PAMFLET Conspiraţia mondială ajută, în sfârşit, România. Devenim cea mai sigură ţară din Univers!

Distribuie!by Am scris, la început de an, câteva texte serioase şi moderat optimiste despre viitorul României. Însă în ţara în care conspiraţia e la mare căutare, impactul unei atitudini moderate este mic. Aşa că voi prezenta, pe scurt şi în cheie mai relaxată, motivele pentru care România pare ajutată în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am scris, la început de an, câteva texte serioase şi moderat optimiste despre viitorul României. Însă în ţara în care conspiraţia e la mare căutare, impactul unei atitudini moderate este mic. Aşa că voi prezenta, pe scurt şi în cheie mai relaxată, motivele pentru care România pare ajutată în acest moment de o contra-conspiraţie mondială care ne împinge să devenim un fel de tărâm binecuvântat al făgăduinţei.

loading...

Ia să vedem ce impact are teoria conspiraţiei ”pe invers” la propagatorii de conspiraţii mondiale care – de obicei – fac totul ca să ţină România de zeci de ani în bezna cunoaşterii şi bunăstării. Am fost orbi, acum vedem! Adevărul, iată, într-un final, triumfă.


În primul rând Soros, Rokefeller şi ăilalţi menţionaţi de obicei ca duşmani ai dacilor şi civilizaţiei Cucuteni este clar că au întors armele cu 180 de grade şi, prin felul în care nenorocesc ţările din jurul nostru e clar că vor să se mute curând în grădina Carpaţilor şi a Maicii Domnului. Cu tot cu bani şi familii, evident.

Cum altfel să interpretezi evenimentele din ultimele luni care fac, practic, la început de 2016, de neconceput emigrarea românilor spre alte ţări? Păi spuneţi şi dumneavoastră către ce zări mai putem pleca? De ce am mai emigra zilele astea şi, mai ales, unde?


În Germania te pipăie refugiaţii şi, dacă scapi neviolat în marile oraşe sigur mori intoxicat de maşinile poporului german care a scos în grabă filtrele de poluare.

În Norvegia, cu care avem relaţii excelente după cum ne spune Guvernul, nu poţi să mai pleci dacă ai sau vrei să ai copii. Statul Norvegian ”a răpit” până acum 26 de copii români. Motivaţia cu ”bătaia” e un moft, de fapt educaţia creştină îi deranjează. Evident că şi pentru avantajele inteligenţei genei româneşti ultracunoscute pe plan mondial i-a luat Barnevernet, aici nu mai sunt întrebări!

În Franţa, o destinaţie altădată primitoare, nu te poţi mişca de jihadişti. Colcăie pe străzi şi se detonează când ţi-e lumea mai dragă, mai ales când stai liniştit la terasă după o zi istovitoare de muncă. Cum să mai emigrezi, zilele astea, în Franţa?

Belgia, inima administrativă a Europei, e chiar dormitorul atentatorilor. Cum să mai munceşti în Belgia că nici loc de dormit nu mai găseşti? Acolo dorm jihadiştii care se scoală dimineaţa să se detoneze prin ţările din jur. Ca dihorii, aceştia nu atacă de obicei în curtea în care locuiesc dar ce te faci dacă se auto-explodează accidental? Riscul e prea mare.

Tot conspiraţia modială a închis uşile pentru emigrarea românilor şi în alte ţări altădată primitoare. Au băgat Spania în criză şi şomaj, au crescut preţurile atât de mult în Marea Britaniecă e mai ieftin să iei avionul spre Bucureşti decât să plăteşti o tură cu metroul prin Londra ca să-ţi cauţi de lucru.

Şi prin ţările din jur şi-au băgat coada marii conspiratori şi toate firele arată că doar România e avantajată. Aproape au distrus Ucraina, au pus garduri la graniţele cu Ungaria şi acum destabilizează Polonia. Despre Grecia ştim încă de astă vară că au rămas fără bani gheaţă, cum să munceşti la ăia? Poate doar dacă te plătesc în vacanţe de câte-o lună în Ciclade.

Şi ca să ne înconjoare cu pericole acum nici de Turcia nu te mai poţi apropia cu atâtea milioane de sirieni liberi pe străzi.

Vă gândiţi să fugiţi, ca pe vremea lui Ceauşescu, peste Ocean? Mai gândiţi-vă odată având în minte ce candidat republican se pregăteşte să fie ales la Casa Albă şi cum umbă deja prin Texas oamenii cu armele la vedere pe stradă. Ca în Vestul Sălbatic. E clar, în sfârşit Soros şi Rokefeller au pus gând rău SUA în favoarea României.

E mai limpede ca niciodată că România se află în cea mai bună poziţie geopolitică – termen preferat de conspiraţionişti – de pe la Marile Războaie încoace. Ba mai mult, avem şi cel mai rapid internet din Europa tocmai pentru ca teoriile conspiraţiei să se mişte în voie şi repede. Nu mai e mult şi devenim buricul Pământului, ţara din care nu mai ai unde să emigrezi.

Totuşi rămâne o singură întrebare. Unde ne mai facem vacanţele?

 

 

Sursa: http://adevarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DR. N.C. PAULESCU INVENTATORUL INSULINEI VORBESTE DESPRE IMPORTNATA LUI IISUS, A LUI DUMNEZEU SI A BISERICII IN STIINTA SI CONTRA RAULUI PE PLANETA
Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
Cancelarul Austriei vine de urgenta in Romania dupa ce s-a intalnit cu Soros senior si Soros Junior
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Judecătorul Scalia - găsit mort cu o pernă pe faţă. Nu se face autopsie.
Un mic miracol de Paști pentru o româncă aflată în Anglia
POLITISTII – VICTIME ALE SISTEMULUI CORUPT: Un POLITIST UCIS CU SANGE RECE DE MAFIA PADURILOR, o POLITISTA INJUNGHIATA IN BUCURESTI iar alti doi MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi
RUSIA loveste din nou: ZECI de cisterne cu petrol ISIS, PULVERIZATE la granita cu Turcia – VIDEO
Ce JAVRE!/Cum ne-au MANIPULAT Ponta şi Vâlcov cu 0,9 impus de FMI
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
DE NECREZUT ! Peste 95% dintre protestatari nu au citit textul ordonantei !
ONG-URILOR LUI SOROS "VOR DA NASTERE" LA PARTIDE "SOROSISTE" - ASTA E PLANUL RETELEI. ONG-uri lui SOROS CER PRAG ELECTORAL DE 2% CA SA POATA INTRA IN PARLAMENT CA PARTIDE "SOROSISTE". ELE MAI CER FINANTARE DE LA STAT DACA FAC 1% DIN VOTURI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro