PATRIARHIA ROMANA TRADEAZA TARA!!!!

Distribuie!by PATRIARHIA ROMANA TRADEAZA TARA!!!! loading... SUNTEM 86,4 % CRESTINI ORTODOXI !!! OARE BISERICA PE CINE REPREZINTA, PE MUSULMANI??????? Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (Vasile Banescu), sa se informeze inainte sa faca afirmatii care pot afecta soarta poporului Roman!!!!! In Bucuresti exista inventariate de catre SRI – Serviciul Român […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

PATRIARHIA ROMANA TRADEAZA TARA!!!!

loading...

SUNTEM 86,4 % CRESTINI ORTODOXI !!!


OARE BISERICA PE CINE REPREZINTA, PE MUSULMANI???????

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (Vasile Banescu), sa se informeze inainte sa faca afirmatii care pot afecta soarta poporului Roman!!!!!

In Bucuresti exista inventariate de catre SRI – Serviciul Român de Informații, peste 70 de case de rugaciune, moschei si moscheiute, majoritatea functionand ilegal.

P.S. VICTOR OPASCHI (Secretarul de stat pentru culte), sa-si vada de cele 3 tigle din acoperisul cladiri in care domnia sa lucreaza, care au costat peste 100 000 euro!!!!

 

Sursa: Calain Berenghi


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro