Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.

Distribuie!by Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie. A face atunci referendum pe tema faptului că o familie trebuie să arate ca o familie era echivalentul unui referendum pe tema faptului că ziua e lumină şi noaptea întuneric.

loading...

Acest referendum e mai mult decât o alegere. El trebuie să devină în primul rând o temă de reflecţie asupra a ceea ce am ajuns, asupra căderii în care ne aflăm. Trăim într-o bulă stupidă, într-o ideologie debilizantă al cărei scop este strict căderea omului, animalizarea sa. Am ajuns în stadiul reducerii omului de la statutul de fiinţă raţională la cel de obiect strict instinctual, de la fiinţă liberă la individ aflat într-un perpetuu penitenciar.

Referendumul ar trebui să fie prima cărămidă care să încerce repunerea ţării pe o traiectorie normală. Însă revenirea la normalitate nu se poate face fără o deparazitare a ţării, fără curăţarea radicală a elementelor toxice. Nu-s mulţi, ar fi vorba de maxim 20 000 de obedienţi căţăraţi în funcţii cheie şi care-ar trebui îndepărtaţi de-acolo. Unele instituţii inutile(gen CNCD) trebuie desfiinţate, altele(servicii, justiţie) renormalizate prin crearea unui cadru legislativ coerent în timp ce finanţarea ONG-urilor ideologice trebuie stopată. Îndreptarea a ceea ce a fost strâmbat de-a lungul a nici două decenii e o întreprindere extrem de greoaie.
Cu toate că e realizabilă, am sentimentul că forţa cu care suntem împinşi în jos e infinit mai puternică decât cea care ne cere să redevenim normali.


Dan Diaconu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ONU: „Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi” George Soros: „În felul acesta, rasa albă va dispărea”
EXPLOZIV Iohannis promovează în Diaspora o grupare a Securității și a noilor servicii secrete
Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”
Mircea Badea o acuza pe Esca de Fake News: „Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”
Decizie cutremurătoare în justiţia din Finlanda! Închisoare pentru doctorița din Piatra-Neamț Camelia Smicala !! Drama doctoriței Camelia Smicală. Româncă amenințată cu închisoarea în Finlanda, după ce copiii i-au fost luați și aruncați în orfelinate !!
Scandalul defrişărilor: Imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul. Părinții amenință că nu își mai trimit copiii la școli și grădinițe
Apel: ”Trebuie făcut ceva, altfel, unul câte unul, toți cei care gândesc și se exprimă altfel decât propaganda, vor fi reduși la tăcere!”
Lupte la vârful PUTERII/Cioloș dă Ministerul Justiției pe mâna Monicăi Macovei... o altă șoroșistă!
Traian Băsescu, scrisoare ULUITOARE către Donald Trump: Avertisment pentru noul preşedinte al SUA
ARHIVELE COMUNISMULUI Colonel sovietic: „Să curgă sânge la Prut!“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro