ORICINE poate fi considerat TERORIST. Modificarea LEGII TERORISMULUI, in dezbatere publică

Distribuie!by loading... Opt deputați și senatori de la PSD, PNL, ALDE și UDMR, au ajuns în faza de dezbatere publică cu o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului. Materialul este foarte stufos și are șanse reale să treacă datorită inițiatorilor care, după cum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Opt deputați și senatori de la PSD, PNL, ALDE și UDMR, au ajuns în faza de dezbatere publică cu o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Materialul este foarte stufos și are șanse reale să treacă datorită inițiatorilor care, după cum se observă, sunt din mai toate partidele, așa că vă prezentăm pasajele care ne-au atras atenția și care considerăm că interesează pe toată lumea.


Noi traducem acest nou punct de mai sus în felul următor: Nu stai în banca ta și te apuci de spus în public sau pe Facebook că ai pune o bombă la Guvern sau că ai da foc la Primărie, sau vei emite alte exprimări care să arate cât de terorist ești tu în fața cunoscuților, se va chema propagandă teroristă și nu trebuie să te superi dacă stai puțin închis până se lămurește lumea dacă ești terorist sau doar mâncai ciuperci.
Acest concept de propagandă teroristă se regăsește în legislația de profil din mai toate țările.

Poți lua de la 2 la 7 ani dacă te apuci de promovat un mesaj terorist, chiar dacă faptele nu se întâmplă. ATENȚIE ”dacă au fost săvârșite sau nu”. Deci te trezești într-o zi că ești foarte războinic și radical și scrii pe undeva pe Facebook că lumea ar trebui să dea foc, să pună bombe sau să dărâme ceva, poți să mergi la pușcărie chiar dacă nimeni nu se ia după ce zici tu și chiar dacă nu se întâmplă niciuna dintre infracțiunile la care instigai.
De asemenea și această abordare se află în legislațiile altor state unde nu ai să vezi, ca la noi, 10.000 de tineri „haștag” care invită pe Facebook lumea la dărâmat ceva.


Aici, domnilor parlamentari, ați dat cu oiștea în gard. Subsemnatul urmărește aproape zilnic presa rusă, franceză, americană, turcă și grupurile de discuții pro jihadiste și pro ISIS. Citesc și vizionez periodic materiale de propagandă terorista și încerc să dobândesc cât mai multe cunoștințe în acest domeniu pentru a înțelege idealurile lor, modul în care operează, scopurile și așa mai departe. Orice jurnalist care se respectă accesează materiale de propagandă teroristă în scopul de a înțelege contextul internațional și punctele de vedere ale teroriștilor în vederea anticipării unor viitoare conflicte.

Acest ”Art 38/1” ar trebui puțin revizuit, nu de alta, dar la unii jihadiști le mai dau și  follow ca să văd ce mai postează, ba chiar sunt înscris în grupuri unde mesajele cu caracter terorist sunt la ordinea zilei. Desigur că nu am de gând să devin terorist, dar nici nu aș dori ca un articol făcut în grabă în aceasta lege să mă facă suspect de ceea ce nu sunt.

Iosub Robert

Sursa: hortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro