Orban este FERM: „Nu acceptam refugiati. Vom PROTEJA poporul ungar”. Noi masuri ale Ungariei

Distribuie!by Premierul ungar Viktor Orban a declarat luni ca politica Uniunii Europene privind criza migrantilor a esuat si a subliniat ca Ungaria nu va accepta o repartizare a refugiatilor pe baza cotelor obligatorii, relateaza Reuters si MTI, citate de Agerpres. loading... ‘Bruxellesul doreste sa transporte migranti ilegali pe teritoriul UE […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul ungar Viktor Orban a declarat luni ca politica Uniunii Europene privind criza migrantilor a esuat si a subliniat ca Ungaria nu va accepta o repartizare a refugiatilor pe baza cotelor obligatorii, relateaza Reuters si MTI, citate de Agerpres.

loading...

‘Bruxellesul doreste sa transporte migranti ilegali pe teritoriul UE si apoi sa-i distribuie in mod obligatoriu’, a declarat Orban in parlament.


‘Acesta este planul Bruxellesului de gestionare a crizelor. Guvernul ungar nu accepta acest plan’, a mai spus premierul ungar, adaugand ca presiunea migratorie va creste in 2016 si ca Europa este ‘slaba si fara aparare’.

Guvernul ungar nu accepta planurile UE de distribuire a migrantilor si va „rezista” cu toata forta acestor planuri cu scopul de a proteja poporul ungar. El a adaugat ca 1,8 milioane de persoane au semnat o petitie in sprijinul luptei guvernului impotriva cotelor obligatorii. Bruxellesul trebuie sa respecte legile precum si vointa natiunilor, a mai spus Orban.


Totodata, premierul Viktor Orban a dispus consolidarea gardului la frontiera cu Serbia si Croatia si crearea capacitatilor pentru constructia unuia nou, noteaza MTI.

In 2016, Ungaria trebuie sa aiba o aparare diplomatica, juridica si politica impotriva Bruxellesului si o aparare militara la granitele sale sudice, a mai spus Orban.

El a multumit politiei, armatei si tarilor din Grupul de la Visegrad — Cehia, Polonia si Slovacia — pentru pozitia de sustinere a Ungariei in timp ce aceasta a fost tinta criticilor intregii Europe. Ca urmare, Ungaria este in prezent una dintre cele mai stabile tari din Europa, a mai spus el.

 

Sursa: aktual24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii! Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de "pneumonie" dupa ce a fost vaccinata!
Teroarea de la Bataclan FILMARE șocantă din timpul atentatelor din Paris | AVERTISMENT – IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL !
SECRETELE LUI STEINMETZ (I)
Dezastru pentru Iohannis și Lazăr! Informația care-i pune la zid
Franțuzoaica lui Nicuşor se-ncurcă în Minciuni. Clotilde Armand prinsă cu MINCIUNA la Comarnic-Bușteni: 17.500 euro, studiu de fezabilitate pentru un km
SRI ar vrea un „cod rutier” și pentru Internet: utilizatorii să aibă computerele înmatriculate și cu ITP-ul la zi
Marine Le Pen îşi trimite oamenii la Bucureşti
Chapeau-Mircea Dinescu către Pora: aveți o dragoste comună cu Iohannis, acel procuror sinistru din vremea comunismului AUGUSTIN LAZĂR
Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, i-a avertizat, printr-un comunicat de presă, pe liderii UDMR că prin deciziile luate în Congres nu slujesc bunăstării comunității maghiare din România, ci unor interese străine, consecințe legale actul UDMR de sfidare fățișă a statului român, această organizație se autopropune spre dizolvare!”,
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro