OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!

Distribuie!by Povestea de la care a început totul: Un înalt demnitar își organizează ziua de naștere. Este invitat și Președintele României, care participă la petrecerea în format restrâns. Erau la aceeași masă directori de servicii de informații, judecători cu rang înalt, procurori șefi, oameni politici, nu mulți, 10-12 persoane. Așteptat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Povestea de la care a început totul: Un înalt demnitar își organizează ziua de naștere. Este invitat și Președintele României, care participă la petrecerea în format restrâns. Erau la aceeași masă directori de servicii de informații, judecători cu rang înalt, procurori șefi, oameni politici, nu mulți, 10-12 persoane. Așteptat la intrare, Președintele este condus la masă, iar acolo i se spune, pe un ton tăios: Domnule Președinte, la această masă stă tot Statul! Noi vă garantăm al doilea mandat! Noi Suntem Statul!

De la momentul acestei povestiri de a cărei autenticitate nu mă îndoiesc am început să deșir ghemul relațiilor oculte între Serviciile de Informații, magistrați și politicieni. În 4 pagini aveți o selecție a celor mai importante dezvăluiri făcute de Evenimentul Zilei.

loading...

Cuplul Maior-Ponta, un „dublu” în politică și sport

Pasiunea pentru tenis a unor politicieni a devenit principalul liant al unor legături care aveau să depășească momentele politice tensionate. Echipa de „aur”, în perioada de vârf a celor două mandate ale lui Traian Băsescu era formată din George Maior, Florian Coldea, Gabriel Oprea, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu, oameni care într-o formă sau alta se aflau la vârful Statului. Primii doi conduceau din 2005 cel mai important serviciu de informații al României și aveau să-l transforme într- o instituție extrem de puternică și temută, partener de nădejde al DNA. Ceilalți aveau să dețină, într- un moment important din cel de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu, funcții-cheie în Stat, ministrul al Apărării, de Interne, vicepremieri și chiar prim-ministru.

Partidele de tenis s-au desfășurat în câteva locații cunoscute: > baza lui Dinu Pescariu > Ștrandul Generalilor > terenurile SRI din T14 Despre fiecare locație trebuie spus câte ceva.

La jocurile de la baza lui Dinu Pescariu, echipele de dublu erau formate din Victor Ponta, Horia Georgescu, președintele Agenției Naționale de Integritate, Eugen Bejenariu (deputat PSD), Liviu Dragnea, actualul președinte al PSD, George Cosac (fost tenismen de performanță și președintele FRT) și uneori Dinu Pescariu (fost tenismen și patronul bazei sportive). Mai erau prezenți și alți oameni din anturajul celor menționați, Sebastian Ghiță fiind unul dintre ei, după cum am spus și în materialul anterior.

Mai trebuie spus că potrivit unei informații date pe pagina sa de Facebook, Horia Georgescu a confirmat (indirect) prezența sa la partidele de tenis spunând că era normal, pentru că el juca tenis din copilărie, fiind membru al lotului național de juniori. De altfel, despre prezența sa alături de Victor Ponta în partide amicale s-a vorbit mult în perioada în care unul din ei era prim-ministru, iar celălalt conducea Agenția Națională de Integritate. Mai ales că s-a bănuit că multe din problemele pe care le aveau la ANI membrii PSD apăreau ca urmare a acestor discuții.

Ștrandul generalilor și T14 – locații discrete, preferate pentru tenis la nivel guvernamental

A doua locație, la Ștrandul Generalilor, a fost folosită doar pentru un grup restrâns, în special în perioada în care Gabriel Oprea a fost ministru Apărării.

Acest loc era preferat pentru că era mult mai discret, aici fiind văzut mult mai des George Maior, Florian Coldea, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu, alături de Gabriel Oprea. Mai venea, destul de rar, șeful de cabinet al premierului Victor Ponta, Vlad Stoica.

Ca și în cazul primei locații, după fiecare partidă de tenis se stătea la un șpriț acompaniat de ceva mezelicuri. Care era frecvența întâlnirilor? În funcție de programul participanților, dar în principiu se vedeau cam o dată pe săptămână. Este această informație sigură? 100 la sută, fiind confirmată de cel puțin doi dintre participanții direcți la aceste partide de tenis. Protecția informativă era asigurată de cei de la Armată.

Victor Ciutacu: N-ați jucat tenis cu dl. Coldea? Liviu Dragnea: Nu, eu am jucat cu prietenii, cu Victor Ponta. Victor era cam supărăcios la tenis, trebuia să-l lăsăm să câștige că altfel se supăra”

Martor ocular: „Victor Ponta și Liviu Dragnea jucau tenis în fiecare marți și joi la baza lui Pescariu. Parteneri erau Horia Georgescu, Dinu Pescariu, George Cosac, Vlad Stoica. Uneori, joia de obicei, începeau mai devreme, ca să ajungă la T14 sau la Ștrandul Generalilor. Acolo jucau tenis cu George Maior, Gabriel Oprea, Vasile Dîncu și Florian Coldea.”

Nașterea Operațiunii „Noi suntem Statul”

În acest sens o să relatez două episoade de a căror autenticitate sunt convins. Reiau o parte din articolul intitulat Biografia Secretă a Generalului Coldea din 16 ianuarie 2017. ​În iunie 2007, proaspătul prim-adjunct Florian Coldea a fost la un pas să fie dat afară. La Mircea Geoană au ajuns niște bilețele care dovedeau că SRI era implicat în acțiuni de poliție politică. Bilețelele întocmite de Florian Coldea conțineau date despre existența unor dosare de Securitate pe numele a trei judecători ai Curtii Constituționale (Aspazia Cojocaru, Nicolae Cochinescu și Ion Predescu) si au ajuns la liderul PSD, Mircea Geoana. Acesta le-a prezentat public susținând că SRI face poliție politică la comanda lui Traian Băsescu.

Un raport pentru liniștea Generalului

Conducerea comisiei SRI pregătise inițial un raport dur la adresa serviciului secret. Textul conținea o serie de propuneri radicale: demiterea din funcție a prim-adjunctului directorului SRI, Florian Coldea, sancționarea șefilor direcțiilor de securitate internă și juridică. Ulterior s-a renunțat la solicitările cele mai dure și prin păstrarea unor recomandări de ordin general: „comisia recomandă SRI aplicarea măsurilor disciplinare față de persoanele a căror conduită neadecvată a favorizat producerea evenimentului contrainformatic, informarea CSAT cu privire la răspunderile personale ale colonelului Coldea”.

„Noi nu apreciem că SRI face poliție politică la acest moment, dar dacă se repeat, ar exista acest risc”, a declarat președintele Comisiei SRI, Radu Stroe (PNL).

Eforturile făcute de Gabriel Oprea, deputat PSD la aceea vreme și prieten de-o viață cu Radu Stroe, președintele Comisiei SRI. El a reușit să întoarcă decizia comisiei, să-i salveze pielea și cariera lui Florian Coldea, lucru pe care acesta l-a recunoscut de fiecare dată.

Coldea era ca și demis

Nu mai avea birou, mașina îi fusese retrasă și începuse operațiunea de predare-primire a documentelor secrete. Doar că George Maior l-a rugat pe Gabriel Oprea să-l salveze pe Coldea, iar acesta l-a ajutat.

Acesta este momentul despre care aș putea să spun că a început Operațiunea „Noi suntem Statul!”.

 

Noi Suntem Statul! Am descris în primul material câteva situații distincte pe care o mare parte a celor care au citit și interpretat spusele mele, le-au amestecat. Așa că o să încep prin a repune în ordine, succesiunea evenimentelor.

 Un înalt demnitar își organizează ziua de naștere. Este invitat și Președintele României, care participă la petrecerea în format restrâns.
Erau la aceeași masă directori de servicii de informații, judecători cu rang înalt, procurori șefi , oameni politici, nu mulți, 10-12 persoane. Așteptat la intrare, Președintele este condus la masă, iar acolo i se spune, pe un ton tăios: Domnule Președinte, la această masă stă tot Statul! Noi vă garantăm al doilea mandat! 

Noi Suntem Statul!

Am mai precizat că n-am fost prezent la nici o partidă de tenis a celor implicați, după cum nu am fost invitat la zilele de naștere ale lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI sau George Maior, directorul SRI, la fel de valabil pentru cele ale lui Victor Ponta, Gabriel Oprea sau Vasile Dîncu. Despre Laura Codruța Kovesi nu are rost să vă mai precizez lucrul acesta.

Sursele care relatează despre evenimentele din perioada 2010-2015 sunt câțiva participanți la aceste întâlniri, dar la ora actuală există și documente care confirmă relațiile dintre participanți.

Tenisul – forma de coagulare a relațiilor extra-politice. Baza lui Pescariu

Pasiunea pentru tenis a unor politicieni a devenit principalul liant al unor legături care aveau să depășească momentele politice tensionate. Echipa de „aur”, în perioada de vârf a celor două mandate ale lui Traian Băsescu era formată din George Maior, Florian Coldea, Gabriel Oprea, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu, oameni care într-o formă sau alta se aflau la vârful Statului. Primii doi conduceau din 2005 cel mai important serviciu de informații al României și aveau să-l transforme într-o instituție extrem de puternică și temută, partener de nădejde al DNA. Ceilalți aveau să dețină, într-un moment important din cel de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu, funcții importante în Stat, ministrul al Apărării, de Interne, vicepremieri și chiar prim-ministru.Partidele de tenis s-au desfășurat în câteva locații cunoscute:

> baza lui Dinu Pescariu

> Ștrandul Generalilor

> terenurile SRI din T14

Despre fiecare locație trebuie spus câte ceva.

La jocurile de la baza lui Dinu Pescariu, echipele de dublu erau formate din Victor Ponta, Horia Georgescu, președintele Agenției Naționale de Integritate, Eugen Bejenariu (deputat PSD), Liviu Dragnea, actualul președinte al PSD, George Cosac (fost tenismen de performanță și președintele FRT) și uneori Dinu Pescariu (fost tenismen și patronul bazei sportive). Mai erau prezenți și alți oameni din anturajul celor menționați, Sebastian Ghiță fiind unul dintre ei, după cum am spus și în materialul anterior.

Mai trebuie spus că potrivit unei informații date pe pagina sa de Facebook, Horia Georgescu a confirmat (indirect) prezența sa la partidele de tenis spunând că era normal, pentru că el juca tenis din copilărie, fiind membru al lotului național de juniori.

De altfel, despre prezența sa alături de Victor Ponta în partide amicale s-a vorbit mult în perioada în care unul din ei era prim-ministru, iar celălalt conducea Agenția Națională de Integritate. Mai ales că s-a bănuit că multe din problemele pe care le aveau la ANI membrii PSD apăreau ca urmare a acestor discuții.

Trebuie adăugat că în privința lui George Maior, directorul SRI, relatările par a fi clare: deși sunt persoane care spun că l-au văzut jucând tenis alături de Victor Ponta, Gabriel Oprea, altele susțin că acesta nu a fost niciodată la baza lui Pescariu, că nu s-a întâlnit niciodată cu acesta, fiind partener de tenis doar în celelalte locuri.

Dar voi reveni pe parcursul relatărilor mele asupra construcției din jurul lui Dinu Pescariu și a afacerilor în care acesta a fost implicat, afaceri despre care este de presupus că SRI știa.

Ștrandul generalilor și T14 – locații discrete, preferate pentru tenis la nivel guvernamental

A doua locație, la Ștrandul Generalilor, a fost folosită doar pentru un grup restrâns, în special în perioada în care Gabriel Oprea a fost ministru Apărării. Acest loc era preferat pentru că era mult mai discret, aici fiind văzut mult mai des George Maior, Florian Coldea, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu, alături de Gabriel Oprea. Mai venea, destul de rar, șeful de cabinet al premierului Victor Ponta, Vlad Stoica.

Ca și în cazul primei locații, după fiecare partidă de tenis se stătea la un șpriț acompaniat de ceva mezelicuri. Care era frecvența întâlnirilor? În funcție de programul participanților, dar în principiu se vedeau cam o dată pe săptămână. Este această informație sigură? 100 la sută, fiind confirmată de cel puțin doi dintre participanți direcți la aceste partide de tenis. Protecția informativă era asigurată de cei de la Armată.

Victor Ciutacu: N-ați jucat tenis cu dl. Coldea? Liviu Dragnea: Nu, eu am jucat cu prietenii, cu Victor Ponta. Victor era cam supărăcios la tenis, trebuia să-l lăsăm să câștige că altfel se supăra”

AEDIFICIA CARPAȚI – singura companie de construcții românească neatinsă de DNA

Al treilea loc în care se juca tenis era vila SRI din Aleea Privighetorilor, denumită T14. Despre acest loc, surse din SRI ne-au spus că dintr-un anumit moment a devenit reședința prim-adjunctului SRI Florian Coldea, fiind utilată și cu două terenuri de tenis, începând cu anul 2013. Despre partidele de tenis de aici am o confirmare a unuia din cei prezenți, cuplurile care puteau fi văzute acolo fiind formate, așa cum am spus, din Maior-Dragnea, Ponta-Coldea, uneori fiind prezent și Vasile Dîncu. Erau partide de tenis la nivelul Statului. Accesul în această locație, a SRI, se făcea doar cu aprobare, fiind vorba de un obiectiv păzit de militarii din Brigada Antitero. Așa cum spuneam, pentru curioșii care trec prin zonă se poate vedea doar o casă ce pare construită în perioada dinainte de 1989, în spatele unei liziere de copaci fiind construită o vilă nouă, se pare de către Aedificia Carpați.

O precizare importantă întrucât patronul Aedificia Carpați, Petre Badea (foto), a fost unul din oamenii extrem de apropiați de Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI primind o mulțime de contracte fără licitație, prin încredințare directă. Vorbim despre contracte cu Statul de sute de milioane de euro, o parte din ele de la SRI, prin încredințare directă. Aedificia Carpați a fost implicată și în lucrările de modernizare și consolidare a Băncii Naționale. De-a lungul timpului a efectuat lucrări de construcție la Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Teatrul Național, Ateneul Român și Ambasada Chinei. Contracte uriașe, profit pe măsură, nici un scandal, nici o suspiciune din partea DNA, numai o mare tăcere. Să fie beneficiarul unei protecții totale, fără nici o explicație, patronul Aedificia Carpați, Petre Badea? Înclin să cred că da, întrucât relația sa cu Florian Coldea este trainică și veche. Chiar se glumea în interioriul SRI că, după ce va pleca din activitate, Coldea va prelua firma de construcții. Era ca un tată pentru el, comentau cârcotașii din SRI…

Unul din martorii oculari ai partidelor de tenis a comentat pentru EvZ declarația lui Dragnea potrivit căreia acesta nu a jucat tenis cu Coldea: „Liviu Dragnea minte cu nerușinare! Pleca cu Victor Ponta de la Guvern sau de la Pescariu și se ducea la T14 sau Ștrandul Generalilor cu echipament de tenis. Ani de zile s-a întâmplat asta, cum poate să nege? Este făcut din același aluat cu Laura Codruța Kovesi. Ce, șefa DNA nu neagă că s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță?” 

LIVIU DRAGNEA – supraviețuitorul partidelor de tenis la nivel înalt

 


http://evz.ro/noi-suntem-statul-noi-nume-grele.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Şcolile din Cluj cu latrine, fără apă potabilă şi fără avize la incendiu. Peste 1.000 de elevi nu vor merge la şcoală ca restul copiilor. LISTA unităţilor de învăţământ cu CONDIŢII CA ÎN EVUL MEDIU
Culmea SPAGII electorale. PSD imparte carduri care aduc „reduceri” pentru mormantul lui Arsenie Boca
Distrugerea Romaniei - Sistemul de invatamant
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Guvernul introduce „taxa pe lăcomie“, aplicată băncilor, la valoarea activelor, calculată în funcție de indicele ROBOR. Taxa pe lăcomie va fi diferențiată.
Nicusor Dan a dat cu mucii in… studioul RFI
Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”
Ministerul Comunicaţiilor a tocat zeci de milioane de euro pe studii şi site-uri inutile | Vă convine?
Romania, ţară distrusă cu buna ştiinţă!
SA STAM STRAMB SI SA JUDECAM DREPT IATA DE CE MARILE CORPORATII SE ADUNA PRECUM HIENELE IN JURUL MUNTILOR NOSTRI
Regele Mihai capul masoneriei, Iliescu zilierul si lăcătușul-mecanic Zgonea .... Imagini si momente memorabile
Hoţ de lemne împuşcat mortal de poliţişti, la marginea unei păduri în județul Mureș
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro