Pas cu Pas:…Activist împușcat în cap de un angajat al Poliției Locale în Centrul Capitalei. UPDATE: VIDEO NECENZURAT

Distribuie!by Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA: Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE! Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Update -Alexandru Alexe PENTRU PRESA:
Va rugam sa nu mai informati in mod eronat populatia. Facem apel la toate institutiile de presa sa isi verifice sursele si sa ofere cititorilor/telespectatorilor informatii REALE, PRECISE si mai presus de toate ADEVARATE!
Urmeaza precizari care fie au fost deja confirmate de catre martori independenti, filmari si forte de ordine fie vor fi confirmate, suntem convinsi, ca urmare a anchetelor si investigatiilor:
1. NU s-a refuzat legitimarea ci dimpotriva, li s-a repetat constant politistilor ca nu refuzam sa ne legitimam si ca vrem sa cooperam calm! Unii aveam deja buletinele in mana!
2. Obligatia fortelor de ordine (Politie, Jandarmeri si Politie Locala) EXISTA IN LEGE si este parte a temeliei deomcratiei! Noi cunoastem legile si interactionam cu fortele de ordine numai pe litera lor!
3. Nu am ascuns sau negat ca bausem circa 2 beri fiecare deoarece ne aflam LA UN FESTIVAL la care zeci de mii de oamni au consumat alcool. Nu era nimic anormal sau indecent si pana si jandarmii si politistii de la sectie au observat ca suntem lucizi, cu autocontrol, stapani pe noi si deloc “in stare de ebrietate” dupa cum in mod rau voit dezinformeaza consultantul juridic, dl. Coarna, pe la televiziuni.
4. Este incredibil cum unele insitutii de presa aleg sa prezinte in stire o minciuna de o grosolanie uimitoare cum ca noi am fi lovit in cap cu o sticla unul dintre politisti, in conditiile in care -ATENTIE!- chiar pe filmarea care va insoteste articolele se vede in mod clar ca se aud sticle sparte pe asfalt! numai la mult timp DUPA ce colegul nostru Ionut Cojan era deja cazut la pamant intr-o balta de sange!
De ce amestecati succesiunea evenimentelor?

loading...

…………………


În cursul nopții, un angajat al Poliției Locale a împușcat în cap fără somație un activist ecologist. Evenimentul a avut loc pe Strada Verona din centrul Capitalei, în jurul orei 01.00.

Totul a început în momentul în care polițistul local i-a cerut să se legitimeze iar activistul a refuzat să prezinte actele de identitate deoarece polițistul local nu se legitimase conform procedurilor legale, moment în care polițistul local a scos un pistol cu bile și l-a împușcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe polițist, iar unul dintre ei i-a dat polițistului cu o sticlă în față. Polițistul local nu a respectat nici regimul special al armelor și muniției, nici procedura legală de legitimare. În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, tânarul activist se afla în convulsii.


Un alt polițist local ajuns la fața locului a scos pistolul din dotare și l-a amenințat cu arma pe un alt activist. (Foto)

 

Sursa: http://www.flux24.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Înșelătoria Coronavirusului și legătura cu tehnologia 5G |citește neapărat și dă mai departe
Donald Trump devine primul președinte american din istorie care va participa la un marș anti-avort. Oare Iohannis va face la fel?
Ambasadorul SUA la Belgrad, pus la punct de un ministru sârb: Nu suntem o COLONIE. După ce ați bombardat Serbia, ați pierdut dreptul moral de a vorbi despre dreptate și justiție
Ciolos a adus MONSANTO in Romania, legume modificate genetic, ce otravesc corpul uman| MONSANTO= DEPOPULARE
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: ”Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine!”
FENOMENUL FINLANDEZ - În spatele celui mai surprinzător sistem şcolar
Ponta pune cruce în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa lui Kovesi: "Justiția nu este egală"
Romania are cele mai mari zacaminte din Europa din metalul devenit MAI PRETIOS ca aurul! Dar scoate minele la VANZARE!
România se pregăteşte pentru primirea câtorva mii de imigranţi, la cererea ţărilor din Schengen. Acestea se confruntă cu un val de imigranţi nemaivăzut, care ameninţă însăşi existenţa Uniunii Europene. Unul din centrele de primire, pentru 5.000 de persoane, este pregătit la Târgovişte.
Se împlineşte profeţia. SUA a atacat SIRIA. Rusia condamnă atacul. Se cere convocarea Consiliului de securitate a ONU
Ce nu ți se spune la TV: cine îi dă ordine lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna din exterior!
Nicușor Dan ar fi mințit atunci când și-a publicat declarația de avere. Detaliile unei afaceri controversate și reacția liderului USR. Sebastian Bodu: Nasoală treabă, dacă asta e apărarea lui
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro