Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin

loading...

Premierul Ungariei Viktor Orban a declarat că independenţa ţării sale este atacată, făcând referire la declaraţiile critice ale senatorului John McCain, care spusese că ţara vecină este „o naţiune aflată pe punctul de a-şi ceda suveranitatea unui dictator neofascist”.

Într-un interviu pentru Radio Kossuth, Orban a catalogat drept „extremiste” afirmaţiile lui McCain şi a declarat că prioritatea sa este să păstreze independenţa ţării. Orban a mai afirmat că nu va fi „un vicerege în Ungaria comandată de vreun stat străin”.


Şeful guvernului maghiar a mai declarat că înainte de 2010, Ungaria nu era independentă, iar „ei puteau să profite de unguri”.

Întrebat dacă Ungaria ar putea restrânge intrarea pe teritoriul său, ca reacţie faţă de interdicţia impusă de către Statele Unite, Orban a răspuns că „vom acţiona aşa cum trebuie să acţioneze o ţară mândră de independenţa sa„.







Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Radu Banciu după ce Iohannis i-a ignorat pe românii din Harghita și Covasna: ""Un om fără scrupule, fără nicio valență politică, un om neinteresat și neimplicat, un om prost pregătit, o stârpitură politică acest Klaus Iohannis"
Arabia Saudită ȘANTAJEAZĂ America: | Dacă ne anchetați pentru 11 septembrie, suntem nevoiți să retragem 750 de miliarde de dolari
ANAF prezintă DOVADA că avem un președinte IDIOT! Pardon, o momâie care ascultă ORDINELE lui Mihalache!
Departamentul de Stat al SUA (adica guvernul MASONIC luciferian AMERICAN) a LĂUDAT ASUR pentru campania de retragere a copiilor de la ora de religie....(VIDEO)
MRU scapă un porumbel cât barza: STS are capacitatea să fraudeze alegerile
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
România, forţată de FMI să vândă tot. “În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei!
Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV
Cititi declaratia care a transformat-o pe Laura Kovesi in invinuita pentru infractiunea de marturie minicioasa: "Pe Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri" (Document)
Francois de Combret si Orfanii României - milioane de euro în joc ! Unde duc toate drumurile misterioase ale adoptiilor din Romania: Pizza Gate , Trafic de Organe, Sacrificii Satanice ?
Rusia si China au semnat un acord istoric.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro