Patriotismul nu are preț, dar în România este totuși de vânzare!

Distribuie!by Ne place să vorbim despre patriotism. Mai ales ne place să spunem că suntem patrioți și că dorim binele României. Ceea ce este foarte trist în situația de față, este că mai mult ne place să spunem decât să fim. loading... Am avut de curând discursul premierului Cioloș din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Ne place să vorbim despre patriotism. Mai ales ne place să spunem că suntem patrioți și că dorim binele României. Ceea ce este foarte trist în situația de față, este că mai mult ne place să spunem decât să fim.

loading...

ciolos dacian

Am avut de curând discursul premierului Cioloș din Parlament unde, acuzat că nu este patriot, a ținut să ne anunțe că este crescut la țară și că patriotismul este în sufletul omului.


”Pentru mine, om care sunt crescut la țară, patriotismul înseamnă în primul rând bun simț, înseamnă a nu minți, înseamnă a-ți ține cuvântul și înseamnă să îți asumi ceea ce știi să faci și nu mai mult. Nu să faci promisiuni, ci să fii lăsat să fii judecat după fapte. Pentru mine asta înseamnă patriotismul și nu am nevoie de lecții legat de patriotism. Nici eu nu dau lecții altora legat de acest lucru. Pentru mine patriotismul și țara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele să le spun în piața publică pentru a câștiga niște voturi. Nu asta mă interesează. Mă interesează să pot să privesc în ochi, cu fruntea sus, orice român pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, împreună cu ceilalți” – Dacian Cioloș

Domnul Dacian Cioloș ne vorbește despre patriotism iar discursul lui, deși bine scris și bine interpretat, sună fals când vorbim despre un premier fanariot impus României din partea Porții de la Bruxelles. Mavrocordat, Ipsilanti sau Callimachi au condus mai bine sau mai rău țările române, au furat să-și acopere plata domniei dar s-au ferit să vorbească despre ”obârșia lor daco-romană” sau despre cum simt ei românește.


Acum, la mai bine de 200 de ani de la sfârșitul epocii fanariote, apare un nou regim străin. Este adevărat, s-a schimbat poarta, s-a schimbat și cartierul, dar diriguitorii au aceeași misiune: spolierea României.

Acum, Dacian Julien Cioloș nu a mai venit cu o armată de ieniceri care să-l ajute să se instaleze în palatul Victoria, a venit doar cu o recomandare pentru președintele Iohannis și cu multe idei de ”dezvoltare” a României. Dacă până mai ieri forțele externe cumpărau politicieni autohtoni, îi sprijineau în alegeri și furau cot la cot cu ei, acum au trimis un profesionist, un tehnocrat care să fure în stil mare, pentru că românii dau semne că se trezesc iar timpul trece.

Misiunea guvernului Cioloș este vizibilă: distrugerea economiei românești și a companiilor cu capital autohton. Că vorbim de minele de sare sau de uraniu, că ne referim la portul Constanța sau la terenurile agricole, este evident că românii devin pe zi ce trece mai mult chiriași decât proprietari la ei în țară. Și pe lângă toate astea, ni se spune și cum este cu patriotismul, care trebuie să fie ceva intim, puțin afișat, precum credința în Dumnezeu.

Avem exemple clare în SUA și Franța despre cum trebuie să fie patriotismul. Ei scriu numele țării pe tricouri sau Tour Eiffel dar nouă trebuie să ne fie jenă cu tricolorul. Dacă îți pui drapel la poartă esti un exaltat sau un naționalist, dar dacă îți pui steagul UE sau SUA devii brusc frecventabil.

Am crezut mereu că patriotismul este atașamentul unui cetățean pentru țara sa, pentru pământul natal și valorile pe care este construit acel stat. Plecând de la această definiție, nu m-am gândit că patriotismul se poate cumpăra pentru că nu mi-am imaginat niciodată că ar fi de vânzare. Și totuși, se pare că loialitatea față de ai tăi se poate vinde pentru că mereu se găsesc cumpărători. Dacă nu vrei bani, ei îți oferă funcții. iar dacă esti foarte greu de convins ei îți pot oferi și bani și funcție.

Se vor găsi mereu fanarioți care să meargă la o Înaltă Poartă chiar dacă poarta este la Bruxelles, Washington sau Moscova, iar fanarioții se numesc acum tehnocrați, ONG-uri sau ”luptători pentru libertate”. Trebuie totuși să înțelegem că acești oameni nu-și vând nici dragostea de țară, nici loialitatea și cu atât mai puțin patriotismul, pentru că nu poți vinde ceva ce nu ai avut nicodată.

 

 

Sursa: gandeste.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Decembrie 1989 a fost revolutia masonilor din exil . "Victoriosii", au pavat drumul catre Noua Era demoNcratia Masonica si spre gobalizare si distrugerea toata a Romaniei . Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar toți politicienii fac parte din loji masonice
Grecii, pur şi simplu, nu vor să facă ce le zice FMI
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Cum își bate joc o multinațională de români.
Europa socata : " nu avem nicio idee ce va face acest nou președinte american"
Primele condamnări definitive pentru o rețea care vindea firmei Schweighofer păduri retrocedate ilegal
O țara condusa de criminali masoni. Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București. Asaltul morților vii asupra culturii și educației românești: Peter Singer decorat de Universitatea București
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: "Moscheea de la Bucureşti se va construi"
27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Copiii aflați în plasament la Nottingham, victime ale agresorilor sexuali
Vremurile din urma: Germania adoptă proiectul de lege privind ”al treilea gen”
Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (și) pentru legalizarea pedofiliei. De ce vor iluminatii promovarea Gay-ilor? Remus Cernea co. & SOROS si alti sustinatori GAY (organizatia ASUR) glorifica ziua pedofiliei...'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro