Părintele Milea de la Buzău despre legea vaccinării obligatorii: dacă se adoptă această lege, devine clar că România nu mai este o democrație

Distribuie!by Părintele Mihail Milea, unul dintre cei mai iubiți preoți români, creator al rețelei de centre sociale pentru persoane nevoiașe intitulate „Savaliada”, în care sute de persoane sunt îngrijite zilnic, se opune obligativității vaccinării. Fundația „Sfântul Sava” a fost înființată acum 25 de ani, timp în care a ajutat mii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Părintele Mihail Milea, unul dintre cei mai iubiți preoți români, creator al rețelei de centre sociale pentru persoane nevoiașe intitulate „Savaliada”, în care sute de persoane sunt îngrijite zilnic, se opune obligativității vaccinării. Fundația „Sfântul Sava” a fost înființată acum 25 de ani, timp în care a ajutat mii de persoane.
El spune că prin propusa lege se încalcă mai multe legi, inclusiv Constituția și Carta Fundamentală a Drepturilor Omului. De asemenea, părintele Milea afirmă că românii nu au încredere în autorități și Organizația Mondială a Sănătății.
„Dumnezeu ne-a creat liberi pe noi, oamenii. Dacă El nu ne forțează în nicio direcție, înseamnă că libertatea de a decide este un fundament antropologic, ființial, care face parte din noi și peste care nu poate trece nimeni.
Legea vaccinării obligatorie a întregii populații din România: copii, tineri, adulți, vârstnici, care se află în dezbatere urgentă pe masa Parlamentului, încalcă Constituția României, Legea Drepturilor Omului și Dreptul Pacientului.
Legea 46/2003, articolul 13 din Legea Drepturilor Pacientului, spune așa: „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenție medicală, asumându-și în scris răspunderea pentru decizia sa”.
Conform Deciziei Curții Europene a Drepturilor Omului din 2002, „vaccinarea obligatorie intră în coliziune cu dreptul la viața privată garantată de articolul 8 din Convenția Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Libertății Fundamentale”.
Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene prevede, la articolul 3, „Dreptul la integritatea persoanei”.
Prin acest proiect de lege dictatorial, fascist, comunist, al vaccinării obligatorii, se prejudiciază libertatea de exprimare a Drepturilor omului, de a fi informat cu privire la riscurile acestei vaccinări.
Acolo unde există riscuri, în orice domeniu, trebuie să fie garantată libertatea de a face sau a nu face un anume lucru.
Prin articolul 59 din proiectul de Lege a vaccinării obligatorii, personalului medico-sanitar și farmaceutic i se interzice să vorbească despre riscurile acestei vaccinări.
De ce companiile farmaceutice din lume, care produc vaccinuri, nu-și asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța produsului realizat de ele?
Organizația Mondială a Sănătății joacă în prezent rolul de agent de vânzare a acestor vaccinuri. În ultima vreme, la indicațiile acestei instituții mondiale, s-a creat isteria pandemiei de „gripă aviară”, „gripă porcină”, mai nou, „gripa coronavirus”; de pe urma lor au avut de câștigat anumite trusturi farmaceutice. Acesta este unul din motivele pentru care populația României nu are încredere în vaccinarea obligatorie, de pe urma căreia se vor îmbogăți peste noapte conducătorii acestor instituții farmaceutice mondiale, care produc aceste vaccinuri”, a scris el
Părintele Milea afirmă că dacă se adoptă această lege, devine clar că România nu mai este o democrație. Sâmbătă, 7 martie, la Buzău și în mai multe orașe ale țării, are loc un protest împotriva obligativității vaccinării.
„În S.U.A., Marea Britanie, Germania, Spania etc., țări democratice, nu există această Lege a vaccinării obligatorii, ci doar se fac recomandări pentru vaccinarea populației. De ce această grabă, în România, de a vota această Lege a vaccinării obligatorii?
Este clar, deci, că nu mai există democrație în țara noastră și că poporul român a devenit „o turmă de animale cuvântătoare”, condusă de un grup de oameni care apără interesele financiare ale unor instituții mondiale.
Eu am convingerea fermă că „Mare este Dumnezeu!” și că această țară, „Grădina Maicii Domnului”, România, nu va dispărea, iar poporul se va trezi la realitate.
Doamne, Dumnezeule, apără-ne de toate relele care s-au năpustit asupra noastră!
Preot profesor doctor Mihail Milea
Președintele Fundației pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău” ”, se încheie mesajul părintelui Milea.
SURSA:
https://www.activenews.ro/stiri-social/Unul-dintre-cei-mai-iubiti-preoti-romani-pr.-Milea-de-la-Buzau-se-opune-legii-vaccinarii-obligatorii-Romania-e-condusa-de-un-grup-de-oameni-care-apara-interesele-financiare-ale-unor-institutii-mondiale-160407?fbclid=IwAR07cHPG1pbbNF3ze8dy_vAMHJkZH-ATGz9qcKQgmsLQEjwPlMtT7topmJM#.XmLVVcZjTNw.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dr. Vasile Astărăstoae: O femeie care decide să facă avort este într-o criză existențială. Nu am cunoscut vreo femeie, care a practicat avortul, și care să nu aibă probleme
Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
8 Alimente care „hranesc” celulele canceroase- incetati sa le mai consumati!
Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia. Cei care au condus țara n-au subminat-o, ci au distrus-o. Această infracțiune nu există în Codul Penal
În ultima zi de guvernare, Gavrileasca și cu Ponta au aservit 86% din pădurile țării grupurilor de interese
Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!
Drama medicului român Camelia Smicală, căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii: Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut SALVA copiii
A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Copiii Cameliei Smicală l-au somat pe Iohannis să îi repatrieze în România. Faceți ceva până nu se întâmplă vreo tragedie!!!
Polonia a blocat OFICIAL declarația finală a summit-ului UE de la Bruxelles și acuză: Decizia realegerii lui Tusk arată că Uniunea Europeană este dominată de Germania
România și Polonia fac front comun în fața șantajului UE privind condiționarea fondurilor europene de legile justiției: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro