Parlamentul European vrea ca doar statele puternice sa decida pentru migrație si politica externa a UE.

Distribuie!by Atac fara precedent al globalistilor la integritatea statelor suverane ale Uniunii Europene – doresc sa controleze si sa decida migratia si politica externa a statelor membre. loading... Uite ce vrea Uniunea Europeana – ce vrea este exact ce am spun de 2 ani de zile, aproape saptamanal. Cine conduce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atac fara precedent al globalistilor la integritatea statelor suverane ale Uniunii Europene – doresc sa controleze si sa decida migratia si politica externa a statelor membre.

loading...

Uite ce vrea Uniunea Europeana – ce vrea este exact ce am spun de 2 ani de zile, aproape saptamanal.


Cine conduce UE? Germania, cu Franta pe post de Azorel, careia ii mai arunca vreun os atunci cand incepe sa latre prea tare. Deci, Germania.

Ce se vrea? Ca UE (Germania) sa decida in privinta migratiei si a politicii externe. Pentru moment doar, pentru ca in timp scurt, UE (Germania) va decide pentru tot ce misca-n Europa.


Ce inseamna asta, mai exact?

Ca statele nationale, suverane, asa cum le stim noi, nu vor mai exista. Din moment ce altcineva iti spune cu cine sa fii prieten si cati migranti subsaharieni iti vor veni-n tara, cat timp populatia muncitoare autohtona va plati si cat va plati pentru migranti (intre 2 si 5 ani) ca sa se integreze, unde sa stea (casele diasporei vor fi luate prin ordin UE si date migrantilor sau luate pur si simplu de acestia – se numeste squatting si este legalizat in multe tari occidentale) si tot asa.

Aberatii? Nu. Logica fara emotii. Aceasta este UE sustinut de Merkel, Macron, Tiemmermans, Soros, multe alte state, si la noi de Iohannis, Ciolos, Barna, Burduja, Andrei Caramitru, Corina Cretu. De aceea, alegerile europarlamentare sunt cele mai importante pentru soarta tarii noastre si a noastra ca popor, si ca oameni. Doar fuga in Asia, Africa si poate America Latina va va oferi cativa ani de viata asa cum o stiti – normala, cu lipsuri, dar normala. In America de Nord lucrurile sunt inca sub control sub Donald Trump, asa cum e el, cu bube-n cap, cu tot. Insa in Europa, situatia este presata de globalistii lui Soros, prin pionii Merkel si Macron, si acest an este decisiv.

Odata intrata-n cusca globalista, Europa va fi o inchisoare de neimaginat. Putina lume intelege. Am explicat pana mi s-au tocit degetele pe tastatura – Controlul va si total: migratia va fi coplesitoare (vedeti la NOTES pe Raw despre subiect – se doresc miliarde de migranti si au un raport de fezabilitate facut inca din 2010 de Consiliul European), statele se vor dizolva si vor deveni regiuni pe alte criterii decat cele de limba si traditii, se va instaura armata UE care va controla populatia revoltata, nu granitele UE, deoarece Rusia va fi o tara prietena.

Acesta este planul. Nu este o conspiratie (in fiecare e cate un element de adevar, dar nu sunt 100% credibile). Concluziile mele vin din informatiile curente politice, economice, geopolitice. Sunt deductii logice bazate pe informatie.

==============================================================================

Anuntul de la Parlamentul European:

Parlamentul European (PE) a adoptat, miercuri, la Strasbourg, o rezoluție care cere abandonarea regulii unanimității în favoarea celei a majorității pentru adoptarea anumitor decizii europene, cum ar fi de pildă cele privind politica externă sau migrația, susținătorii rezoluției considerând că astfel va fi depășită opoziția unor state, transmite agenția EFE, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, eurodeputatul socialist spaniol Ramon Jauregui s-a declarat încântat de faptul că “blocul pro-european din PE a obținut adoptarea unei rezoluții care evidențiază pericolul naționalismului și al retragerii atribuțiilor decizionale către statele naționale în defavoarea opțiunii integrării europene”.

„Migrația, îmbătrânirea populației, terorismul, securitatea, schimbările climatice, euroscepticismul, intoleranța și xenofobia sunt câteva dintre marile provocări ale UE”, a mai spus eurodeputatul spaniol.

În privința migrației, rezoluția pledează “pentru instituirea unei politici de azil globale la nivelul UE, estimând că acesta este un mod de a combate discursurile eurosceptice”.

Totodată, în rezoluție se mai cere ca protecția mediului să devină o prioritate a UE și de asemenea să se avanseze către o uniune a piețelor de capital și să fie desăvârșită Uniunea Economică și Monetară.

Rezoluția a primit în plenul Parlamentului European 407 voturi pentru, 196 împotrivă și 41 de abțineri.

sursa, pingback:https://www.activenews.ro/stiri/Parlamentul-European-cere-sa-se-renunte-la-regula-unanimitatii-in-adoptarea-unor-decizii-cum-ar-fi-migratia-sau-politica-externa-154604

referinta #1 – Punctele principale ale Pactului ONU de la Marrakesh, semnat si de Romania in 2018, decembrie

https://www.facebook.com/notes/raw/punctele-esen%C8%9Biale-ale-pactului-pro-migratie-de-la-marrakesh/2248038292102911/

referinta #2 – Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana:

Conform studiului Comisiei Europene din 2010, Romania ar trebui sa primeasca aproape 216 milioane de migranti.Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana Raportul de 144 de pagini, după cum spune titlul, trece printr-o mulțime de detalii cu privire la cât de fezabila este relocarea a milioane de migranți, dar nu de miliarde. Cu 8 ani în urmă, chiar înainte de a distruge Libia și de a destabiliza Siria, UE deja se gândea și insista asupra unei politici comune în domeniul azilului și a cotelor de distribuire a migranților, așa cum spune punctul 5 din Rezumat.Cu toate acestea, faptele cele mai absurde nu sunt “pregătirile” lor pe termen lung pentru starea actuală pe care o are Europa, ci numărul și amploarea pe care le propun eurocratii pentru continentul nostru.

Pagina 112 a raportului lasă cititorul inmarmurit de brutalitatea numerelor, pentru ca ar face marea majoritate a populației indigene a acestor țări, minorități din țara lor. Potrivit comisiei, Europa dispune de suficient spațiu și resurse pentru a reloca 3 până la 4 miliarde (!) “Refugiați”, cu un număr ridicol de persoane, cum ar fi 184 milioane de imigranți în Regatul Unit, 332 milioane în Finlanda, 440 milioane în Suedia, și retineti, 486 de milioane de migranți în Franța! O jumătate de miliard de oameni în Franța, ca și când francezii nu aveau deja suficiente probleme cu politicile de migrare și înlocuire.

Rețineți, de asemenea, că aproape 4 miliarde (3. oamenii sunt echivalenți cu populația din Asia sau puțin mai mult de 3 Africi puse împreună. Dacă s-ar întâmpla aceste fluxuri, s-ar transforma fața Europei și a fabrica națiunilor sale va fi de nerecunoscut.

Lucrarea se îndreaptă apoi asupra modului în care ar avea loc aceste mișcări de migrație și asupra modului în care relocarea acestor ‘roiuri’ enorme de oameni ar bloca întreaga Europa, fiecare deal, fiecare câmpie, fiecare bucată de teren agricol ar fi complet ocupat și alocat unor oameni care nu sunt nativi ai Europa, iar cetatenii europeni nici nu ar mai avea nici macar posibilitatea să evadeze, nici măcar in regiunile rurale. Pe lângă faptul că ar fi un dezastru complet al civilizatiei europene, dar ar fi si o catastrofă completa de mediu si ecologică, daca analizam țările poluate cu peste 1 miliard de persoane, cum ar fi India și China.

Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana:

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Publicată de Raw pe Joi, 14 februarie 2019

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ZBATERILE SUSPECTEI - Europarlamentara Claudia Tapardel devoaleaza manevrele Laurei Kovesi: “Incearca prin toate mijloacele sa castige functia de sef al Parchetului European... Candidata Laura Codruta Kovesi trimite scrisori Comisiei LIBE exact inainte de audierea sa... E revoltator ca Procurorul Sef European sa fie ales la masa verde... Este absolut necesar ca o asemenea decizie sa fie luata de toti membrii Comisiei LIBE si de toti membrii Parlamentului European”
#COLECTIV: „Sistemul” a mințit o lună întreagă
Viata-n "Plescoi" ..."Elena Udrea si marul stricat" ... de farmece si curvie
Informatii utile despre vaccinuri !!!
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
Ministrul polonez de Externe: ”UE folosește standarde duble față de mai multe țări, inclusiv România!”
Vă vor şterge şi din memoria omenirii! Acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Ăsta e abia începutul. Nu vă culcaţi pe-o ureche: va fi şi mai rău. Vă vor introduce taxe insuportabile pe case, în timp ce „din raţiuni sociale” vor proteja marii proprietari de imobile. Vă vor zdrobi şi nu se vor opri nici atunci. Nici când veţi dispărea fizic nu le va fi îndeajuns. Se vor zbate să vă şteargă şi din memoria omenirii.
In plină criză, Iohannis numește procuror respins de CSM! BOGDAN LICU: am fost mason, nu este un lucru urât
Unde sunt banii corupţilor trimişi după gratii?
COMISARUL.RO: Pentru Ponta și Năstase NUCLEARA vine din Panama? Personajul COMUN din DOCUMENTELE SECRETE!
Cum au fost pregătite protestele anti-Trump. Înregistrare obţinută de Fox News despre manifestările pregătite pentru ziua ceremoniei de inaugurare a noii administraţii
Dronele de la protestele din Piața Victoriei, în vizorul Poliției. Ce riscă cei care lansează drone neînmatriculate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro