PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: “Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles… Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte… Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros… Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti”

Distribuie!by   loading... Liderii europeni trebuie sa inteleaga ca nu pot dicta si coordona schimbarile din interiorul celorlalte state si nu au niciun drept sa intervina in treburile interne ale acestora, asa cum nu pot impune liniile politice ori religioase de dragul tolerantei, calcand in picioare valorile si credintele cetatenilor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Liderii europeni trebuie sa inteleaga ca nu pot dicta si coordona schimbarile din interiorul celorlalte state si nu au niciun drept sa intervina in treburile interne ale acestora, asa cum nu pot impune liniile politice ori religioase de dragul tolerantei, calcand in picioare valorile si credintele cetatenilor. De asemenea, liderii europeni ar face bine sa inceteze pomparea cu bani europeni in asociatiile miliardarului George Soros (foto stanga) in dorinta de a destabiliza institutiile statelor membre UE, cu precadere ale Europei Centrale si de Est. Viitorul va fi al blocului european format din tari care militeaza pentru patriotism, cultura crestina si unitate nationala!

Exceptionalul mesaj este dat de premierul Ungariei Viktor Orban (foto dreapta) intr-o perioada in care Uniunea Europeana se clatina din cauza tentativelor unora de a impune statelor membre liniile de urmat pentru ca intregul bloc comunitar sa fie format din tari care si-au abandonat principiile si valorile nationale. Credinta, patriotismul si libertatea sunt elementele la care niciun stat nu ar trebui sa renunte, este de parere premierul Viktor Orban, care a anuntat public ca doar ungurii pot decide soarta tarii lor in Uniunea Europeana si nimeni altcineva, avertizand ca “Vestul” ar trebui sa inceteze atacul asupra tarilor ex-comuniste si sa lase guvernantii acestor state sa construiasca societatea “in functie de credintele lor”.

Viktor Orban: “Suntem membri ai Uniunii si vom ramane membri. Aceasta este tara noastra, casa noastra si viata noastra si nimeni altcineva decat ungurii nu pot decide cu privire la asta”

Fulminantele declaratii au fost facute de premierul ungar Viktor Orban la congresul Fidesz (partid aflat la guvernare care a castigat toate alegerile parlamentare incepand cu 2010) in cadrul caruia Orban a fost reconfirmat la sefia formatiunii politice. Cu acest prilej, Viktor Orban a subliniat ca Ungaria nu se mai afla singura in lupta pentru independenta, vorbind despre formarea unui bloc puternic format din state precum Romania, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Austria, dar si Italia, despre care a afirmat ca este o chestiune de timp pana cand isi va afirma “libertatea italiana”:

Suntem membri ai Uniunii si vom ramane membri. Aceasta este tara noastra, casa noastra si viata noastra si nimeni altcineva decat ungurii nu pot decide cu privire la asta… Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles; nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte; vrem sa ramanem natiuni europene mandre, izvorate si dezvoltate din cultura crestina”.

Viktor Orban: “Trebuie sa ne confruntam cu trucuri politice si zeci de retele de fake news”

Expunand diferenta intre cele doua parti ale Europei, Viktor Orban a afirmat ca “Vestul” trebuie sa inteleaga ca restul statelor au dreptul sa isi organizeze viata si societatea in functie de credintele lor, si nu doar sa finanteze “puzderia de organizatii de tip Soros” finantate din bani europeni. De altfel, Orban le-a solicitat acestor organizatii sa paraseasca Europa Centrala, argumentand ca bugetul Uniunii Europene nu a fost conceput pentru a finanta aceste grupari, mass-media, imigrantii, ori chiar diverse ONG-uri ale unor activisti folosite pentru organizarea de proteste impotriva puterilor statului, neagreate poate de Bruxelles.

De amintit in acest sens este si campania anti-Soros care s-a dus in Ungaria si in cadrul careia tara a fost impanzita cu afise cu diverse mesaje la adresa miliardarului ungur George Soros (foto 2 si 3). 

Conchizand, premierul ungar a afirmat ca Vestul trebuie sa inceteze actiunile indreptate impotriva guvernelor din Europa Centrala si sa realizeze ca nu pot aduce la putere partidele politice care le sunt lor favorabile, cu ajutorul activistilor:

“Vestul trebuie sa accepte ca avem dreptul sa ne organizam viata in conformitate cu legile libertatii crestine, si trebuie sa inceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre si guvernelor noastre. Nu mai suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros, care se dau drept organizatii neguvernamentale si care arata ostilitate fata de noi. Chiar daca jumatatile vestice si estice ale Uniunii urmeaza clar cai diferite si respecta valori diferite, moduri de convietuire pot fi formate chiar si in astfel de circumstante. (…)

Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile, mass-media si imigrantii care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti. (…) Acestia se fac responsabili atat de instabilitatea politica interna din Macedonia, cat si de problemele de guvernare din Romania. Stanga internationala, retelele liberale de la Washington si de la Bruxelles, incorporate in politica internationala, reprezinta cel mai mare pericol asupra vietii linistite a Europei Centrale, trebuie sa ne confruntam cu trucuri politice si zeci de retele de fake news”.

In timpul discursului sau, Viktor Orban si-a exprimat convingerea ca urmatorul deceniu va fi al Europei Centrale, care va reusi sa isi pastreze valorile si libertatea crestina, sintetizand in acest sens deciziile luate in Ungaria, care au starnit nemultumirea liderilor europeni:

“A fost creat un stat crestin-democrat, la care s-a ajuns prin intermediul a doua schimbari de regim. In loc de cetateni ai lumii, patrioti, in loc de internationalism, patriotism, in loc de casatorie intre persoane de acelasi sex, casatorie si familie, in loc de liberalizarea drogurilor, protejarea copiilor nostri, in loc de migratie, protectia frontierelor, in loc de imigranti, copii maghiari, in loc de un talmes-balmes multicultural, o cultura crestina, in loc de violenta si teroare, ordine, in loc de tradare nationala de tipul celei care a avut loc la 5 decembrie 2004, unitate nationala”.


Sursa luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro