Olanda, apărătoarea statului de drept și a pedofililor: Un manual pentru pedofili, care arată cum pot fi ademeniți și abuzați copiii, NU poate fi interzis pentru că nu e „penal”

Distribuie!by Considerată, pe baza statisticilor publicate de presa occidentală, campioană la pedofilia pe Internet, Olanda se mândrește și cu un manual pentru pedofili. A cărui  interzicere o solicită insistent o organizație care are la activ o victorie: a reușit să interzică asociația pedofililor olandezi, scrie site-ul nltimes.nl. Potrivit presei olandeze, Fundația […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Considerată, pe baza statisticilor publicate de presa occidentală, campioană la pedofilia pe Internet, Olanda se mândrește și cu un manual pentru pedofili. A cărui  interzicere o solicită insistent o organizație care are la activ o victorie: a reușit să interzică asociația pedofililor olandezi, scrie site-ul nltimes.nl.
Potrivit presei olandeze, Fundația Strijd tegen Misbruik, care luptă împotriva abuzurilor la adresa copiilor,  solicită ca această țară să interzică manualul pentru pedofili –  un volum de peste o mie de pagini care explică în detaliu modul în care pedofilii pot ademeni, manipula psihologic și abuza copiii. Dar, mai important decât orice, cum pot face asta fără să afle nimeni.
Conform manualului, un copil este considerat o pradă „sigură”, pentru că nu poate vorbi. Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani sunt considerați „periculoși”, pentru că nu pot păstra secrete. Cartea descrie cum să-și curețe agresorii urmele după ce au abuzat de un copil, astfel încât ADN-ul acestuia să nu poată fi găsit pe copil sau în mediul înconjurător. De asemenea, oferă explicații despre cum pot fi stocate în siguranță pe calculator imagini cu abuzurile sexuale. Manualul oferă și instrucțiuni cu privire la fapta de abuz în sine.
Fundația  a amenințat că va duce problema în instanță dacă guvernul refuză să intervină.
Conform sursei citate, Ministrul Justiției și Securității a analizat dacă manualul pedofililor poate fi interzis. Iar concluzia a fost că avocații din departamentul pe care îl conduce au stabilit că orice interdicție este imposibilă, întrucât manualul „nu conține materiale penale”.
Fundația, care anterior, după ani de bătălii legale, a reușit să obțină interzicerea asociației de pedofili  din Olanda nici nu vrea să audă de acest răspuns, arătând că există multe asemănări între manualul pentru pedofili și asociația pe care a reușit să o interzică.
Prin urmare, fundația a trimis o scrisoare către Parlamentulu olandez, prin care a cerut legiuitorilor să interzică manualul.
Manualul pedofililor este disponibil pe internet, pe o serie de site-uri obscure și pe forumuri de mai mulți ani, fiind distribuit pe scară largă pe așa numitul Dark web, axat în special pe copiii olandezi care sunt abuzați sexual.
Jurnaliștii oalndezi preocupați de acest caz au reușit să găsească cu ușurință fragmente din manual prin intermediul motoarelor de căutare obișnuite, precum Google.
Expertul juridic Yme Drost, care sprijină fundația în demersul său, consideră drept scandalos faptul că apelul de a interzice manualul pentru pedofili  se izbește de rezistența politicienilor. „Dacă părinții din Olanda ar cunoaște conținutul acestei cărți – pe care, cu siguranță, nu l-au citit – țara ar fi  zguduită din temelii”, a spus acesta.
Amintind că politicienii din țara sa nu au simțit nici nevoia intezicerii asociației pedofililor,  Drost a subliniat că nu a renunțat nici atunci și nu o va face nici acum. Cartea este deja interzisă în Regatul Unit, deci există precedent. Drost consideră că poate apela la Convenția de la Lanzarote, prin care țările au convenit să protejeze pe copii împotriva exploatării sexuale și a abuzurilor.
„Convenția de la Lanzarote, la art. 8, alin. (2), stabilește obligația statelor semnatare de a preveni
sau interzice publicarea oricărui material despre infracțiunile reglementate de Convenție. Prin acestea, regăsim și informațiile accesibile public cu caracter
pornografic, informațiile care încurajează violența și exploatarea sexuală, materialele care promovează abuzurile sexuale săvârșite asupra copiilor sau relațiile sexuale între copii. Deși nu este stabilit expres, această clasificare a informațiilor ilegale și dăunătoare dezvoltării normale a copiilor vizează și mediul online.”
https://www.activenews.ro/externe/Olanda-aparatoarea-statului-de-drept-si-a-pedofililor-Un-manual-pentru-pedofili-care-arata-cum-pot-fi-ademeniti-si-abuzati-copiii-NU-poate-fi-interzis-pentru-ca-nu-e-„penal-157953?fbclid=IwAR3I11wcxakZSc_YrNWXTUj9xuY8Z8vZjSV49A1wh7N-Xcl4sbZBDONIFss

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dacă Iohannis a plecat la Washington pe post de slugă, el va avea o surpriză, pentru că nu va întâlni în persoana lui Trump un vătaf, un sultan sau un kaizer.
Thereza May anunta ca va legaliza "pedofilia" | "protectoarea" curtii Casei Regale !! (VIDEO)
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
Mark Zuckerberg se alătură grupului - Secret Tel Aviv- nu poți să urăști evreii și să stai și pe Facebook
Această elevă inconștientă din anii 70, probabil chiar 80, merge singură pe stradă către școala...citește mai departe
AUSTRALIA – Acces la FESTIVAL TECH pe bază de CIP IMPLANTAT
Nebunia secolului ! Pledoarie pentru „schimbarea percepției societății asupra PEDOFILIEI” la celebrele conferințe TEDx: Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea
Cum suntem imbecilizați. Școala psihopatică
Caz NOU de sindrom hemolitic uremic apărut ACUM la Bacău. Și la Bacău e "eCOLI", MINCINOȘILOR? A zburat "eColi" din Argeș la Bacău? Sau și acolo "e prea mult bălegar" cum a spus Achimaș că e în Argeș?
Cristoiu, atac fără PRECEDENT la Ambasadorul SUA: Bădăran care s-a văzut stăpân
Maidanizarea României înseamnă plămădirea unor lideri de ipsos prin efectul crizelor de isterie provocată, a unor „moașe” tinere, frumoase și libere (de rațiune)
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro