Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.

Distribuie!by Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie. A face atunci referendum pe tema faptului că o familie trebuie să arate ca o familie era echivalentul unui referendum pe tema faptului că ziua e lumină şi noaptea întuneric.

loading...

Acest referendum e mai mult decât o alegere. El trebuie să devină în primul rând o temă de reflecţie asupra a ceea ce am ajuns, asupra căderii în care ne aflăm. Trăim într-o bulă stupidă, într-o ideologie debilizantă al cărei scop este strict căderea omului, animalizarea sa. Am ajuns în stadiul reducerii omului de la statutul de fiinţă raţională la cel de obiect strict instinctual, de la fiinţă liberă la individ aflat într-un perpetuu penitenciar.

Referendumul ar trebui să fie prima cărămidă care să încerce repunerea ţării pe o traiectorie normală. Însă revenirea la normalitate nu se poate face fără o deparazitare a ţării, fără curăţarea radicală a elementelor toxice. Nu-s mulţi, ar fi vorba de maxim 20 000 de obedienţi căţăraţi în funcţii cheie şi care-ar trebui îndepărtaţi de-acolo. Unele instituţii inutile(gen CNCD) trebuie desfiinţate, altele(servicii, justiţie) renormalizate prin crearea unui cadru legislativ coerent în timp ce finanţarea ONG-urilor ideologice trebuie stopată. Îndreptarea a ceea ce a fost strâmbat de-a lungul a nici două decenii e o întreprindere extrem de greoaie.
Cu toate că e realizabilă, am sentimentul că forţa cu care suntem împinşi în jos e infinit mai puternică decât cea care ne cere să redevenim normali.


Dan Diaconu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro