Partenerul unui membru al Guvernului, REȚINUT

Distribuie!by loading... ”Alexander Pincevsky, suto-milionar în euro, partenerul de afaceri al secretarului de stat PSD Ilan Laufer a fost reținut la Chișinău.   Partenerul de afaceri al secretarului de stat Ilan Laufer a fost reținut la Chișinău.  Miliardarul reținut deține holdingul Elita 5, unde Laufer a fost vicepreședinte, înainte de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

”Alexander Pincevsky, suto-milionar în euro, partenerul de afaceri al secretarului de stat PSD Ilan Laufer a fost reținut la Chișinău.

 

Partenerul de afaceri al secretarului de stat Ilan Laufer a fost reținut la Chișinău. 


Miliardarul reținut deține holdingul Elita 5, unde Laufer a fost vicepreședinte, înainte de a face parte din Guvernul Sorin Grindeanu.

În această după-amiază, ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi, a confirmat pentru o publicație din Republica Moldova că a fost reținut miliardarul moldovean Alexander Pincevsky.

Măsura a fost luată în cadrul unei operațiuni mai ample, începută luni, 24 aprilie, și vizează mai multe contracte de parteneriat public-privat ale Primăriei Chișinău.

Pincevsky deține holdingul de imobiliare Elita 5, unde Laufer a fost vicepreședinte. Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut mai multe afaceri în capitala Moldovei, printre care și lansarea și administrarea unui complex comercial, Grand Hall, despre care se spune că este singurul din zonă cu grad de ocupare 100%, scrie evz.

 

Sursa: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro