OM DE ŞTIINŢĂ ÎNCARCERAT PENTRU CĂ A DESCOPERIT CĂ VIRUŞI CAUZATORI DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR

Distribuie!by Doctor Indy A. Mikovitz, cercetator in biologie moleculara, a fost trimisa la inchisoare dupa ce a descoperit ca retrovirusi cauzatori de moarte ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor. loading... O poveste adevarata, tulburatoare, publicata mai intai in  Natural News, in care dr. Mikovitz a gasit dovada “ca retrovirusi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doctor Indy A. Mikovitz, cercetator in biologie moleculara, a fost trimisa la inchisoare dupa ce a descoperit ca retrovirusi cauzatori de moarte ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

loading...

O poveste adevarata, tulburatoare, publicata mai intai in  Natural News, in care dr. Mikovitz a gasit dovada “ca retrovirusi cauzatori de moarte au fost introdusi in corpurile a 25 milioane de americani prin intermediul vaccinurilor”.


The criminalization of science whistleblowers: An interview with Judy Mikovits, PhD from NaturalNews on Vimeo.

  • Celebrul medic Robert Gallo recunoaște că a creat virusul SIDA…

Dr. Mikovitz a lucrat cu retrovirusi umani si s-a concentrate pe cercetari in imunoterapie si SIDA.


In 2009 a facut cercetari in domeniul bolilor neurologice, incluzand autismul, ocazie cu care a descoperit ca multi dintre pacienti aveau probleme medicale serioase precum cancerul, probleme neuromotorii si sindromul oboselii cornice.

Collective-evolution.com consemneaza:

Ea (Dr. Mikovitz) credea ca un virus este cauza acestor stari anormale de sanatate si prin cercetarile efectuate a izolat virusii care s-au dovedit a proveni de la soareci.

“Se asemana cu un virus, “mirosea” ca un virus, era un retrovirus, pentru ca acestia sunt tipurile de virusi care distrug sistemul imunitar. In anii ’90 multi cercetatori au izolat retrovirusi de la pacienti, dar guvernul a spus ca sunt “contaminanti” care in fapt nu exista si nu au nimic in comun cu boala.

Astfel, noi am izolat o noua familie de virusi care erau denumiti “xenotropie leukemia virus-related virus”. Asadar, acesti virusi erau “murine leukemia viruses” care se gasesc la soareci.

In urma cu doi ani am trimis si s-a publicat un articol referitor la aceasta descoperire, in revista “Science” din 8 octombrie 2009, una din cele mai bune publicatii de stiinta din lume. Un astfel de articol ar fi asigurat cariera oricarui cercetator, insa in cazul meu a dus la distrugerea vietii mele ca om de stiinta, asa cum o aveam pana atunci.”

Virus transmis prin vaccinuri

Publicarea descoperirii doctorului Mikovitz nu a infuriat imediat industria farmaceutica. Insa, cand dupa doi ani, intr-un alt articol s-a facut legatura dintre vaccinuri si acest virus nou, rezultatele cercetarii doctorului Mikovitz au devenit prea periculoase pentru “Statul paralel” .

Iata cum explica dr. Mikovitz intr-un video :

“In 2011, un alt cercetator al bolii SIDA, a scris un articol si s-a publicat in revista “Frontiers in Microbiology”, articol care m-a costat enorm pe mine. N-am stiut de intentia acestuia de a scrie acest articol in care sa arate ca, cel mai probabil, acesti “murine leukemia virus-related viruses” ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

Asadar, cand am inceput vaccinarea populatiei? In anii ’30 cu antipolio, cand pentru a obtine virusi atenuati, mai putin patogenici, mai putin toxici, ii treceam prin creierul soarecilor, insa, cei ce lucrau cu acesti virusi, oameni de stiinta angajati ai Institutului National al Cancerului, recunosteau ca atunci cand tesut uman intra in contact cu tesut de soareci, exista posibilitatea ca un vaccin sa se contamineze cu un virus “adormit” care nu afecteaza soarecii, insa omoara omul sau ii cauzeaza probleme serioase de sanatate.”

Statul paralel vine si bate la usa

Nu mult dupa publicarea articolului, “Statul paralel” a concluzionat ca este un pericol pentru industria vaccinurilor si si-a pus in miscare puternicele mecanisme specializate pe minciuna, musamalizare, inselaciune:

“Am fost concediata, trimisa la inchisoare fara motiv, fara a fi audiata, lipsita de orice drept civil, pur si simplu am fost insfacata din casa si incatusata pe data de 18 noiembrie 2011. Am refuzat sa anunt public ca rezultatele cercetarii ar fi incorecte, sa spun ca a fost o eroare in cercetare, avem rezultatele cercetarii, le-am aratat, le-am prezentat tot, doar am refuzat sa neg public rezultatele muncii mele.Mi-au recomandat sa spun tuturor ca a fost o farsa si astfel voi fi libera sa ma intorc acasa, altfel ma vor distruge. Si m-au distrus!”

Dr. Mikovitz a fost arestata fara mandat de arestare si tinuta in arest timp de cinci zile, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, primind apoi o pedeapsa de 4 ani, perioada in care nu mai avea voie sa iasa public cu rezultatele cercetarilor ei. Cariera i-a fost distrusa.

Povestea ei este cuprinsa in cartea “Calamitate: Un om de stiinta face cercetari in cautarea adevarului despre retrovirusii umani si sindromul oboselii cornice, autism si alte boli” (Plague: One Scientist’s intrepid Search For the Truth about Human Retroviruses and Chronic Fatigue Syndrome, Autism, and Other Diseases.)

In mod ironic, FDA (Agentia Federala a Medicamentului din statele unite) a aprobat acum un protocol pentru testarea si detectarea retrovirusilor din rezervele de sange ale statelor unite, care valoreaza milioane de dolari, bazat in mare parte pe cercetarile doctorului Mikovitz, dar este sub conducerea Big Pharma.

Astfel, in timp ce acest distins om de stiinta este falit si fara loc de munca, se presupune ca altii trag foloase pe munca si descoperirile lui, castigand milioane de dolari pentru a curata rezerva de sange a Statelor Unite.

Sursa:https://www.aparatorul.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nemții acuză NEPOTISMUL la vârf de la Casa Albă: 'La noi e de neimaginat'
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Un raport secret al Germaniei naziste, despre România și români. Rămâi șocat de coincidențele cu situația actuală!
Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019: 1. Cum se calculează aria cercului? Se pare ca analfabeții funcționali care o criticau pe Dăncilă habar nu aveau de fapt cum se calculează aria cercului!
Ambasadorul american cere privatizare totală și exploatarea resurselor
Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie va fi înaintat în Parlament
COLDEA PLEACA UMILIT. URMEAZA KOVESI? – Seful SRI Eduard Hellvig a scapat elegant de generalul Florian Coldea. Seful operativ al SRI a fost spalat de comisia interna, repus in functie, eliberat la cerere din functie, dupa care Hellvig i-a cerut presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea. Zilele sefei DNA Laura Kovesi sunt numarate
SA STAM STRAMB SI SA JUDECAM DREPT IATA DE CE MARILE CORPORATII SE ADUNA PRECUM HIENELE IN JURUL MUNTILOR NOSTRI
DETALII ȘOC în motivarea instanței în dosarul BERBECEANU. Masoneria crima organizata in lupta cu BERBECEANU
Sistemul Electronic de Santate din Romania - o afacere plina de erori a "baietilor destepti": A treia zi în care nu funcționează sistemul informatic al cardului de sănătate
Gheorghe Piperea, verdict dur: 'Copiii securiștilor sovietofili sunt acum la putere. Sunt securiști pe stil nou. Neo-sekuriști. Rusofobi'
Monstru cu chip de om. Un medic face declarații incredibile: Bebelușii nu țipă când îi avortez pentru că le tai corzile vocale!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro