Palatul de la Snagov al lui Verestoy Attila

Distribuie!by Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost deseori amintit in presa in legatura cu afacerile sale cu cherestea care ar fi chelit multe zeci de hectare si unele voci sustin ca business-ul nu ar fi prea cuser. E drept, el a facut  si investitii banoase la Bursa. loading... Putin stiu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost deseori amintit in presa in legatura cu afacerile sale cu cherestea care ar fi chelit multe zeci de hectare si unele voci sustin ca business-ul nu ar fi prea cuser. E drept, el a facut  si investitii banoase la Bursa.

loading...

vila 1jpg Palatul de la Snagov al  lui Verestoy Attila

Putin stiu insa de domeniul lui Verestoy din zona Snagov. Este vorba despre o supervila, ce mai, un adevarat palat  construit  in  satul Vladiceasca, la doi pasi de lacul Tancabesti, care arata foarte futurist. Senatorul a inceput constructia vilei in 2002 si a incheiat-o in 2013. Dupa  cum se vede, viloiul e impresionant, dar nu numai ca arhitectura: terenul aferent este de 13.927 metri patrati, locuinta are o suprafata de 573 metri patrati, anexele au 423 metri patrati, iar o constructie auxiliara ocupa 101 metri patrati. Gurile rele mai povestesc ca politicianul si-ar fi  montat nu mai putin de 15 camere de supraveghere care pazesc minunatia arhitectonica.


vila 3 Palatul de la Snagov al  lui Verestoy Attila

Dar averea imobiliara a senatorului nu se opreste aici, el mai are inca 6 terenuri, doua case de locuit (la Vladiceasca si Cristuru Secuiesc) si 3 apartamente (doua in Bucuresti si unul in Odorheiu Secuiesc). In alta ordine de idei, Verestoy nu e deloc un om cu necazuri financiare. El are 8,5 milioane de euro in diverse conturi, are imprumuturi acordate in valoare de 6,5 milioane de euro si actiuni de aproximativ 30 de milioane de lei, adica 6,6 milioane de euro. In total, 21,6 milioane de euro.

 

Sursa:national.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro