Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin

loading...

Premierul Ungariei Viktor Orban a declarat că independenţa ţării sale este atacată, făcând referire la declaraţiile critice ale senatorului John McCain, care spusese că ţara vecină este „o naţiune aflată pe punctul de a-şi ceda suveranitatea unui dictator neofascist”.

Într-un interviu pentru Radio Kossuth, Orban a catalogat drept „extremiste” afirmaţiile lui McCain şi a declarat că prioritatea sa este să păstreze independenţa ţării. Orban a mai afirmat că nu va fi „un vicerege în Ungaria comandată de vreun stat străin”.


Şeful guvernului maghiar a mai declarat că înainte de 2010, Ungaria nu era independentă, iar „ei puteau să profite de unguri”.

Întrebat dacă Ungaria ar putea restrânge intrarea pe teritoriul său, ca reacţie faţă de interdicţia impusă de către Statele Unite, Orban a răspuns că „vom acţiona aşa cum trebuie să acţioneze o ţară mândră de independenţa sa„.Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro