Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin

Distribuie!by Noul preşedinte al SUA, Donald Trump continuă să uimească la fiecare mişcare şi decizie. După ce a stat de vorbă cu Vladimir Putin prin telefon, acum şeful de la Casa Albă e aproape de o nouă mutare decisivă. Portalul sputnik.md anunţă că Trump a pregătit ordinul de anulare a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

trump putin
Noul preşedinte al SUA, Donald Trump continuă să uimească la fiecare mişcare şi decizie. După ce a stat de vorbă cu Vladimir Putin prin telefon, acum şeful de la Casa Albă e aproape de o nouă mutare decisivă. Portalul sputnik.md anunţă că Trump a pregătit ordinul de anulare a sancţiunilor împotriva Rusiei şi ar urma să îl semneze.
loading...

Administrația președintelui SUA, Donald Trump, a elaborat toate documentele necesare pentru anularea sancțiunilor împotriva Rusiei. Anunțul a fost făcut de expertul centrului analitic Antlantic Council, Fabrice Pothier, pe contul său de Twitter. “Sursele anunță că administrația Trump deja a pregătit ordinul președintelui de anulare a sancțiunilor împotriva Rusiei”, scrie Potie.

De asemenea, informația cu privire la anularea măsurilor restrictive în raport cu Rusia sunt confirmate și de colaboratorul publicației Politico, Susan Glasser. “Câteva surse anunță că potrivit ordinului, sancțiunile vor fi anulate în mod unilateral”, scrie aceasta.

 


stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FORUM ECONOMIC DAVOS 2016. "Oamenii vor pierde cinci milioane de locuri de muncă"-
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
Curve|Politica| Masonerie- Politicienii romani au beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence
Dacian Cioloș că este „mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist și mai neprofesionist” decât oamenii vechi din politică
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Cum citim rezultatele votului din 2016? MÂNIE POPULARĂ. Iohannis şi Cioloş cu întreaga lor rețea de progresişti, ONG-iști şi SOROS-işti au nenorocit țară într-un an de guvernare cât alții în zece.
Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment
Guvernul polonez introduce învățământul patriotic.Istoria UE exclusă din programă
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?
Elevii școliți in epoca Ceaușescu umileau profesorii din occident cu nivelul ridicat de pregătire si IQ- am avut cel mai performant sistem de educație
Tudor ChirilăUmilință totală pentru Tudor Chirilă în Piața Victoriei joi seara
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro