OPERAŢIUNE ACOPERITĂ protejată de Kovesi în dosarul Microsoft

Distribuie!by Ce ascunde clasarea dosarului Microsoft? Este întrebarea care se pune după ce DNA a anunţat decizia. Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut în ultimii ani mai multe dezvăluiri din dosar, iar potrivit acestuia americanii din conducerea Microsoft sunt cei protejaţi. Numele mai multor ambasadori americani apar şi în denunţul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce ascunde clasarea dosarului Microsoft? Este întrebarea care se pune după ce DNA a anunţat decizia. Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut în ultimii ani mai multe dezvăluiri din dosar, iar potrivit acestuia americanii din conducerea Microsoft sunt cei protejaţi. Numele mai multor ambasadori americani apar şi în denunţul fostului ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, scrie Flux24.ro.

loading...

E o afacere profund acoperită de statul român care nu vrea să meargă mai departe, susținea acum un an fostul preşedinte Traian Băsescu.


Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft, declara Traian Băsescu la România Tv în noiembrie 2015.

Băsescu mai spunea că, de fapt, nu se vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsoft deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi dă decoraţii prin România, referindu-se probabil la faptul că Laura Codruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti.


Fostul ministru PDL al Comunicațiilor Gabriel Sandu i-a acuzat de implicare în afacere pe ambasadorii SUA –Nicholas Frank Taubman și Mark H. Gitenstein și ambasadorul Austriei – Martin Eichtinger.

Afacerea Microsoft e una de vreo 400 milioane gaură sau, altfel spus, bani furați statului român. Minim 200 de milioane până la 400 de milioane. Mai mult, din ce am citit eu, îmi aduc aminte că e vorba de o afacerea din 2004 până în 2014. Deci cei 400 de milioane au fost fraudați pe o perioadă de 10 ani. Mai mult, de multă vreme se știau conturile prin care se mișcau banii, mai spunea fostul președinte Traian Băsescu pentru B1 TV în octombrie 2016.

Acesta preciza la aceea vreme că i se pare strigător la cer că nu se depune niciun efort pentru aflarea sursei banilor: ”Ce e strigător la cer e că nimeni nu spune de unde veneau banii care se vehiculau. Trebuie să știm dacă e vorba de 200 sau de 400 milioane de dolari, să știm de la cine au venit, cine a dat mita. E clar: capii mafioți în România au fost Pescariu și Florică. Deci e o afacere profund acoperită de statul român, care nu vrea să meargă mai departe”.

Sursa: Correct News

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ninel Peia, exclus din PSD. Deputatul susținea că vaccinurile ar fi îmbolnăvit bebelușii din Argeș ceea ce s-a și dovedit a fi adevărat pe urmă printr-un raport guvernamental
Trenul cu aur îngropat de nazişti în Mina Valea lui Stan din Brezoi
Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Fabricile de bere din Timişoara, Braşov şi Buzău au fost cumpărate de Asahi, cel mai mare producător de bere din Japonia. Timişoreana anunţă o premieră
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
Manifest împotriva Vaccinarii Obligatorii! Protest în Piața Victoriei pe 13 august: Doar părinții își pot asuma viața propriilor copii! Statul nu e părintele copilului!
Atenție, vor să scoată AURDERM de pe piața românească deoarece este singurul produs românesc care chiar funcționează vizibil în cazul unei exeme, dermatite, iritații....oamenii mor de infecții luate din spitale dar pe ei îi arde să retragă produse care chiar îsi fac treaba...
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Toți oamenii președintelui la STS: După demisia lui Ionel Sorinel, STS-ul va fi condus interimar de... Ionel Sorin, pleacă ai noștri vin ai noștri
Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției – și nu numai…
Tupeul lui Soros la început de 2017: „Trump este un șarlatan și un dictator în devenire. Cabinetul său este format din extremiști incompetenți și generali în rezervă”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro