Orban nu cedează în fața presiunilor UE | „ISLAMIZAREA este INTERZISĂ prin Constituție. Noi decidem cu cine vrem să trăim”

Distribuie!by   loading... Islamizarea este interzisă prin Constituție în Ungaria, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, la o ceremonie în Parlament pentru a marca cinci ani de la adoptarea noii legi fundamentale, relatează agenția ungară de presă MTI, citata de Agerpres. Guvernul ungar nu este în poziție să susțină […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Islamizarea este interzisă prin Constituție în Ungaria, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, la o ceremonie în Parlament pentru a marca cinci ani de la adoptarea noii legi fundamentale, relatează agenția ungară de presă MTI, citata de Agerpres.

Guvernul ungar nu este în poziție să susțină migrația în masă care ar duce la o contradicție față de principiile naționale expuse în legea fundamentală, a afirmat Orban.

Reafirmând obligația constituțională de a-i proteja pe cetățenii Ungariei, premierul a declarat că „trebuie să știm cine vrea să ajungă la noi în țară și de ce”.

„Avem dreptul să decidem cu cine vrem să trăim și cu cine nu”, a spus șeful guvernului de la Budapesta.

El a precizat că acest lucru nu este contrar principiului protecției universale pentru refugiați.

 


– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Prima zi de Referendum nu a fost lipsită de incidente. Un tânăr a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a putea vota.
Ilie Șerbănescu: ”Nu se mai poate nega că Dragnea a fost băgat la închisoare pentru îndrăzneala de a fi mărit salarii și pensii și, vai, în plus!, de a fi taxat viitoarele încasări din resursele de gaze de la Marea Neagră!”
Se întreabă cineva de ce Luxemburg i-a dat lui Iohannis cea mai inaltă distinctie masonică Ordinul Leului de Aur, care nu se da oricui ?
Asa arata si se imbraca un om racit care nu se poate prezenta la Parchet pe motiv de boala!
Crapa PSD-ul. Un grup important de parlamentari se pregateste sa plece din partidul lui Dragnea, PSD va pierde majoritatea
Pe zi ce trece, proştii fac progrese: devin şi mai proşti!
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”
Dan Barna a devenit simbolul fraierului în politică. Val uriaș de glume pe Facebook: Dan a pus barna în habarnam
Si iată cum ne pierdem ţara ...NIS – Gazprom revine în forţă în Bihor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro