PENIBIL: ciuma galbenă PNL încearcă să-l spele pe tovarășul Gusti Lazăr! Orban o dă cotită căci taică-său a fost comunist bolșevic

Distribuie!by Vicepreședintele PNL București, Tănase Stamule, a vorbit, joi, despre situația procurorului general Augustin Lazăr, după ce liderul partidului a refuzat să ofere un punct de vedere. loading... Vicepreședintele PNL București a declarat, joi, la România TV că actualul procuror general Augustin Lazăr nu i-a permis disidentului anticomunist Iulius Filip […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vicepreședintele PNL București, Tănase Stamule, a vorbit, joi, despre situația procurorului general Augustin Lazăr, după ce liderul partidului a refuzat să ofere un punct de vedere.

loading...

Vicepreședintele PNL București a declarat, joi, la România TV că actualul procuror general Augustin Lazăr nu i-a permis disidentului anticomunist Iulius Filip eliberarea condiționată pentru că „avea probleme la rapoartele din pușcărie”, adăugând că procurorul general nu avea nicio atribuție, în acest caz fiind vorba despre un alt Lazăr.


„Ce a făcut la Penitenciarul Aiud? Știți că era un colonel de Securitate pe care îl chema tot Lazăr? Pentru că disidentul avea probleme la rapoartele din pușcărie. Credeți dă domnul Lazăr era marele șef și făcea analize?”, a declarat Stamule.

Reacția vine după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu se va pronunța în privința cazului procurorului general privind situația disidentului Iulius Filip, pentru că nu există „elemente solide”.


„Privitor la acest subiect – Nu există elemente solide care să reflecte că Lazăr ar fi săvârșit vreo faptă. Nu știu care era poziția sa. Nu sunt perfect edificat. Informațiile nu sunt verificate. Nu pot exprima o poziție. Nu sunt pasionat de funcționarea parchetelor. Nu am un punct de vedere.”, a declarat Ludovic Orban, la TVR 1.

https://evz.ro/pnl-lazar-stamule-filip.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Noi violente la Pungesti. Jandarmii continua sa apere interesele americanilor de la Chevron
Cancerul economic - Supermarketurile distrug economia Romaniei. Dacii care se bat in piept rup usile supermarketurilor imperialiste !! Motoul patronilor imperialisti: "Romania este o plantatie de sclavi consumatori.. vor cumpara si facale daca sunt frumos ambalate si la pret de oferta" .. Spor la cumparaturi cu cosuletul libertatii castigate de dupa '89, acum aveti "da toate" !!
Premierul Greciei convoacă referendum. Guvernului i se cer măsuri de austeritate „de nesuportat”
Analist politic: România a capitulat complet în fața Americii, necerând nimic în schimb față de favorurile făcute americanilor.
URMASII COMINTERNISTILOR STALINISTI CALCA PE URMELE PLINE DE SANGE ALE PARINTILOR LOR. Interviu cu criticul ALEX. ȘTEFĂNESCU: „DATORITĂ LEGII 217/ 2015, STALIN A ÎNVIAT DIN MORȚI CU MOARTEA PRE MOARTE CĂLCÂND”
Donald Trump, decizie fără precedent înainte de investire
Probele în baza cărora Curtea Supremă a condamnat-o pe Elena Udrea. Cazul „Gala Bute“ pe înţelesul tuturor
AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Ferentari -Livezilor, Bucuresti - un loc pentru morții vii. Locul ca ar avea nevoie cel mai mult de Dumnezeu
Șocul zilei: Cristoiu - "Americanii au ordonat ca trusturile române să fie distruse"
CIA SI PROTOCOALELE SRI | TRADARE SI TRADATORI
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro