Omul lui Soros, europarlamentarul Guy Verhofstadt, şeful UE în negocierile pentru Brexit, sare în apărarea separatiştilor catalani şi sprijină destrămarea Spaniei.

Distribuie!by loading... Neputând oficial să spună “cât de bine şi frumos” este să încalci Constituția unei țări, progresiştii din presă că şi cei de la UE condamnă “violențele guvernului spaniol” ca modalitate de a manipula şi a arăta în mod parșiv “cine e victima” (Catalonia) şi “cine e călăul” (Spania) […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Neputând oficial să spună “cât de bine şi frumos” este să încalci Constituția unei țări, progresiştii din presă că şi cei de la UE condamnă “violențele guvernului spaniol” ca modalitate de a manipula şi a arăta în mod parșiv “cine e victima” (Catalonia) şi “cine e călăul” (Spania)

A doua parşivenie e că oficialii europeni ca şi presa progresistă soroşistă cer ca “părțile să se pună la masă şi să urmeze calea dialogului”


Cum să te pui la masă cu unul care a încălcat Constituția şi care vrea să-ți Destrame Țară? În cazul lui intervine procuratura şi poliția şi aplică legea.

Dar așa cum am spus planul progresiştilor este de a destrăma Statele Naționale din Europa iar una din modalități este de a le sparge în euroregiuni atât prin “reorganizare administrativă” cât şi prin autonomizarea şi destrămarea lor pe criterii etnice, ori de câte ori e posibil.


Guy Verhofstadt, primul inalt oficial european ce rupe tacerea generalizata a UE fata de situatia din Catalonia: Condamn clar ce s-a intamplat azi

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European si reprezentantul PE in negocierile de Brexit este primul inalt oficial al UE care critica ce se intampla duminica in Catalonia.

“Nu vreau sa intervin in problemele interne ale Spaniei, dar condamn clar ce s-a intamplat azi in Catalonia.

Pe de o parte, partidele separatiste au continuat cu asa-numitul referendum ce a fost interzis de Curtea Constitutionala, stiind prea bine ca numai o minoritate va participa, in conditiile in care 60% dintre catalani sunt impotriva separarii.

Pe de alta parte – chiar si bazata pe deciziile curtii – este folosita o violenta disproportionata pentru oprirea acestuia.

In UE noi incercam sa gasim solutii prin dialog politic si cu respect pentru ordinea constitutionala, asa cum se prevede in Tratat, mai ales la punctul 4.

Este clar momentul pentru oprirea escaladarii situatiei. Doar o solutie negociata, in care sunt implicate toate partidele politice, inclusiv opozitia din Parlamentul Catalan, cu respectarea ordinii constitutionale si legale din tara, este cale de urmat”, a spus Guy Verhofstadt.

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro