Pact pentru AUTONOMIA Ținutului Secuiesc, semnat de cele trei formațiuni maghiare din România

Distribuie!by loading... Formațiunile politice maghiare din România, UDMR, PPMT și PCM vor să semneze luni la Cluj – Napoca o luare de poziție comună în vederea alinierii conceptelor de autonomie, anunță Mediafax. Președintele PPMT, Szilagyi Zsolt, spune că declarația care va fi semnată va stabili niște principii comune. ”Uniunea Democrată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Formațiunile politice maghiare din România, UDMR, PPMT și PCM vor să semneze luni la Cluj – Napoca o luare de poziție comună în vederea alinierii conceptelor de autonomie, anunță Mediafax.

Președintele PPMT, Szilagyi Zsolt, spune că declarația care va fi semnată va stabili niște principii comune.


”Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPM) și Partidul Civic Maghiar (PCM) vor semna o luare de poziție comună în vederea alinierii conceptelor de autonomie ale celor trei formațiuni politice. În ultimii 15 ani au fost multe discuții pe marginea unor proiecte, iar declarația care va semnată, luni, la Cluj-Napoca va stabili niște principii comune. Pe această bază se va putea merge, poate, mai departe. Vom vedea care va fi finalul acestui demers”, a spus Szilagyi.

Documentul va fi semnat de liderii celor trei formațiuni politice, Kelemen Hunor (UDMR), Szilagyi Zsolt (PPMT) și Biro Zsolt (PCM).


UDMR și PCM au semnat, în 21 martie 2014, un parteneriat strategic care a vizat, printre altele, înființarea unui grup de lucru comun pentru proiectele privind autonomia culturală transilvană și autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc.

În urma acestui parteneriat, la alegerile din 2016, PCM a primit două locuri eligibile de parlamentari pe listele UDMR, în județele Covasna și Mureș, notează Mediafax.

De ce ungurii au pretentii la Transilvania 

Cronologic:

– 1972 – primirea României îni FMI
– 1972 -1980 – România a contractat, sub Ceaușescu, împrumuturi de 11 miliarde de dolari de la Banca Mondială și FMI, pentru care a achitat, până în martie 1989, 21 de miliarde de dolari !
– 2 martie 1978 introducerea CNP fortat de Fmi – decretul nr. 59 al Consiliului de Stat, semnat de preşedintele Republicii Socialiste România
– 15 iunie 1981, FMI a acordat României un împrumut în valoare de 1,3 miliarde de dolari, însă cu condiţia de a încetini ritmul industrializării şi de a creşte alocările pentru agricultură.
– 1982, când România a intrat în incapacitate de plăți, și a decis să scape de datorii
– Romania – 11 miliarde de dolari datorii externe
– martie 1989, Ceaușescu a anunțat lichidarea datoriei externe, reușită, în principal, prin exportarea ani la rândul, a celei mai mari părți a producției alimentare.
Vedeți legătura dintre

CNP şi împrumuturile contractate la FMI (Fondul Monetar International) şi BIRD (Banca Mondială) !?
Decretul nr. 59/1978 pentru modificarea Legii nr. 5/1971 cu privire la actele de identitate ale cetățenilor români, precum și la procedura schimbării domiciliului și a reședinței
Art. 301. –
Ministerul de Interne, Comitetul pentru Problemele Consiliilor Populare și Direcția Centrală de Statistică vor stabili un cod numeric personal pentru toți cetățenii români, precum și pentru străinii cu domiciliul în România. Codul numeric personal va fi înscris în actele de identitate, de stare civilă și în alte acte personale.”
Consiliul de Stat – Text publicat în M.Of. al României.
În vigoare de la 03 mai 1978

” Codul Numeric Personal CNP ce este introdus direct la nastere, copilul ramane fara certificatul de nascut viu , adica “NUMITUL” , este doar un “numar” .. Certificatul de nastare de nascut viu, este in proprietatea BNR cu care fac imprumuturi la fiecare nastere cu suma de 670000 de dolari de la Banca Mondiala .. Avand un numar nou nascutul, un CNP, este persoana fizica ce apartine statului , nu parintilor (cititi legislatia) , adica este inREGIStrat (la rege) sau SUBSEMN-at. asfel nu exista o populație libera, suverana , asta doar fara CNP .. România este IN ACTE un stat fals si neconstituit. Nu exista act constitutiv al României. Caci daca era, nu puteau cere ungurii o felie din ea. Dar ei stiu ca România nu are acte! Actele ei sunt la Monarhie. De aceea Monarhia a promis teritorii ungurilor ( vezi Declarația de la Budapesta din 1989) pt ca ea are acte de proprietate pe teren si pe oameni! Repet: pe oameni! Are CNV/CLB- urile oamenilor, ca giranți ai imprumuturilor dintre guvernele românesti si Banca Mondiala. ( Certificate of Live Birth). Parintii cedeaza suverantitatea copilului in momentul cand cer Certificatul de nastere cu CNP ! Esti in statul regelui ( in- regis-strat) si supus sub semnatura (sub-semnat) si ingradit de legi, adica intre legi! ințe -legi?! “
La ordinul proprietarului – Coroana Britanică! – guvernul “ales” de pulime ARE DREPTUL SA ÎȚI FACĂ ORICE! Acest drept este cedat din necunoaștere de către fiecare cetățean, către STAT! TOATE statele aparțin in acte MONARHIEI ( ce, credeați ca au dispărut monarhii?!?!?!). care este LEGAL, CU ACTE, proprietara terenului si al indivizilor! De la SUA la România, situația este aceiași! Cetățeanul NU este niciodata proprietar atât timp cât plătește IMPOZITE si TAXE, pt ca NU este PERSOANA SUVERANA! 
Motivul pt care toti liderii patrioți din diverse state ( Libia, Irak, România, Venezuela, SUA etc ) au fost asasinați a fost intenția lor de a reda INDEPENDENTA si SUVERANITATEA POPORULUI girant al datoriilor externe, prin plata lor, conform Legii Amiralitatii Britanice! Orice marinar știe ca dacă găsește un vapor fără echipaj pe mare, acesta devine automat al sau, iar posesorul actelor navei are dreptul de a-l răscumpăra CU VOIA găsitorului! Monarhia a fost putere NAVALA! Exista O SINGURA monarhie pe Terra – case înrudite prin sange, care a implementat Legea Navala in teritoriile ocupate! Conform acestei legi, cine salvează o nava, o persoana sau un bun, redând-le de buna voie proprietarului, are dreptul la jumătate din încărcătura sau la jumătate din valoarea navei ( in caz ca aceasta nu transporta nimic)! De aceea, cine reda suveranitatea unei persoane, prin plata datoriei externe girate de către populația care si-a cedat suveranitatea către Coroana, are dreptul legal de a dispune timp de o generatie ( jumătate din perioada maxima in câmpul muncii a unei persoane, sau 25 de ani). Din 1965 in 1989 sunt APROAPE 25 de ani. Si spun APROAPE, pentru ca odata suveranitatea obținută ( dacă treceau 25 de ani) nu se mai puteau atinge de el prin asasini interpuși, conform propriei lor legi navale! Este perioada in care Ceaușescu a platit datoria externa a Romaniei si a dispus LEGAL de subjugarea populației in folosul obținerii independentei si suveranitatii NAȚIONALE. După acest interval individul român era LIBER si SUVERAN in “suveranitatea României”. Așa ca monarhia l-a asasinat pe Ceaușescu, in clipa in care liderul a redat LEGAL integritatea si suveranitatea poporului si a României. Ceausescu a fost un geniu strategic care știa exact ce riscă! 
Dar pulimea nu înțelege nimic si nu știe nimic. Ei au reținut ca “Nu ierea uăuă!”, ca era pita pe cartelă si ca se “lua lumina”. 
Era prețul LIBERTATII! “

Să amintim acum ce spune CONSTITUȚIA ROMÂNIEI:

Principii generale

Statul român ARTICOLUL 1

(1) România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.
(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
(3) România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989, și sunt garantate.
(4) Statul se organizează potrivit principiului separației și echilibrului puterilor – legislativă, executivă și judecătorească – în cadrul democrației constituționale.
(5) În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie.

Suveranitatea ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum.
(2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Teritoriul ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele țării sunt consfințite prin lege organică, cu respectarea principiilor și a celorlalte norme general admise ale dreptului internațional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, orașe și județe. În condițiile legii, unele orașe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum își apără slugile stăpînii de la multinaționale
Mihai Șora, farul călăuzitor al neomarxiștilor (Ana Pauker, Iliescu, USR)
Despre secretele mega-corporațiilor Bayer și Monsanto- Cioloș a băgat Monsanto în România
SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale
Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre Sorina: Fetița se află la familia adoptivă, la un domiciliu secret. Urmează monitorizarea post-adopție
Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle
Prinsi cu “Black Card”-uri de la Soros!
Marine Le Pen, retragere surprinzătoare!
Fiul lui Ion Caramitru și-a cumpărat o vilă cu 3 milioane de euro din "fonduri proprii". Taică-său după ce a trădat comunismul a pus laba pe clădirea UNITER, fosta vilă de stat în care a locuit Nicu Ceaușescu cu chirie!
ACCIDENT GROAZNIC în apropiere de vama Nădlac. Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar românesc, cu 17 de persoane la bord, s-a ciocnit cu un TIR (GALERIE FOTO + VIDEO)
Ioan Adam, lăcătuşul semi-analfabet din Zărneşti, recrutat de Securitate, care a ajuns să conducă ţara/VIDEO
Ce ni se ascunde de 30 de ani: tunurile pe care le-au dat Casa Regală și toți regii și prinții în România. Trebuie să știi asta!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro