Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin

Distribuie!by Noul preşedinte al SUA, Donald Trump continuă să uimească la fiecare mişcare şi decizie. După ce a stat de vorbă cu Vladimir Putin prin telefon, acum şeful de la Casa Albă e aproape de o nouă mutare decisivă. Portalul sputnik.md anunţă că Trump a pregătit ordinul de anulare a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

trump putin
Noul preşedinte al SUA, Donald Trump continuă să uimească la fiecare mişcare şi decizie. După ce a stat de vorbă cu Vladimir Putin prin telefon, acum şeful de la Casa Albă e aproape de o nouă mutare decisivă. Portalul sputnik.md anunţă că Trump a pregătit ordinul de anulare a sancţiunilor împotriva Rusiei şi ar urma să îl semneze.

loading...

Administrația președintelui SUA, Donald Trump, a elaborat toate documentele necesare pentru anularea sancțiunilor împotriva Rusiei. Anunțul a fost făcut de expertul centrului analitic Antlantic Council, Fabrice Pothier, pe contul său de Twitter. “Sursele anunță că administrația Trump deja a pregătit ordinul președintelui de anulare a sancțiunilor împotriva Rusiei”, scrie Potie.

De asemenea, informația cu privire la anularea măsurilor restrictive în raport cu Rusia sunt confirmate și de colaboratorul publicației Politico, Susan Glasser. “Câteva surse anunță că potrivit ordinului, sancțiunile vor fi anulate în mod unilateral”, scrie aceasta.

 


stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro