Pe mâinile cui a încăput țara asta! Ăsta este consilierul ministresei tineretului!

Distribuie!by loading... Fraților, priviți și voi pe mâinile cui a încăput țara asta! Ăsta este consilierul ministresei tineretului! Vine din județul Satu Mare, ca și ministrul Ioana Bran, dezvăluie Tolo.ro. A fost unul dintre cei doi consilieri care au sunat la Europa FM și s-au prezentat drept ”ascultători”. ”Înainte de toate, aș […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fraților, priviți și voi pe mâinile cui a încăput țara asta! Ăsta este consilierul ministresei tineretului! Vine din județul Satu Mare, ca și ministrul Ioana Bran, dezvăluie Tolo.ro. A fost unul dintre cei doi consilieri care au sunat la Europa FM și s-au prezentat drept ”ascultători”.

”Înainte de toate, aș dori să o felicit pe domnișoara ministru pentru noua funcție…”, așa și-a început intervenția consilierul-admirator Florin Mulcuțan, care și-a dat un alt nume.


”Acesta este noul stil al MTS. O mână de oameni parașutați, fără legătură cu sportul, aduși de ministrul Ioana Bran, bagă spaima în angajați!”, spune unul dintre funcționarii sportului românesc.

”S-a născut o secretomanie incredibilă. Pe ușa sălii de ședințe de la etajul 1 a apărut un afiș pe care scrie: ”Zonă de securitate clasa 1”. Pe ușa încăperii care a devenit fumoarul consilierilor! Vă dați seama: ministrul Bran declară MTS zonă de securitate și în același timp are în cabinet un personaj precum Mulcuțan!”, continuă funcționarul.


În cazul lui Mulcuțan, fără stereotipuri și fără prejudecăți, ce face el în minister? Ca să fumeze liniștiți în clădire, consilierii ministrului Bran au transformat sala de ședințe de la etajul 1 în „zonă de securitate clasa I”. Adică fumoar!

POT PRIMI BANI PUBLICI ȘI FEDERAȚIILE ÎN LITIGIU CU MTS

În vârstă de 43 de ani, Florin Mulcuțan a fost boxer în tinerețe și apoi a condus Asociația Județeană de Box Satu Mare. Odată cu apariția sa în MTS, s-a modificat metodologia de finanțare astfel încât să primească finanțare și federațiile aflate în litigiu cu ministerul, situație în care se află și FR Box.

”Schimbarea a apărut fără nicio explicație publică și fără nicio motivare către personalul din minister, care se execută, de teamă”, spune o altă sursă.

Federația de box a fost victima unor combinații financiare succesive ale celor care au condus-o, unele precum Gala Bute ajunse în instanță, altele sesizate în numeroase acte de control. Niciunul dintre miniștrii anteriori n-a reluat finanțarea.

”Prezența lui Mulcuțan printre consilierii Ioanei Bran a rezolvat sec lucrurile”, spune funcționarul public din MTS.

Deocamdată, FR Box nu a revenit pe lista de finanțare, dar poate ajunge dacă va întocmi procedurile necesare.

CONTRACTE CU PRIMĂRIILE PENTRU FIRMA DE PROTECȚIE ȘI PAZĂ A LUI MULCUȚAN

Mulcuțan deține, în Satu Mare, o firmă de protecție și gardă, cu o vechime de 11 ani, intitulată M&C Group Security SRL. Conform termene.ro, are 9 contracte câștigate în SEAP, toate cu primării (Tiream, Căuaș – unde activa la clubul Olimpia – secțiile fotbal și box, Pomi, Botiz) și Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

”Oameni fără pricepere au mai fost pe funcții în MTS. Dar, acum, există un soi de transformare periculoasă. Doamna ministru vine dintr-o familie ai cărei membri au fost condamnați penal pentru corupție. Și se înconjoară de personaje precum Mulcuțan. Am fost de două ori în pragul grevei”, spune același angajat al MTS.

„AM READUS SATU MARE PE HARTA BOXULUI ROMÂNESC”

-Domnule Mulcuțan, de la Gazeta Sporturilor vă sunăm.
-Sunt în pat, foarte răcit, dar spuneți.

-Voiam să vă întrebăm ce vă recomandă pe dumneavoastră drept consilier al ministrului Ioana Bran.
–Faptul că sunt un fost sportiv de performanță, medaliat național, și un om care a readus Satu Mare pe harta boxului românesc.

-Când ați câștigat medalii naționale?
-Triplu medaliat la „Naționale”, între 17 și 20 de ani. Dar nu înțeleg de ce mă sunați, mai ales după ce ați scris acum câteva zile.

-Pentru că sunteți în cabinetul unui ministru. Practic, cu ce vă ocupați în minister?
–Vin de la șefia boxului din Satu Mare. Am fost, mai întâi, secretar general, apoi președinte. Practic, am readus sportul în județ, fiindcă dispăruse. Am organizat Centura Sătmarului la Box, o competiție, la fel, dispărută.

-De când o cunoașteți pe Ioana Bran?
-De multă vreme.

-Mai exact? Totuși, ce anume faceți în minister?
-O știu de 13-14-15 ani… Pur și simplu, aveam prieteni comuni, așa ne-am cunoscut.
(Telefonul se închide)

Mulcuțan trimite întâi reporterilor mesajul „Scuze, revin”, după care îi invită să-l contacteze pe alt consilier, Andrei Nourescu, fără să răspundă la întrebarea: ”Ce anume faceți, concret, în MTS?”.

Cei 8 consilieri la care are dreptul, prin lege, ministrul Ioana Bran.

Elena Iancu – director cabinet
Florin Mulcuțan-⁠Chiș
Andrei Nourescu
Alexandru Ciucă
Robert Boboc
Pavel Cristian Balaj – 4 ore
Paul Butuzar – 4 ore
Ruxandra Păunică – 4 ore
Lucian Mircescu – 4 ore
Diana Vengheș – 4 ore

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Milionar roman, lasat liber dupa ce a omorat un tanar pe trecerea de pietoni
Gândire Bolșevică: Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, vrea mai mulţi români judecaţi pentru rasism, xenofobie şi negarea Holocaustului
George Soros - motivul pentru care Vlad Alexandrescu l-a jignit pe Florin Zamfirescu
Luju.ro: Bărbatul care a bătut-o pe femeia-jandarm lucrează la compania RCS-RDS
Președintele Iohannis s-a făcut de râs. Gafe de proporții a șefului statului
Juncker, despre cei care părăsesc Pactul ONU pentru MIGRAŢIE: „Sunt populiști stupizi
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
Cornel Nistorescu: Să ne temem de Klaus Iohannis! Nu este decât un crâmpei din foamea de nehalit a unui om disperat de putere
De ce votăm şmenari în posturi de primari: care este imaginea edilului ideal şi de ce continuă românii să creadă în fantasmele din campania electorală
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
Digi 24 a cazut atat de tare in audiente incat Duck Tv ( post de desene animate) are mai multi telespectatori| Pedeapsa divina din cauza dezinformarilor si a manipularii?
Macron, vizită. Premierul Bulgariei l-a atenționat pe Macron să coboare tonul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro