Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate

Distribuie!by < loading... Au fost detectate particule radioactive în atmosferă, deasupra mai multor state europene. Anunțul a fost făcut de o echipă de experți germani, scrie Daily Mail. Sursa emisiilor radioactive nu este cunoscută momentan, iar cantitatea de particule emisă este sub nivelul de alertă. Particulele au fost observate deasupra mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

<

loading...

Au fost detectate particule radioactive în atmosferă, deasupra mai multor state europene. Anunțul a fost făcut de o echipă de experți germani, scrie Daily Mail.


Sursa emisiilor radioactive nu este cunoscută momentan, iar cantitatea de particule emisă este sub nivelul de alertă.

Particulele au fost observate deasupra mai multor state din centrul și vestul Europei, printre care Cehia, Germania, Italia, Austria, Elveția, și Franța și Spania.


Apariția izotopului rutherium-106 a fost observată începând cu 29 septembrie, mai scrie Daily Mail.

„Noi analize ale sursei de particule radioactive ar putea indica o scurgere din munții Urali”, a susține un reperezentant al Oficiului pentru Protecția împotriva Radiațiilor, dar  și alte regiuni din sudul Rusiei nu pot fi excluse.

Detectarea doar a rutheniumului-106 exclude un accident nuclear, a mai precizat acesta.

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro