Parerea unui blogger despre feministele care adopta caini:PET-ul este alter ego-ul pi*#ei!

Distribuie!by PET-ul este alter ego-ul pizdei! Nu-l recunoasteti? Ia sa o ascultam pe ea! Ginecologul MEU, manichiurista MEA, stomatologul MEU, coafeza MEA, timpul MEU, spatiul MEU, am programere la mani/pedi, epi/gine/coafor (Crede ca se “face frumoasa”! N-a ajuns stiinta atat de departe!). Acum potaia! Sezlongul LUI, vasul LUI, locul LUI, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

PET-ul este alter ego-ul pizdei! Nu-l recunoasteti? Ia sa o ascultam pe ea! Ginecologul MEU, manichiurista MEA, stomatologul MEU, coafeza MEA, timpul MEU, spatiul MEU, am programere la mani/pedi, epi/gine/coafor (Crede ca se “face frumoasa”! N-a ajuns stiinta atat de departe!). Acum potaia! Sezlongul LUI, vasul LUI, locul LUI, veterinarul LUI, jucariile LUI etc. EXACT asa isi cresc si copilul (camera LUI) pe care nu-l au! De la soiul asta de muiere se trag toate relele, caci ele nu inseamna nimic daca nu se reflecta in viata altcuiva (omul meu!) sau nu se semneaza pe obiecte! Parca vad ca citesc unele chestia asta si dau buzna peste primul om de pe strada: “Fa-mi un copil, te iubesc!”….

loading...

Bai, voi ati vazut cate cosmetice pentru caini cumpara muierile astea? Sa miroasa bine ibovnicul! Ce, nu-i rentabil? Nu le bate, nu injura, nu bea, nu sta la meci, nu il intereseaza trecutul ei gaunos! Cu un sac de boabe i-ai inchis botul o luna intrega! Atata ca pute si-i pute gura, dar pt asta exista ” pernute masticabile” la PET shop… Si nici n-o lasa gravida, ca de aceea l-a si castrat (adaptat la nivelul ei de cunostinte) – au mania castrarii! Astea tot imping pe aici petitii cu “Spune DA (in pula mea) castarii chimice (a se citi fizice) a viuolatorilor!”. Dupa care se imbraca in ciuda pulii si ies pe centru, dar nu se fut! Vor doar sa se vada dorite – asta le uda! – apoiu se duc acasa si o ard cu Grivei! Ba, voi credeti ca glumesc?! Astea, tot soiul de psiholoage, juriste, avocate si cacat de carieriste singure si pline de pretentii pe care nu le mai justifica la 40+, asa ca nu se complica cu un barbat (de fapt ii urasc de moarte pe oameni)!


Schizofrenia animala sa manifesta preponderent in romania – mania adoptiilor de animale! In vest si peste ocean aceasta pasarica este specifica femeilor cu trecut dubios (drogate, curve, alcoolice, neveste de bogatasi care nu le fut sau demente – motiv pentru care sunt singure si si-o trag cu animale de talie mare). Insa in Romania…tara cu cele mai avortiste si divortioniste femei de pe Terra, psihoza adoptiilor de animale are aspecte tragi comice! Opt (8) din zece(10) divorturi sunt intentate de femei (saracia duce la depresie si labilitate psihica), iar barbatul de care erau asa de incantate ajunge mai rau ca un strain: un dusman! Mai deunazi nu-l vazusera! Mai deunazi era “jumatatea mea” si “sufletul pereche”! Apoi divort, daca ala nu face ce vrea ea – muieri care, de fapt, isi baga pula in ideea de familie….Dar cand adopta animale, ce devin acestea? Va mai amintiti? “Un membru al familiei!”. V-am zis, o ard cu caini! Satanizate!

M-am saturat de pizde care cresc, cu un soi de ostentatie, maidanezi! Cu un aer moralizator – vedeti, mai snobilor cu caini de rasa, si acesta este tot un suflet! Si, pana una alta, ce pula mea este cu isteria asta din ultimii 2-3 ani, vizavi de animalele fara stapan?! “La pasarea pribeaga ii face Dumnezeu cuib!” asa sta scris! Ascultati la mine, schizofrenia asta animala nu este decat inca o latura a feminismului! Scoate “caritabilul” din pizdele astea si le ofera prilejul sa isi exerseze milostenia! Ele infiaza un pisic! Adopta! Fac asociatii! Doneaza! Vaaaai, femeia simtitoare, umpluta de binefaceri, care lacrimeaza cand vede un caine cu laba rupta! Peste o jumatate de ora a si uitat! Un lucru este cert: cat timp o ard cu animalele, nu sug p+#a! Si asta se si doreste! Implicarea femeii in cauze! In loc sa se implice in extragerea si procesarea spermei, ele stau la rand sa isi castreze nush’ ce caine gasit in canal! Ca de obicei, cretinele astea pun carul inaintea boilor: isi fut 6 caini, 3 pisici si o tarantula oarba, iar la 40 de ani se intreaba daca e momentul sa faca copii! Nuuuu, mai stai, pana te adopta moliile! Pe urma, asa cum pedofilia urmeaza homosexualitatea ca o umbra, tot asa veganismul insoteste animalofilia ca o sora geamana – in prag de menopauza, femeia face pe tinerica si vrea sa isi reduca uzura, sa traiasca mult! Ca sa ce? Sa vada cum isi ia cainele BAC-ul? 


https://www.facebook.com/sirius.alfa.54

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro