Orban NU VREA să se anchteze FINANȚAREA grupurilor #Rezist

Distribuie!by PSD a cerut, marţi, instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile ”de o gravitate excepţională” care au apărut în spaţiul public cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că solicitarea PSD către […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

PSD a cerut, marţi, instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile ”de o gravitate excepţională” care au apărut în spaţiul public cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că solicitarea PSD către instituţiile statului de a investiga urgent informaţiile din spaţiul public potrivit cărora protestul violent din 10 august ar fi avut finanţare externă este o diversiune şi ” petardă”.

loading...
loading…

„O diversiune, o petardă, în încercare de a abate atenţia de la vinovăţiile evidente ale ministrului de Interne, prefectului, primăriei Capitalei şi celor implicaţi în reprimarea prin forţă. Să cerceteze cine i-a plătit pe golanii şi cei din zona interlopă pentru. Iar aici vinovaţii sunt ei, cei care au plătit astfel de grupuri violente şi i-au instruit cum să acţioneze în cadrul grupurilor violente. Cea mai bună dovadă este faptul că Jandarmeria nu a efectuat o extragere a lor. Ca atare e o glumă proastă.


Trebuiau să voteze solicitarea noastră a înfiinţării unei comsii de anchete. Era o ocazie să cerceteze tot ce s-a întâmplat pe 10 august”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidului care a avut loc marţi la Parlament.

Orban NU VREA să se anchteze FINANȚAREA grupurilor #Rezist: O petardă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro