Orban a anulat TAXE pentru bănci. Zamfir: De ce, Ludovice? Pe cine reprezinți tu, de fapt?

Distribuie!by “DE CE, LUDOVICE? loading... De ce aperi interesele băncilor în detrimentul românilor? Dacă ai un gram de onestitate, spune public, de ce ai anulat taxa pe activele bancare? Ce câştigă românii din asta? Pe cine reprezinţi tu, de fapt?”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“DE CE, LUDOVICE?

loading...

De ce aperi interesele băncilor în detrimentul românilor? Dacă ai un gram de onestitate, spune public, de ce ai anulat taxa pe activele bancare? Ce câştigă românii din asta? Pe cine reprezinţi tu, de fapt?”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.


De altfel, nu este prima dată când senatorul Daniel Zamfir critică Guvernul Orban pentru eliminarea taxei pe activele bancare.

“Decizia Guvernului de a elimina taxa pe activele bancare arată în mod clar linia pe care va merge Guvernul Orban: favorizarea băncilor şi a companiilor multinaţionale. Taxa pe activele bancare era practic un instrument care-i determina pe bancheri să mărească dobânda la depozitele populaţiei şi să reducă dobânda la credite.”, a mai scris senatorul la finalul anului 2019.


https://www.dcnews.ro/daniel-zamfir-acuze-dure-la-adresa-lui-ludovic-orban-pe-cine-reprezinti-tu-de-fapt_722069.html?fbclid=IwAR2J7SBVXLhuEb3zeBbVUnNn9IX7n8Huna9zjIh3wRvIgo4bW3RrsEjV0to

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!
Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie
Băsescu le spune tinerilor că ideea de a avea o casă este comunistă: “Uitaţi-vă la filmele americane”
BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”
Sub conducerea lui Johannis ,..pădurile României vor fi exportate în Japonia
Madonna: „Sunt furioasă. M-am gândit să arunc în aer Casa Albă”
Realităţi care pot distruge România
Cum s-a schimbat Bucureştiul în ultimul sfert de secol: Alimentarele au fost înlocuite cu supermarketuri, iar croitoriile de pe Lipscani cu baruri de fiţe
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
Ipocrizia corupţiei occidentale
"Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega Image)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro