și o condamnare a industriei Românești.

Este un furt fără precedent al resurselor românești și o condamnare a românilor la sărăcie.
Aceasta este Colonia România!
Aceasta este Monstruoasa Coaliție dintre PSD și PNL, între Dăncilă și Iohannis!
Pentru asta a fost executat politic Dragnea.
România a devenit oficial Colonie condusă de Occident prin Corporații.
S-a încheiat!”,

scrie, pe Facebook, Gelu Vișan.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Cristoiu | Cum caută Statul Mafiot să blocheze aflarea Adevărului în cazul morții lui Dan Condrea
Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical
Lider USR, ‘beizadea’ de primar și prim-secretar PCR
"Marine Le Pen" a lansat un nou PARTID EXTREMIST în România: Forța Națională. RUSIA pune BOCANCUL politic în România. Cum FINANŢEAZĂ Putin RADICALISMUL în toată Europa
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Ministerul Comunicaţiilor a tocat zeci de milioane de euro pe studii şi site-uri inutile | Vă convine?
Pana la ultima padure...pana la ultimul copac...Romania este defrisata si desertificata ! ...
Măi băieţi, pe ce aţi cheltuit voi 70 mil. euro la Teatrul Naţional, nu aveţi bani de scoli şi spitale ? Ia săriţi voi cu raportul ca să ştim şi noi cum ajunge să coste reabilitarea unei singure clădiri cât un cartier cu 3.000 de apartamente noi!
Jurnalist american, apropiat de consilierul lui Trump, Steve Bannon, spune că vizita lui Iohannis în SUA e legată de altceva: Am primit informații că Soroș se află în România și vrea să distrugă poporul român
Deci am fost minţiţi de DNA, CEDO condamnă România şi Lituania în cazul presupuselor centre de detenţie secrete ale CIA !
Canadienii de la Euro Sun au obținut un nou permis de prospectare pentru perimetrul aurifer Stănija, din Hunedoara
Scutul american din Hawaii a EȘUAT. Racheta atacatoare a trecut ca prin brânză. Ce ne facem cu scutul de la Deveselu? Dar cu Rachetele americane pe care am dat MILIARDE? N-ar fi trebuit să facem şi noi un test înainte să dăm banii?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro