Parinti finlandezi permit fiicelor adolescente sa aiba relatii cu imigranti musulmani adulti

Distribuie!by loading... In Finlanda, parintii adolescentilor albi si crestini, adesea cu varste sub 10 ani, par sa nu fie ingrijorati ca fiicele lor apar pe retele sociale impreuna cu imigrantii musulmani, care in multe cazuri tripleaza varsta lor. Am salvat imaginile care apar in Instagram si Facebook, unele facute in lumina naturala. Au fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

In Finlanda, parintii adolescentilor albi si crestini, adesea cu varste sub 10 ani, par sa nu fie ingrijorati ca fiicele lor apar pe retele sociale impreuna cu imigrantii musulmani, care in multe cazuri tripleaza varsta lor.

Am salvat imaginile care apar in Instagram si Facebook, unele facute in lumina naturala. Au fost facute in orasul finlandez Saarijärvi si se vad imigranti adulti, in majoritate de origine araba si sub-sahariana, care pozeaza mandri cu adolescente finlandeze. Ei au o pozitie sfidatoare, poate pentru ca stiu ca intr-o societate inoculata cu virusul liberalitatii ca finlandeza, nimeni nu se va confrunta cu ei. Nici macar parintii. „Fiicele voastre ne apartin noua” se poate deduce din expresiile lor arogante, tipice celor care se stiu deja stapani pe viitorul Finlandei.

Un alt „gest” pentru care trebuie sa le multumim celor care au debarcat in Normandia.

Impreuna  cu fotografiile, pun mesaje ca „Beautiful”, „Mi bebé” si „I love you”. Ne intrebam de ce n-au fost arestati acesti adulti care apar in fotografii si parintii minorelor. Pentru a arunca niste monezi unor cersetoare romance la Puerta del Sol in Madrid, mass-media europeana a tunat si fulgerat impotriva unui grup de microbisti olandezi.

 Fac o paranteza: A fost anul trecut, am vazut reportajul, niste microbisti beti au inceput sa arunce cu monezi intr-un grup de tiganci cu fuste lungi , ele se imbranceau dupa bani, ei, si lumea din jur, radeau. –

De ce stiri atat de scandaloase ca acestea din Finlanda nu gasesc raspuns legal, si nici ecou in mass-media tarii? Nici o organizatie feminista, nici autoritatile insarcinate sa vegheze pentru drepturile minorilor nu s-a pronuntat asupra acestei probleme.

Dupa ce a descoperit imaginile neobisnuite, un cetatean finlandez a cautat si a gasit parintii unora dintre minore pentru a-i informa. Departe de ingrijorare, majoritatea parintilor, atunci cand contemplau fotografiile, nu i-au acuzat pe adultii musulmani. De asemenea, un mediu digital finlandez a contactat familia uneia dintre minore. Acesta a fost raspunsul sau: „Sunt doar prieteni, este normal ca baietii adulti sa iubeasca, sa doreasca sa stea cu fete frumoase si sa le laude. In Finlanda, acesta este un comportament normal.”

Ceea ce nu a specificat este daca unui nativ finlandez  i se va permite sa faca acelasi lucru cu minore musulmane.
Mama unei alte fete, vede, de asemenea, „destul de normal” acest tip de relatii cu barbatii adulti din alte culturi. Potrivit site-ului https://mvlehti.net/  mama lucreaza intr-o tabara de migranti si spune ca ea si sotul ei… „Noi incercam sa-i învatam pe copiii nostri sa fie toleranti si sa accepte multiculturalismul“.

Dezvaluirea fotografiilor pe internet, datorita colectivitatilor patriotice locale, nu a dat nici un fel de alarma sociala in societatea finlandeza. Unii chiar scuza adultii cu argumentul ca,„la urma urmei, sunt refugiati nevinovati din tari violente sfasiate de razboi, care nu stiu cum sa actioneze in societatile noastre”.

Acestia ne amintesc de turma predicatorului Jim Jones târâta la ​​sinucidere in Jonestown (Guyana).

 


Sursa: karensmithdotblog.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Băsescu va fi ARESTAT? Amănunte INCENDIARE!
5 lucruri întunecate despre fermierul care vindea carne de om chiar polițiștilor care trebuiau să îl prindă
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
Proiectul legii impozitarilor pe gospodarie reprezinta distrugerea totatal a taranului roman si sustinerea puturosilor !!!
Banatul, Fruncea României a vândut glia strămoșească străinilor. Un studiu de caz dureros privind pierderea de identitate și vânzarea de pămănt!
Cum îl unește industria lemnului pe Iohannis de Schweighofer
Tupeu fără margini al austriecilor, Liviu Dragnea, chemat la Viena de către Christian Kern. Cancelarul este îngrijorat de viitorul companiilor austriece din România, Dragnea anunță o anchetă Schweighofer
De ce Soros il URASTE pe Orban: „Promoveaza principiile identitatii nationale si crestine”
Proiect de lege care-l exclude pe președintele țării din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și ÎCCJ
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
A fost (și încă mai este) Iohannis colaborator al Securității? Când va ieși adevărul despre el la lumină, la sfârșitul mandatului (viitor) ca la Lazăr?
Ca o lovitură de stat: cum și prin cine pun mâna străinii pe NuclearElectrica
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro