Oferta de Paște a agenturii moscovite – agitarea amenințării cu războiul

Distribuie!by loading... și Gândul este doar una dintre publicațiile arondate ”fraților” ruși …întrebați-vă de unde le vin banii publicațiilor falimentare, în insolvență de ani de zile, cum este de exemplu România Liberă sau Adevărul, fițuica SIE, cu sute de angajați și cheltuieli enorme, ce ventilează necontenit numai și numai rahat, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

13130840_1113698122017135_3847174157240816646_o

loading...

și Gândul este doar una dintre publicațiile arondate ”fraților” ruși

…întrebați-vă de unde le vin banii publicațiilor falimentare, în insolvență de ani de zile, cum este de exemplu România Liberă sau Adevărul, fițuica SIE, cu sute de angajați și cheltuieli enorme, ce ventilează necontenit numai și numai rahat, sub coordonarea unor patroni penali și securiști.
Urmăriți linia editorială, campaniile comune, antiromânismul visceral, atacul necontenit la resorturile identitare, la valorile și reperele românești, inducerea unei anumite stări de spirit, a defetismului, a temerilor, promovarea non valorilor toxice, a minoritățior agresive, atacul la Biserică, credință, istorie, Antonescu, – elemente ce fac parte din rețeta războiului psihopolitic inventat și definit de Beria, în 1923. Între timp manualul lui Beria s-a rafinat, metodologia s-a updatat, acum se numește război axiologic ceea ce ni se întâmplă, o etapă de aplicare a măsurilor soft power.


Întreg angrenajul Rețelei rusești de la noi se sprijină pe cadrele corupte ale DIE – SIE, din motive foarte simple, fosta DIE – CIE a funcționat de la bun început sub coordonarea Moscovei și cadrele ce activau în spațiul occidental și NATO mai ales, livrau direct rușilor. Măgureanu – Astaloș tot cadru DIE conspirat era, la un nivel jos de tot, dar relația specială cu Tismăneanu, din familie de cadre NKVD și Ilici, ditai conserva KGB, l-a populsat în conspirația moscovită din 89.
După 89 îi găsim pe mulți dintre ofițerii și șefii DIE alături de Voiculescu, Patriciu, Vîntu implicați direct în uriașa operațiune de jaf și distrugere a României. Desigur nici cei de la SRI n-au frecat duda, au pus mâna la comun la ciordeală la scară mare.
Ei – cadrele trădătoare și ticăloase ale Secu – au fost complicii și cărăușii marilor prădători, cei care au devalizat peste 500 de miliarde de euro jefuite românilor – bani duși ”afară”, via Cipru, Panama, Delaware, Caiman, Elveția Olanda etc.

Actualul șef SIE, asudatul MRU, este pantaloni scurți pe lângă restul Haitei, dar tot a reușit să mătrășească 7 miliarde de euro, averea Gojdu, în beneficiul israelienilor săi din Budapesta.
Ce vedem acum zi de zi la știri, bălăcăreala dintre Antene și Adevărul de exemplu este doar un episod de răfuieli interne în cadrul aceleiași Rețele SIE – SVR.
Sunt momente de agitație și buleală, cu expunere publică, apropo de gestul lui Kovesi, și nu are de-a face nici pe departe focul pus la curul lor cu SRI-ul, o jucărie pe lângă ce puteri și bani au cei de la SIE – plus puncte de sprijin în Israel, extensie a Rusiei.
Ceva cu mult mai mare îi fugărește pe rechinii noștri de Marea Neagră…dar până la urmă ce e Marea Neagră pe lângă Atlantic? – o baltă.
Singura șansă a jivinelor ăstora este o răsucire graduală a axei României prin factorul politic, unde tot ei dețin toată baza de cadre, de la Ponta la ultimul ”tehnocrat” gen Cioloș, cu activitate ”afară”.


Aceasta este miza geopolitică a anului electoral 2016.

Urmăriți cu atenție linia editorială a vectorilor de presă ce le aparțin. Și dacă tot sunt la modă Listele, hai să le facem și noi tabel exel, că oricum deja s-au demascat și sunt la vedere, după ce apariția lui MM a scos din conservare o bună parte din ”adormiți”.

 

 

Sursa: George Roncea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro