Pas cu Pas:…Activist împușcat în cap de un angajat al Poliției Locale în Centrul Capitalei. UPDATE: VIDEO NECENZURAT

Distribuie!by Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA: Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE! Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA:
Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE!
Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, filmari si forte de ordine fie vor fi confirmate, suntem convinsi, ca urmare a anchetelor si investigatiilor:
1. NU s-a refuzat legitimarea ci dimpotriva, li s-a repetat constant politistilor ca nu refuzam sa ne legitimam si ca vrem sa cooperam calm! Unii aveam deja buletinele in mana!
2. Obligatia fortelor de ordine (Politie, Jandarmeri si Politie Locala) EXISTA IN LEGE si este parte a temeliei deomcratiei! Noi cunoastem legile si interactionam cu fortele de ordine numai pe litera lor!
3. Nu am ascuns sau negat ca bausem circa 2 beri fiecare deoarece ne aflam LA UN FESTIVAL la care zeci de mii de oamni au consumat alcool. Nu era nimic anormal sau indecent si pana si jandarmii si politistii de la sectie au observat ca suntem lucizi, cu autocontrol, stapani pe noi si deloc “in stare de ebrietate” dupa cum in mod rau voit dezinformeaza consultantul juridic, dl. Coarna, pe la televiziuni.
4. Este incredibil cum unele insitutii de presa aleg sa prezinte in stire o minciuna de o grosolanie uimitoare cum ca noi am fi lovit in cap cu o sticla unul dintre politisti, in conditiile in care -ATENTIE!- chiar pe filmarea care va insoteste articolele se vede in mod clar ca se aud sticle sparte pe asfalt! numai la mult timp DUPA ce colegul nostru Ionut Cojan era deja cazut la pamant intr-o balta de sange!
De ce amestecati succesiunea evenimentelor?

loading...

…………………


În cursul nopții, un angajat al Poliției Locale a împușcat în cap fără somație un activist ecologist. Evenimentul a avut loc pe Strada Verona din centrul Capitalei, în jurul orei 01.00.

Totul a început în momentul în care polițistul local i-a cerut să se legitimeze iar activistul a refuzat să prezinte actele de identitate deoarece polițistul local nu se legitimase conform procedurilor legale, moment în care polițistul local a scos un pistol cu bile și l-a împușcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe polițist, iar unul dintre ei i-a dat polițistului cu o sticlă în față. Polițistul local nu a respectat nici regimul special al armelor și muniției, nici procedura legală de legitimare. În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, tânarul activist se afla în convulsii.


Un alt polițist local ajuns la fața locului a scos pistolul din dotare și l-a amenințat cu arma pe un alt activist. (Foto)

 

Sursa: http://www.flux24.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Banca Mondiala, raspuns naucitor despre Romania de la un lider PNL
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.
RUSIA trimite o noua arma inspaimantatoare in Siria. Ii va putea ORBI pe jihadisti
Cine ar fi comandat o operaţiune a „Black Cube” în România | Surse: Kovesi şi alte 20 de nume „grele”, pe lista celor spionaţi
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
CUTREMUR în DNA. Plângere penală împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, și a lui Valeriu Zgonea
Partenerul de afaceri al lui Matei Păun, şeful de campanie al lui Nicuşor Dan, este un agent al Belarusului conectat la “cercul” lui Putin: Vitali Buzdugan, omul lui Lukaşenko şi al lui Viktor Khmarin, martorul lui Putin
Cazul hackerului Guciffer, erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!
Internaționaliştii progresişti din UE se dau de gol. Germania vrea alianță economică cu China împotriva SUA. Germania denunță naționalismul lui Trump și ar putea orienta UE spre Asia
Cine este miliardarul care cumpără mii de hectare în România dar NU le lucrează. Le pune ”la păstrare”! Contele austriac Andreas von Bardeau (descendent al familiei de Habsburg) a găsit ”oportunitatea să cumpere teren în România
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro