Pas cu Pas:…Activist împușcat în cap de un angajat al Poliției Locale în Centrul Capitalei. UPDATE: VIDEO NECENZURAT

Distribuie!by Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA: Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE! Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA:
Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE!
Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, filmari si forte de ordine fie vor fi confirmate, suntem convinsi, ca urmare a anchetelor si investigatiilor:
1. NU s-a refuzat legitimarea ci dimpotriva, li s-a repetat constant politistilor ca nu refuzam sa ne legitimam si ca vrem sa cooperam calm! Unii aveam deja buletinele in mana!
2. Obligatia fortelor de ordine (Politie, Jandarmeri si Politie Locala) EXISTA IN LEGE si este parte a temeliei deomcratiei! Noi cunoastem legile si interactionam cu fortele de ordine numai pe litera lor!
3. Nu am ascuns sau negat ca bausem circa 2 beri fiecare deoarece ne aflam LA UN FESTIVAL la care zeci de mii de oamni au consumat alcool. Nu era nimic anormal sau indecent si pana si jandarmii si politistii de la sectie au observat ca suntem lucizi, cu autocontrol, stapani pe noi si deloc “in stare de ebrietate” dupa cum in mod rau voit dezinformeaza consultantul juridic, dl. Coarna, pe la televiziuni.
4. Este incredibil cum unele insitutii de presa aleg sa prezinte in stire o minciuna de o grosolanie uimitoare cum ca noi am fi lovit in cap cu o sticla unul dintre politisti, in conditiile in care -ATENTIE!- chiar pe filmarea care va insoteste articolele se vede in mod clar ca se aud sticle sparte pe asfalt! numai la mult timp DUPA ce colegul nostru Ionut Cojan era deja cazut la pamant intr-o balta de sange!
De ce amestecati succesiunea evenimentelor?

loading...

…………………


În cursul nopții, un angajat al Poliției Locale a împușcat în cap fără somație un activist ecologist. Evenimentul a avut loc pe Strada Verona din centrul Capitalei, în jurul orei 01.00.

Totul a început în momentul în care polițistul local i-a cerut să se legitimeze iar activistul a refuzat să prezinte actele de identitate deoarece polițistul local nu se legitimase conform procedurilor legale, moment în care polițistul local a scos un pistol cu bile și l-a împușcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe polițist, iar unul dintre ei i-a dat polițistului cu o sticlă în față. Polițistul local nu a respectat nici regimul special al armelor și muniției, nici procedura legală de legitimare. În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, tânarul activist se afla în convulsii.


Un alt polițist local ajuns la fața locului a scos pistolul din dotare și l-a amenințat cu arma pe un alt activist. (Foto)

 

Sursa: http://www.flux24.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”
AMBASADA SUA se implica in SCANDALUL FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman SANTAJAND cu Raportul Departamentului de Stat
Judecător din CSM: Suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
Klaus Iohannis vrea școală de istoria Holocaustului pentru politicienii români
Ungaria se pregăteşte să achiziţioneze pământ în România. Există strategii şi pentru apele minerale din Transilvania
Coldea, șantaj în numele SUA?dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita:
Klaus Johannis, implicat in trafic international de copii. Cum vindea primarul Sibiului suflete nevinovate
Consecinţele intrării României în UE sunt catastrofale
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
GUVERNUL SOROS SI PRIMA LUI GRIJA DE LA MINISTERUL MUNCII. Ministrul Muncii pe nume Claudia-Ana "a rezolvat în doua zile problema șomajului în România" asa incat prima ei grija ca Ministru "al Muncii" e viața sexuala a minorilor. Ce zice Radio Erevan?
Băi, Cioloș! Tu ne crezi proștii tăi? A anunțat de ceva vreme că va veni în Parlament cu o lege care va restricționa vînzarea către străini a pământului! Mai clar spus, domnul Cioloș trage de timp și îi face atenți pe străini: Grăbiți-vă să mai cumpărați ce-a mai rămas din pământul românesc !
Directorul Institutului Economic al Academiei Române: Din 1990 încoace, programul de guvernare a fost „Veniţi în România, garantăm SCLAVIA pe bani puţini”/ Avertisment: În viitorii 25 de ani, România va dispărea ca stat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro